kitek_maly 09.01.09, 13:00 'Ja Cię bardzo lubię a Ty śpisz'. Myślicie, że kocha? ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:07 Ciesz się, że nie ryknął: "Wstawaj ty leniwa babo!" :D (w jednej bajce tak widziałam) Heh, a tak serio to myślę, że cię bardzo lubi. Od jakiegoś czasu jestem wrogiem interpretowania :P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:10 Tak. Pomarańczowa w osiołki i niech się dzieje wola nieba :P Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Napisał mi. 09.01.09, 19:50 osiołki są słodkie. lepiej, jakby była czerwona w osiołki:) czerwony jest najlepszy na randkę;) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:15 Hehe, a już myślałam, że napiszesz, że przecież wyraźnie napisał, że bardzo lubi a nie że kocha. ;-) Eee właściwie to napisałaś. ;-) No ale to jest bezsprzeczne nawiązanie do tego tytułu 'Ja Cię kocham a Ty śpisz'. Ale ale z kontekstu wcześniejszej rozmowy wynika, że to było bardziej 'bardzo lubię' niż bardzo lubię. ;-) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:20 Kitek, uciekam od wszelakich kontekstów :) Jakby Elf chciał interpretować wczorajszą sytuację, zinterpretowałby, że czaję się na niego za regałami w Empiku. Bo przecież wcześniej wyraźnie dawałam mu znać, że jestem zainteresowana jego osobą. A tu trzeba dosłownie: "Aha, też robiła zakupy w Empiku". A z nawiązaniem do tytułu też bym nie przesadzała :) Jakby jednak nie było, "bardzo lubię" jest dobrym punktem wyjścia do "kocham cię". Więc tak trzymaj :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:25 > Jakby jednak nie było, "bardzo lubię" jest dobrym punktem wyjścia do "kocham > cię". Więc tak trzymaj :P Pracuję nad tym. ;-)) A tak poważnie, to się nieco nabijam. Znaczy ten wątek to nie jest tak na serio, bo niby co można po jednym zdaniu powiedzieć? Już ja sama wiem co o tym myśleć. Ale w nawiązanie do tytułu uwierz, gdyż albowiem wcześniejsza rozmowa nosiła znamiona użycia kochania. ;-) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:27 No, ja też Elfa zapytałam: "Co mam Panu zrobić za zaliczenie?". Na co on parsknął śmiechem i powiedział: "To, co Pani robi na razie mi wystarczy". Odpowiedz Link
grassant Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:12 funny_game napisała: > Czułki by se obciął dla Ciebie! > komar? Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi 09.01.09, 13:21 Ciągnęła się ciągutka... Czy pogięła się ciągutka? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Napisał mi 09.01.09, 13:32 funny_game napisała: > Naślę na Cię Gutka. > Gusła na twych sutkach Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi 09.01.09, 13:35 Wyobraziłam sobie teraz kondomy w susły i zarechotałam, zwracając na siebie uwagę współpracowników :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:30 Oooooooooooooooskisłam Teraz Ty mnie zabiłaś :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:36 Skiśnięcie następuje bo zbyt długim rżeniu :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:53 Ja nic nie zrobiłam, ja tylko orgazm miałam :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:21 No hura hura, że od wczoraj mam permanentnego OBSa ;))) Odpowiedz Link
funny_game Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:26 Oooooooooooooooooooooooooł! Bo 14 już blisko? Czy co? :> Odpowiedz Link
baba_krk Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:31 Yes yes yes :D Dzisiaj zrobiłam już zapas rajtkowo-majtkowo-skarpetkowy, jeszcze tylko muszę nabyć tusz do rzęs, litr żubrówki i mogę wyruszać na spotkanie przygodzie ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:40 A jakby mi się nie spodobały? A tutaj przynajmniej kupiłam sobie fajne i jadę bezstresowo. A poza tym plany uległy zmianie i prosto z lotniska jadę na dworzec, łapię pociąg i spadam w inne miejsce. W Bcn będę kilka dni później :> Odpowiedz Link
