Dodaj do ulubionych

i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi się

13.12.08, 21:38
spać ciągle? mimo, że kiedyś mogłam spać krótko i żyć następnego dnia. a teraz zasypiam w środkach transportu różnych i na zajęciach jeśli nie udzielam się aktywnie. i dzisiaj spałam od pierwszej do 10 i też mnie muli :( co jest cholera?
Obserwuj wątek
    • youruichi Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 21:53
      przesilenie
    • be_em Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 21:54
      ja tak miałam w pierwszej i w drugiej ciąży:)))
      • mia.walles Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 21:55
        Może masz cukrzycę?
      • cookie_monsterzyca Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 22:07
        weź mnie kuźwa nie strachaj ! :P bo też mi to przez myśl przemknęło ale to wyjątkowy pech i cud niemal musiałby być...
        • zoofka Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 22:11
          hmmm... a miałam powiedzieć że to jeden z wielu objawów ciąży, ale
          skoro mam Cię nie strachać...
          • cookie_monsterzyca Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 22:24
            nie no nie , weź bo mi się schizy włączą :) nie ma opcji, bo to byłby zaledwie tydzień , a po drodze miałam okres przecież, nie nie, nie ma jak , zresztą w sumie nie było seksu-seksu jako takiego. nie :) to już bardziej ta cukrzyca albo przesilenie ...
        • be_em Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 22:11
          strach i cud w sumie temu zjawisku towarzyszą:)))
          • mia.walles Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 22:15
            Na mnie dziala tak pogoda; jak jest pochmurno i szaro wiecej chce mi sie spac.
          • cookie_monsterzyca Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 22:25
            ić ty :)
            • mia.walles Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 13.12.08, 22:45
              cookie_monsterzyca napisała:

> ić ty :)

Jestesmy niedzwiedziami:)
    • sorrento_8 ciąża? 13.12.08, 22:25
      albo leki, bierzesz coś nowego?
      • cookie_monsterzyca Re: ciąża? 13.12.08, 22:28
        nie no nie biorę żadnych leków. chyba zwalę na przesilenie. bo ta zima taka jesienna... szaro ponuro.
    • super.zgred Re: i kto mi powie dlaczego od tygodnia chce mi s 14.12.08, 02:06
      > ...co jest cholera?
      Ta cholera STAROŚĆ się nazywa! Za miesiąc zeby ci zaczną wypadać:(
    • autume Za dużo seksu ? 14.12.08, 09:02

> spać ciągle? mimo, że kiedyś mogłam spać krótko i żyć następnego
      dnia. a teraz
      > zasypiam w środkach transportu różnych i na zajęciach jeśli nie
      udzielam się ak
      > tywnie. i dzisiaj spałam od pierwszej do 10 i też mnie muli :( co
      jest cholera?
      • razzmatazzy Re: Za dużo seksu ? 14.12.08, 09:30