Dodaj do ulubionych

Będę strzelać

19.12.08, 12:56
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chciałam pojechać dziś do szkoły. Ale nauczona doświadczeniem - zadzwoniłam najpierw do dziekanatu. I co? I mój szanowny prodziekan ma już przerwę świątęczną. Spoko. W tamtym tyg. też go nie było. Wcześniej też. Potrzebuję trotyl, dynamit, cokolwiek.!!!!!
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:01
      Trypel ma trotyl :)
      • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:06
        Ile? :D
        • funny_game Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:12
          Sześć :)
          • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:15
            Piłaś? :D
            • funny_game Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:20
              Ni :D
              Ale Trypel mi się kojarzy z trotylem i ma 6 liter, litrów :)
              • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:22
                Potrzebuję czegoś porządnego, co by cały kampus rozwaliło :D
                • funny_game Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:24
                  Hm, posłanka Sobecka? :D
                  • milleniusz Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:27
                    funny_game napisała:

> Hm, posłanka Sobecka? :D

Nieee. Sobecką to by tam na rękach nosili. Ale jakby Thank you odprawiła czarną
                    mszę w pobliskim kościółku, to efekt byłby znakomity, jak sądzę. :D
                    • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:31
                      Chyba czarną mszę :D
                      • milleniusz Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:36

> Chyba czarną mszę :D

Ej, a co przeczytałaś? Bo to ciekawe. :P
                        • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:37
                          Mhm. Nie pamiętam już ;-) Za mało orzechów jem :D
                          Zmykam na pocztę, bo mi zamkną ;-)
                          • milleniusz Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:41

> Zmykam na pocztę, bo mi zamkną ;-)

Poczty nigdy nie zamkną. Zamkną kopalnie, stocznie, szkoły (nomen omen),
                            piekarnie, elektrownie, społeczeństwo zamkną (Zbynio jeszcze wróci, zobaczysz),
                            a poczta jak była tak będzie. Znudzone panie śliniąc palce będą przewijały
                            opasłe stosy papierów w poszukiwaniu zagubionych listów do świętych mikołajów.
                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:30
                    Ty mnie Fany nie obrażaj, bo ja dziś w bojowym nastroju jestem :D
                    • funny_game Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:32
                      Ale czym ja Cię obraziłam?
                      Podpowiedziałam Ci, że ta baba by to załatwiła, ale jak nie chcesz, to zaproś do
                      dziekanatu Świętego Franciszka :)
                      • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:36
                        Oj, przeciez żartuję no :D

Mam alergię na posłankę Sobecką :D Może Olejniczak by dał radę, wczoraj swoich komuszków przekonał ;-)
                        • funny_game Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:40
                          Jestem niewtajemniczona.
                          A alergię podzielam :D
    • milleniusz Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 13:02
      Nie musi być pełne. Tak mówią. :D
      • thank_you Re: Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 13:08
        Chwilowo mam ogólne, a wolałabym mieć kierunkowe :D
        • milleniusz Re: Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 13:17

> Chwilowo mam ogólne, a wolałabym mieć kierunkowe :D

Dasz sobie radę. Jestem o tym przekonany. :)
          • thank_you Re: Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 13:19
            Ja dam, ale czy oni dadzą? :D Jakoś im to nie wychodzi.
            Nawet moja czerwona szminka nie pomaga.
            I te korki, poczta... wrrr
            • staryigruby Re: Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 13:22
              To przez to, że masz pod do szkoły górę....:).Najwyraźniej ! :DDD
              • thank_you Re: Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 13:25
                A pomyśleć, że lubię góry ;-)
            • milleniusz Re: Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 13:24
              thank_you napisała:

> Ja dam, ale czy oni dadzą? :D Jakoś im to nie wychodzi.

Oni też dadzą, tylko musisz dać im szansę. :D

> Nawet moja czerwona szminka nie pomaga. I te korki, poczta...

