forumowicz_pospolity 08.12.08, 20:20 hsirk powinien chyba dokonczyc jako znany forumowy poprawiacz klasycznych strof;) walneły mnie zdrowo wirusy ostre czesanie portfela w aptece i otchłan hipochondrii:) bardzo kijowo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niski.oktan Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 21:06 Dobrze, że zimy nie ma. Przynajmniej nie szkoda kryć się po lokalach. Odpowiedz Link
baba_krk Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 21:17 kuruj się, bo sobota już blisko :D Odpowiedz Link
funny_game Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 21:25 Szlachetne zdrowie, pieprznąć cię po głowie? Mam to samo, tylko ani nie poszłam do lekarza, ani do apteki, siedzę i cierpię nieco teatralnie, ale za zaoszczędzoną kasę kupię sobie Jacka Danielsa. Jak nie sczeznę. Odpowiedz Link
sundry Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 21:30 Jack Daniels na pewno lepiej pomoże niż jakieś głupie gripexy:) Odpowiedz Link
funny_game Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 21:38 No właśnie, ale powiedz to typowemu hipochondrykowi czyli facetowi... ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 21:47 He he w kontekście szlachetnego zdrowia, byłam dzisiaj pierwszy dzień w pracy po dwutygodniowym zwolnieniu. Taka twardzielka byłam, nie chciałam 3 dni wyleżeć, to mnie pieprznęło na 14. :/ O czyszczeniu portfela w aptece nie wspomnę. Trzymaj się ciepło :) Odpowiedz Link
funny_game Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 21:49 Wilow! Kochana, Mama mi robi mitenki (pouczyła mnie, że tak mam nazywać zarękawkowiczki), więc Twoje różowe zwalniam na wolny rynek i będę se obserwować jak baby się o nie biją :) Śliczności są, ale te od Mamy, to od Mamy :))) :* Odpowiedz Link
wilowka Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 22:01 funny_game napisała: > Wilow! > Kochana, Mama mi robi mitenki (pouczyła mnie, że tak mam nazywać > zarękawkowiczki), więc Twoje różowe zwalniam na wolny rynek i będę se obserwowa > ć > jak baby się o nie biją :) > Śliczności są, ale te od Mamy, to od Mamy :))) jasna sprawa, mejla masz :) A mitenki jak od wieków wiadomo, zapobiegają przeziębieniom i infekcjom. W związku z tym... No cóż wszyscy wiedzą - lepiej zapobiegać, niż leczyć ;) Mitenki wilowka prodakszyn - już dziś mogą być Twoje i Twoje i tego pana też :) Odpowiedz Link
funny_game Re: szlachetne zdrowie itp 08.12.08, 22:11 Jedne będą w kolorze a drugie w takim turkusie (bez brązu) Odpowiedz Link
8n Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 08:00 a ile kosztuja wilowka prodakszyn mitenki? Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 10:12 ta. jak nie pieprznie ciebie później mocniej po portfelu. za młodu również nie oszczędzałam siebie, ale dzisiaj zostaję w domu. szczególnie, że nie mam nic pilnego do zrobienia. z grypą nie ma żartów. wystarczy, że wczoraj musiałam smarkać w pracy. Odpowiedz Link
funny_game Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 10:15 Cytrynko, ja już stara raszpla jestę :) I zarejestrowałam się do lekarza na po pracy, bo dziś gorzej :/ Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 11:10 funny_game napisała: > Cytrynko, ja już stara raszpla jestę :) neunundzwancyś:P > I zarejestrowałam się do lekarza na po pracy, bo dziś gorzej :/ > zdrowiej raszplo:) ja tak samo jak wczoraj, przeziebienie raczej a nie grypa, zaatakowany nos i gardziel, moze nie wykorkuję Odpowiedz Link
funny_game Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 11:13 forumowicz_pospolity napisał: > neunundzwancyś:P !!! Nigdy mi nie darujesz? ;))) > zdrowiej raszplo:) > ja tak samo jak wczoraj, przeziebienie raczej a nie grypa, zaatakowany nos i > gardziel, moze nie wykorkuję > Ty nie możesz wykorkować, bo Ty się jeszcze przydasz na tym łez padole! Mi już krtań zaczyna wysiadać i dusi mię coś i boli i krew w nosie mam :/ Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 12:58 > > > > zdrowiej raszplo:) > > ja tak samo jak wczoraj, przeziebienie raczej a nie grypa, zaatakowany no > s i > > gardziel, moze nie wykorkuję > > > > Ty nie możesz wykorkować, bo Ty się jeszcze przydasz na tym łez padole! > Mi już krtań zaczyna wysiadać i dusi mię coś i boli i krew w nosie mam :/ > > niezle zes mnie ego połechtała hipochondryczko!;) Odpowiedz Link
funny_game Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 15:17 Skrzela mi odpadają, może pogramy nimi w piłkę? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 16:20 funny_game napisała: > Skrzela mi odpadają, może pogramy nimi w piłkę? > nie przypominaj mi o pilce bo mnie zaleje juz mi jedna gierka przepadła w tym tyg moze i druga przepasc Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 10:05 łączmy się w bólu. mi już nawet czosnek nie pomaga. podobno zaczyna się epidemia grypy. Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 11:42 oj, to zdrowia życzę, forumowiczu dawno nieczytany Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: szlachetne zdrowie itp 09.12.08, 12:59 drzejms-buond napisał: > oj, to zdrowia życzę, forumowiczu dawno nieczytany dzieki:) Odpowiedz Link