wilowka 03.02.09, 20:12 Żołądkowa de luxe? Czysta. W takich tesco i innych marketach. Wiecie coś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:13 nie wiem:-P. Wodki juz dawno nie kupowalam, z reguly dostaje flaszki w prezencie jakoby lekarz :-D. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:14 Na wesele? :) A tu cisza... Ani chybi duch w narodzie zaginął, wszyscy się do Oazy zapisali. :/ Ja też tradycyjnie nie wiem, sprawdzałem tylko w góglu. Cena nie poraża. Ale wyniki z gógla zapewne też znasz. Najlepiej rzuć hasło na Alkoholum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36320 Może tam ostały się jeszcze jakieś niedobitki wódczanej dekadencji. :D Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:20 no bo jak żołądkowa to tylko gorzka - miętowa 21 zł za pół litra w piotrze i pawle Odpowiedz Link
wilowka Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:22 nonono rzygłabym jak nic po niej ;) o czystą się rozchodzi :) dzięki :) jak mnie kiedyś będą flaczki bolały, to nabędę. Odpowiedz Link
wilowka Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:21 niski.oktan napisał: > Na wesele? :) Prawie, na obiad poślubny , nie mam wesela :) > > A tu cisza... > Ani chybi duch w narodzie zaginął, wszyscy się do Oazy zapisali. :/ A kiedyś widziałam sklep monopolowy, co się Oaza nazywał :) > Ja też tradycyjnie nie wiem, sprawdzałem tylko w góglu. Cena nie poraża. Ale wy > niki z gógla zapewne też znasz. Znam orientacyjne, ale myślałam, że może ktoś zna cenę na dziś, kupuje naprawdę niewiele, ale ciekawam, może jak promocja jest? > > Najlepiej rzuć hasło na Alkoholum: > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36320 > Może tam ostały się jeszcze jakieś niedobitki wódczanej dekadencji. :D dzięki - :) kupię se w czwartek, to Wam sama powiem :) Porządek to wróg zwierządek! www.kot-malenstwo.blogspot.com do czytania www.ztworzonka.blogspot.com robótkowy Odpowiedz Link
wilowka Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:23 A słuchajcie, a jakieś niedrogie suknie ślubne, nie orientujecie sie gdzie są? Bo też w tym tygodniu muszę kupić. :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:28 No, zgadnij... Oczywiście! Nie wiem!!! :D Za to widziałem niedawno gdzieś w Necie jakieś ogłoszenie o frajerach w promocji. Jeśli byłabyś zainteresowana - poszukam. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Po ile jest wódka 04.02.09, 01:02 Ja Ci już wyszukałam, teraz tylko wybierz która: czy wersja lux: Ta wersja nie przewiduje wspólnych zdjęć z panem młodym, bo nie zmieści się on w kadrze :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Po ile jest wódka 05.02.09, 02:00 Ooo, taki wątek przegapiłem! Zdecydowanie wybieram tę. Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:25 > Prawie, na obiad poślubny , nie mam wesela I to się chwali. :cool: :) Odpowiedz Link
lupus76 Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:27 A nie lepiej Wyborową\Smirnoffa\Polonaise'a? Wszystkie istnieją na rynku od lat, mają dobrą opinię i sa tańsze od czystej żoładkowej, która się w sklepach pojawiła jakiś rok temu. Odpowiedz Link
wilowka Re: Po ile jest wódka 03.02.09, 21:30 Szczerze mówiąc to ja jej chyba nie piłam, ale nie zawiodłam się jeszcze na wódkach nowych na rynku. Stąd wybór. Zresztą tego będzie tak znikoma ilość, że się nikt nie zorientuje ;) jak tam ściurki? Odpowiedz Link
llatarnik Re: Po ile jest wódka 04.02.09, 00:30 Wódka, suknia ślubna... Czy może jeszcze poszukać jakiś dobry deal na wózek dziecięcy? Odpowiedz Link
conena mam lepszy tort;-) 04.02.09, 11:43 a my dzisiaj idziemy kupować obrąąąąąąąąąąączki :):):):):):) i żaden żadniuseńki pojebany klient nie jest w stanie popsuć mi dziś humera :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: mam lepszy tort;-) 04.02.09, 16:52 Niezły ;)))) A jakie kajdany idziesz kupować? ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: mam lepszy tort;-) 04.02.09, 20:59 Czyli w obrączkach, w przeciwieństwie do tortów, stawiasz na klasykę ;) Odpowiedz Link