Zmień plan dnia na ciekawszy. :)
              • thank_you Re: Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 19:29
                > Zmień plan dnia na ciekawszy. :)

Ty w jakiejś infolinii pracujesz, że takim slangiem zajeżdżasz? :D
                • milleniusz Re: Wykształcenie nie piwo... 19.12.08, 20:28
                  thank_you napisała:

> > Zmień plan dnia na ciekawszy. :)
                  > Ty w jakiejś infolinii pracujesz, że takim slangiem zajeżdżasz? :D

Gdzie w moich wypowiedziach widzisz slang? :)
    • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 13:48
      A może nowy blender by pomógł?
      • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:16
        Masz rację. Rozdrobnię ich blenderem, a później do prodiża :D:D:D
        • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:20
          No.
          Ale mnie raczej o samoobsługę się rozchodziło. :)
          • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:23
            Do samoobsługi to odpowiednie końcówki powinny być.
            • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:29
              Właśnie tego chciałem się dowiedzieć - czy są jakieś ciekawe profile w zestawie?
              Szanse na jakieś trzepotanko? (W znaczeniu "zatrzepotanie") :D
              • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:34
                Jest trzepaczka :D Ale jak wiesz, ja już kiedyś zatrzepotałam i na razie basta :D
                • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:38
                  Jak sobie chcesz. Ale żeby taki skromny garnitur?
                  Nie wiem, czym ty myślałaś kupując ten sprzęt. :D
                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:42
                    Jest jeszcze kruszarka, siekarka i coś do mieszania :D

Jak to o czym? Jak zawsze o sobie :D
                    • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:44
                      Nie miejscownik, a narzędnik. W pytaniu. :)
                      • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:48
                        Cóż, zdarza się najlepszym :D
                        • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:55
                          Nawet z koniem i fortepianem?
                          • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:59
                            Koń - rozumiem. Ale co do tego ma fortepian?

Tylko nie mów mi, że mąkę :D
                            • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:04
                              Kaszę. :D
                              • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:06
                                Manna z nieba?

To chyba metafora padającego dziś śniegu :D
                                • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:09
                                  Meta... co? Nie obrażasz mnie?

Gryczana, w mlecznym koło Victorii. :D
                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:14
                                    A śniegiem się nie przejmuj:

sat24.com/Region.aspx?country=pl&sat=ir&type=loop

Widziesz białe, jak znad Północnego zapierdala? Jak przyjdzie, po śniegu nawet
                                    smród nie zostanie.
                                    Znów będzie szaro i swojsko. :)
                                    • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:20
                                      A czemu Łomży nie zaznaczyli? :D Toć to centrum wszechświata :D
                                      • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:22
                                        Proszę, bez mapy już paniusia nie trafi.
                                        Znajszła się warsawianka. :D
                                        • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:26
                                          Warśawianka jeśli już :D
                                          • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:32
                                            Oj dobra. Żeby nie było, że się czepiam.

Wiem, dlaczego uciekłaś - tam przecież w biały dzień dziewczęta z ulic znikają, jakby Beria po mieście krążył..
                                            www.policyjni.pl/Policyjni/1,91152,6078359,Porwal_17_latke_z_milosci__Chcial_wziac_z_nia_slub.html
                                            • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:35
                                              To sprawa Czeczenów. W Łomży jest ośrodek dla uchodźców.

Przeczytaj to:

www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/iar/artykul/tajemniczy;przedmiot;w;lomzy;to;silnik;radzieckiej;katiuszy,103,0,165991.html
                                              :DDDDDDDDDD
                                              • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:43
                                                Nie ma dziwne. A gdzie miała spaść jak nie na Kazańskiej?

Tak czy inaczej, żeby ci do głowy nie przyszło trenować w domu.

deser.pl/deser/1,83453,6082622,Nie_probuj_robic_tego_w_domu.html
                                                • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:46
                                                  Masz coś z prodiżem? :D
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:49
                                                    Mam, z takim dużym.

No i Czeczeni niech spadają. Tam na Kazańskiej to niby miały być fajerwerki?
                                                    W Chinach to dopiero są fajerwerki!

www.technonews.pl/Technonews/1,94439,6078671,Eksplozja_podczas_kremacji__czyli_niespodziewane_skutki.html
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:55
                                                    To się przeleciał :D
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:03
                                                    Kraj nieograniczonych możliwości. :D
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:04
                                                    Marzenia niektórych spełniają się po śmierci :D
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:09
                                                    Niektórzy nawet hurtowo obiecują takie spełnienie. :cool:
                                                    I to nawet niekoniecznie w Chinach. Wystarczy jedynie spełnić pewne warunki p_r_z_e_d śmiercią.
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:14
                                                    Nieprawda. Wystarczy nawrócić się godzinę przed śmiercią :-)
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:15
                                                    Nie wiem, czy będę mógł wtedy chodzić. :|
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:21
                                                    Poleżysz :D
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:24
                                                    To bez zawracania też się liczy? :?
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:26
                                                    Zależy czy był zakaz przed skrzyżowaniem ;-)
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:33
                                                    To ja rezygnuję. To za trudne.
                                                    noaltair.w.interia.pl/muzyka/nie_wsta.mp3
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:37
                                                    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:45
                                                    Proszę, ekspresjonizm w natarciu.
                                                    Od samego początka wątka. :D
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 21:00
                                                    A impresjonizm na obrazach ;-)
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 21:03
                                                    A na podobieństwach?
                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:18
                                    No skądże :-)))