baba_krk Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:51 Swoje własne ma, ale ich ze sobą nie bierze :P Odpowiedz Link
lupus76 Re: Napisał mi. 09.01.09, 16:01 Oponki zimowe robią się na brzuszku, bioderkach i w innych miejscach :D Zimą się zakrywa, latem się zrzuca :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Napisał mi. 09.01.09, 16:06 Jakimś cudem na to nie wpadłam, ale to pewnie dlatego, że to drażliwy dla mnie temat i inne znaczenie oponek wyparłam ze świadomości :P Myślałam, że w święta mi się zrobią, ale niestety nie udało się :/ Jadę w wersji XS, ale mam nadzieję wrócić jako S/M :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: Napisał mi. 09.01.09, 14:42 Jak sie kiedyś wybieresz do Rybnika, czy kaj Ty to mosz tych Twojich funfli, to łoni Ci wyklarujom, co żech chcioł pedzieć. Pyrsk! :D Odpowiedz Link
lupus76 Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:04 No to mam taki paradoks, tak? Czy wykolejeniec się może wykopyrtnąć? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:24 Tosz jusz podszedł, tak? Tylko ten samogon coś panna Fanna piła na zwrok siężócił, tak? Odpowiedz Link
lupus76 Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:29 Czymię kciuki. Z tym, ze nie wiem o czym mówisz, bo ja mam ten komfort, ze mogę iść do knajpy, wypalić 2 fajki, nie palić, po czym za miesiąc iść do knajpy i znów wypalić 2 fajki. Albo nie wypalić, jak nie mam ochoty :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:31 A ja takiego komfortu nie mam. Najpierw odstawię na wieki wieków ćmiki, później mogę się nabzdryngolić. I sęk ju za czymanie :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:40 A może lepiej się ubzdryngolić permanentnie i w ten sposób od ćmików się uniezależnić :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:14 > Czułki by se obciął dla Ciebie! A jak potem by te esemesy pisał? :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:16 Tym najważniejszym czułkiem, którego by sobie zostawił. ;-P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:19 > Tym najważniejszym czułkiem, którego by sobie zostawił. ;-P O ile obraz jeszcze się chyba da namalować (co ostatnio ktoś pokazywał), to semesa się już nie da. Przyrzekam. :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:24 > Rany, Ty to masz pomysły. ;-P O, dziękuję za komplement. :P Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:41 To nie był komplement, co najwyżej kĄplement. ;-P Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:24 Czułki - wg Wikipedii: przysadki osadzone poza czołem, na policzku w okolicy oka lub po stronie brzusznej. Czułki zaopatrzone są w receptory dotyku, węchu i smaku. Mogą mieć różną budowę w obrębie tego samego gatunku (dymorfizm płciowy) jak i w różnych fazach rozwojowych. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:25 W zależności od budowy wyróżnia się czułki - czort z innymi, ale zwróć uwagę na: * maczugowate, * orzęsione, * nagie, * paciorkowate, * pałeczkowate, * perełkowate, * proste, * szczeciniaste, * szczecinowate, * ząbkowane, * załamane Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:26 To które on chce sobie dla mnie uciąć? No i zasadnicze pytanie - które posiada? :-D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:28 Wiesz co, jak załamane, to daj se spokój. Po co ci załamany czułek... Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:40 liisa.valo napisała: > Wiesz co, jak załamane, to daj se spokój. Po co ci załamany czułek... Złamany, nie złamany, może wciąż być czuły. Czuły czułek. :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:42 Ja stawiam na banana Tolka... To znaczy na nagiego, prostego i szczeciniastego. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:44 liisa.valo napisała: > To znaczy na nagiego, prostego i szczeciniastego. I myślisz, że to on pisze Kitce esemesy? Tak nago? Fuj! Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:47 :-DD Szczeciniastym do tego. ;-) Tolek nie jest metroseksualny. Tolek to nie Gabryś. :-D Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:48 Nie uważam, żeby nadzy byli fuj. Oczywiście, jeszcze zależy jacy to są, ale wierzę, że Kitek jak i ja wybiera zawsze to, co najlepsze. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:51 > wierzę, że Kitek jak i ja wybiera zawsze to, co najlepsze. A zatem, łączę się z Wami w wierze. :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:55 > Ej, Ty tam, se uważaj, co? ;-P No co. W celu wsparcia dobrego wyboru. :D Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:57 No, a mnie się wydawało, że użyłeś tego zdania raczej w celu wyparcia. ;-P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 14:04 Nic nie wypieram. Prócz złych wspomnień. Idę zwiedzać. Będę jak wrócę. :) Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 14:08 Idź, idź i przemyśl swoje postępowanie i wróć jak coś wymyślisz. ;-P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:56 liisa.valo napisała: > A w wierze to za pomocą czego? Jeszcze nie wiem, ale to z pewnością byłaby nowoczesna wiara i postępowa taka. :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:22 milleniusz napisał: > > > Czułki by se obciął dla Ciebie! > > A jak potem by te esemesy pisał? :D Esemesy się pisze witkami :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:23 > > > Czułki by se obciął dla Ciebie! > > > > A jak potem by te esemesy pisał? :D > > Esemesy się pisze witkami :) Ja chyba muszę się do kogoś na szkolenie zapisać, bo nie w temacie coś często ostatnio jestem. :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:28 funny_game napisała: > Masz klekot synaps? :) Nie. Ale neuron mi się gdzieś zgubił. To był już ostatni, przedostatniego przepiłem. Ale jest dla mnie nadzieja - wbrew dotychczas uznanym poglądom, neurony wciąż się namnażają w mózgu, więc może umrę mniejszym głupcem. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:33 Znasz się na Pentaxach? Dlaczego mi nie chce działać autobracketing? Robię wszystko jak w instrukcji i dópa :/ Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:40 funny_game napisała: > Znasz się na Pentaxach? > Dlaczego mi nie chce działać autobracketing? Nie znam się. I nie wiem, czy wiem, co to jest. To taki bajer, co robi trzy zdjęcia zamiast jednego z różnym poziomem ekspozycji? Jeśli tak, to pewnie coś źle ustawiasz - niewykluczone, że to działa tylko w określonych trybach (ręcznych może tylko?), albo z włączoną jakąś dodatkową funkcją. Generalnie chyba nigdy tego nie używałem, nie licząc testów. Odpowiedz Link
funny_game Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:48 Qrna, bawię się zabawką nową i mi idzie cudnie, a tu nagle to mi nie chce działać. Próbowałam na różnych trybach. Tak, to trzy zdjęcia z różnym poziomem ekspozycji każdy. Ciekawe efekty przy nałożeniu na siebie tych trzech zdjęć następują. Zabawa, ot, zabawa. Ale wnerwia mnie, że po naciśnięciu spustu nie robi mi tych 3 zdjęć, tylko jedno! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:50 To jest chyba bezużyteczna funkcja. Miała sens w dobie aparatów analogowych, kiedy nie widziałaś czy zdjęcie jest dobre, czy złe - tak widzisz od razu. Sprawdź jednak, czy to nie działa w innych trybach, no. :) A do nakładania zdjęć lepiej nadaje się opcja zdjęć seryjnych - to też na pewno tam masz. Odpowiedz Link
kitek_maly Re: Napisał mi. 09.01.09, 13:17 > Czułki by se obciął dla Ciebie! Pieukne. :-) Zapytam go później czy to prawda. :-) Odpowiedz Link
catthe Re: Napisał mi. 09.01.09, 15:04 Kocha na bank. Dziś myślę pozytywnie. Jak pisze, że lubi to znaczy, że kocha ale jeszcze nie umie tego powiedzieć. Tak tak. Oraz oraz-gdyż albowiem jest moje:P Odpowiedz Link