vandikia Re: Po ile jest wódka 04.02.09, 00:33 Na wesele to chyba jednak najbardziej oplaca kupowac sie w makro alkohole. Po ile wodka - nie wiem, ale ja ogolnie cen nie znam :D Odpowiedz Link
silic Ja przepraszam, ale 04.02.09, 00:56 Żołądkowa czysta to jest jakiś wybryk natury. Jak ptak nielot. Żołądkowa tylko Gorzka. Odpowiedz Link
wilowka Re: Po ile jest wódka 04.02.09, 16:12 Oktan gdzie Ty taką cenę znalazłeś? Bo ja najtaniej 18.70 w Karfurze. Suknię wybieram pierwszą, ta druga wygląda jak by miała gorset, a ja nie chcę w kościele gołymi ramionami świecić ;) Conena! Nie kupuj obraczek, u jubilera zrób. My mamy jakieś złoto, od rodzin uzbierane i za 300 zł pan nam robi identyczny wzór jak u Kruka. (oszczędzam tym sposobem jakieś 1500 zł :) ) ja to w ogóle mam jakiś oszczędnościowy ten ślub, maluje mnie koleżanka, samochodem szefowej jadę... Sknerus McKwacz mi mówcie ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Po ile jest wódka 04.02.09, 16:13 A to nie jest holenderska giełda kwiatów? O to sory, ja spadam. :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Po ile jest wódka 04.02.09, 16:49 A rąbanka po czemu dzisiej, paniusiu? Odpowiedz Link
conena Re: Po ile jest wódka 04.02.09, 20:51 ale para za 300 złotych? o kurde... my właśnie u Kruka kupujemy, mamy zniżkę 10% a te nasze to są po niecałe 500 i 700, więc różnica jest konkretna. Odpowiedz Link
hsirk Re: Po ile jest wódka 04.02.09, 21:01 to sie nazywa pycha zebracza. czystosc 100 %. postac krystaliczna. Odpowiedz Link
hsirk jezu 04.02.09, 20:53 i po co sie chwalisz tak tym slubem? pochwal sie jak sie bedziesz rozwodzic. piszesz ze kupujesz nie wiele. niewiele to jest 10-15 flaszek. a wiec przy róznicy w cenach zaoszczedzisz 10- 20 PLN. a szumu tyle jakby anieli zstapili na ziemie. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: jezu 04.02.09, 21:03 hsirk napisał: > i po co sie chwalisz tak tym slubem? pochwal sie jak sie bedziesz > rozwodzic. > Ejże Hsirku, coś Cię ugryzło? :) Ja tam nie jestem specjalnie ślubnolubna, ale nie widzę tu przesady. Aż tak Cię to drażni? Odpowiedz Link
hsirk Re: jezu 04.02.09, 21:10 ok. niech bedzie. ale nie pytaj, po ile jest herbata, bo sie spodziewasz kilku gosci. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: jezu 04.02.09, 21:12 :) To chociaż powiedz po ile są paluszki, bo może sąsiadka do mnie wpadnie :D Odpowiedz Link
wilowka Re: jezu 04.02.09, 23:06 Cholera, patrz, chciałam Ci pomóc, a nie wiem, bo do mnie z oszczędności goście nie przychodzą ;) A kupować tej wódki będę faktycznie 15 butelek. I akurat w tej kwestii oszczędność 20 zł mnie interesuje. Bo tak :) Wasze zdrowie! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: jezu 04.02.09, 23:29 Gdyż to nie żadne 20 pelenów, ale jeszcze jedna flaszka do przodu. :D Odpowiedz Link
wilowka noo 05.02.09, 01:08 niski.oktan napisał: > Gdyż to nie żadne 20 pelenów, ale jeszcze jedna flaszka do przodu. :D A potem zrobię to: fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,28597517,28610680.html :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: noo 05.02.09, 01:14 Po czym będziesz się tym rozkoszować, nawet i w klasycznym outficie domowym - w papilotach, starym szlafroku i przydeptanych paputkach. Po ślubie to już bedo mogły ci skoczyć! :D Odpowiedz Link
wilowka Re: noo 05.02.09, 01:31 niski.oktan napisał: > Po czym będziesz się tym rozkoszować, nawet i w klasycznym outficie domowym - w > papilotach, starym szlafroku i przydeptanych paputkach. > Po ślubie to już bedo mogły ci skoczyć! :D Z petem w przyżółconych zębach, z dziurką w pończoszce (wprawnie jednakże załataną ) :D Odpowiedz Link
wilowka Re: noo 05.02.09, 18:27 Jak by kto chciał, to w Leclercu jest de luxe czysta żołądkowa po 16.99 :) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: noo 05.02.09, 19:30 W mieście Łodzi, ma sięrozumieć?... W takim razie chyba się wybiorę na zakupy. :D Odpowiedz Link
wilowka Re: noo 05.02.09, 20:21 niski.oktan napisał: > W mieście Łodzi, ma sięrozumieć?... > W takim razie chyba się wybiorę na zakupy. :D ZaprASZAMY :) Odpowiedz Link