Gryczana jest niedobra. I ma brzydki kolor :D
                                    • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:20
                                      Nieładny? A co ma ładny kolor?
                                      Musztarda??? :D
                                      • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:22
                                        Moja szminka :D Kupiłam wczoraj :D
                                        • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:23
                                          E tam. Gdzieś wyżej płakałaś, że też nie pomoże. :P
                                          • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:27
                                            Przynajmniej ma ładny kolor. Nawet daltoniście się podobała :D
                                            • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:33
                                              Może i masz rację. Mnie też się podoba.
                                              I to jak! :)
                                              • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:39
                                                Masz chłopie gust, masz :D

Klik i pojawia się czerwień przełamana fuksją. Tylko butów i torebki pod kolor nie mam :D
                                                • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:44
                                                  Znaczy się jakieś alibi do mnie?
                                                  Że niby co może, pod choinką tak pusto? >:(
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:52
                                                    Choinki jeszcze nie ma, ale myślę, że to nie jest problem ? :D
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:54
                                                    Choinkę też???!!!

Keine kumpeln machen!!! >:(
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 19:57
                                                    Chujinka to drobiazg, naprawdę. Potrzebuję na jutro :D
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:02
                                                    Aktualnie na stanie występuje jedynie męska forma zapotrzebowanego artykułu.
                                                    Z uwagi na okres przedświąteczny opóźnienie dostawy może się zwiększyć.
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:03
                                                    Takie coś to ja sama mogę sobie dostarczyć :-) Bez opóźnień :D
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:07
                                                    Czyli jednak nie taki zły ten garnitur końcówek. :D
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:12
                                                    Ten blender ma nawet TURBO prędkość :DDDDDD
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:17
                                                    To ty kanadę masz, dziewczyno.
                                                    Nie robić scen mie tutej, że ci tu czegoś do szczęścia jeszcze brakuje. :)
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:19
                                                    kanadę, amerykankę, finkę... do koloru do wyboru ;-)

Ech, buty .... i spełnienie :D
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:23
                                                    A ładne chociaż te dziewuchy zagraniczne?
                                                    A wiedzą, o co się rozchodzi, scen nie robią?
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:25
                                                    Zależy jakie masz preferencje :-)
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:30
                                                    Jak to jakie? Krześcijańskie!
                                                    Po bożemu znaczy się, chłop z babą. :) :) :)
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:35
                                                    A Sodoma?
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:43
                                                    A Sonora?
                                                  • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 20:58
                                                    Papuuuuuuuuga :-)
                                                  • niski.oktan Re: Będę strzelać 19.12.08, 21:03
                                                    Pomidor.
    • forumowicz_pospolity Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:29
      sie tam martwisz, nie ma to nie ma - masz usprawiedliwienie jakby co
      chyba
      • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:33
        Chodzi o to, że MUSZĘ coś załatwić, bo inaczej kapota. A nie mogę się dostać do tego gościa ;-/
        • forumowicz_pospolity Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:35
          thank_you napisała:

> Chodzi o to, że MUSZĘ coś załatwić, bo inaczej kapota. A nie mogę się dostać do
          > tego gościa ;-/

hmmm
          a telefonu nie masz?
          moze spróbuj skołowac w dziekanacie
          • thank_you Re: Będę strzelać 19.12.08, 18:44
            Nikt nie da telefonu do trzeciej osoby po rektorze ( drugą jest baba z dziekanatu :D ).

W tamtym roku po 4 miesiącach dorwałam "panią prodziekan".

Głupie pindy w dziekanacie namieszały mi w papierach, a teraz ja muszę za tym biegać i jeszcze nie mogę dorwać osoby, która może to odkręcić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka