milleniusz 01.03.09, 11:34 Nie spać i nie siedzieć przed telewizorkiem dziś należy, tylko zwiedzać! :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:01 > Daj człowiekowi odpocząć z rana :) Nie spać, zwiedzać, bo wyłączą słońce i co? I nic. Ciemność będzie! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:19 qw994 napisała: > No zaaaaraaaaz wychodzę... :) No i wyłączyli. Mam nadzieję, że zdążyłaś. :] Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 11:45 noo jest tak ładnie i słonecznie i wiosennie że aż widzę morze z okna :) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 11:46 Jakby Justyska jeszcze raz dzis leciala na nartach to bym siedzial i ogladal :-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:15 Jakby leciała na nartach wodnych, to mógłbyś u Cookie oglądać przez okno ;) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:22 heh też, a jakby mu za daleko do morza było, to mam stawek/bajorko po drugiej stronie ulicy :) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:44 Czesc wam, do morza to mam teraz daleko niestety. Kiedys mialem dwa w poblizu, tak ze srednio mam jedno. :-9 Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 11:48 Ja też tak chcę!!! Ale ja też widzę coś błękitnego - niebo. I dwie gołe brzozy ;) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:00 no to ja od siebie widzę dużo lasu i dużo nieba, a jak wyjdę do kuchni to widzę morze :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:10 Ale masz super!!! Ale ja też nie mogę narzekać, jak się trochę wychylę to widzę otwartą przestrzeń i trochę drzew. No i bloki, ale nie są aż tak inwazyjne. Morza jednak nie stwierdzono ;) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:19 ja się kochana wychylać nie muszę, mieszkam na 10 piętrze w bloku przy lesie , pod blokiem mam tylko małe domki jednorodzinne więc nic mi nie zasłaniają :) a jak leżę w wyrku to widzę tylko niebo i mi chmurki prawie do pokoju wlatują przez moje duże ukochane okno :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:22 To zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe! Może chociaż winda Ci czasem nie działa? ;) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:23 no muszę Cię rozczarować, winda działa, jest różowa , ma ładne lusterko i robi ding-dong jak się zatrzyma na właściwym piętrze :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:11 cookie_monsterzyca napisała: > a jak wyjdę do kuchni to widzę > morze :) A może lodówka Ci się rozmroziła? ;) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:16 no , albo współlokatorka znowu mieszkanie zalała i tym razem dopłunęło aż do kuchni :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:02 cookie_monsterzyca napisała: > noo jest tak ładnie i słonecznie i wiosennie że aż widzę morze z okna :) O, morze, fajnie. Chciałbym mieć takie okno. Jedno na morze, a drugie na góry! Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:10 Zdecydowanie źle wyważyłeś przecinek! :DDD Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:15 gapuchna napisała: > Zdecydowanie źle wyważyłeś przecinek! :DDD Ale jakbymż miał go rozważyć inaczej? Oświeć. :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:13 Jakby z trzeciego był widok na jeziora i lasy to mogłabym z Tobą zamieszkać ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:17 razzmatazzy napisała: > Jakby z trzeciego był widok na jeziora i lasy to mogłabym z Tobą zamieszkać ;) A wiesz... Ja też bym mógł. Przynajmniej na próbę. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:23 I słusznie, że na próbę, bo ja jestem trudną współlokatorką ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:27 razzmatazzy napisała: > I słusznie, że na próbę, bo ja jestem trudną współlokatorką ;) Wiem, widzę. A i ja nie jestem łatwy. :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:29 Wiem, widzę ;) Ale ja na pewno robię większy bałagan! Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:41 razzmatazzy napisała: > Wiem, widzę ;) Ale ja na pewno robię większy bałagan! Moglibyśmy się umówić, że do kuchni nie wchodzę. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:46 Do kuchni, łazienki, sypialni, salonu, mojego gabinetu, przedpokoju... Mamy deal! Bo ja z tych, co potrzebują dużo przestrzeni dla siebie :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:55 Aha. To protokół rozbieżności ustalony. Ciekawe, czy byłoby coś wspólnego. Lubisz koty? :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:59 Wolę psy, więc musiałbyś z kotem gdzieś po kątach przemykać ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:11 No chyba że bym sobie sprawił takiego: I w przeciwieństwie do tych złych ludzi, nie trzymałbym go wcale w akwarium. :D Śliczny kiciuś, prawda? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:16 Leżałby przed kominkiem? :DDD PS Fajny, tylko ta porcja mała. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:21 razzmatazzy napisała: > Leżałby przed kominkiem? :DDD Też. Albo na wycieraczce, jeśliby mieli przyjść niepożądani goście. :) > PS Fajny, tylko ta porcja mała. Mała i pewnie na niej by się nie skończyło. Nie wiem, czy byś nadążyła z kupowaniem piesków. :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:26 milleniusz napisał: > > Też. Albo na wycieraczce, jeśliby mieli przyjść niepożądani goście. :) Ja miałam co innego na myśli - stan w którym nie mógłby już nikomu zagrozić ;) > Mała i pewnie na niej by się nie skończyło. Nie wiem, czy byś nadążyła z > kupowaniem piesków. :D Uważaj konkubencie, bo zmienię zamki :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:31 > Ja miałam co innego na myśli - stan w którym nie mógłby już nikomu zagrozić ;) E, nie, ja nie zabijam zwierząt. Dlatego uknułem tę swoją teorię, że zwierzaki do domu należy dobierać wg łańcucha pokarmowego. No ale trudno byłoby znaleźć coś co pożre takiego kota. :] Aha, i nie nazywaj mnie wyrazami które zaczynają się od "konku". :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:36 Ja też nie, myślałam o sztucznym ;) Nie panikuj, słowo pisane na forum nie ma mocy sprawczej :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:40 razzmatazzy napisała: > Ja też nie, myślałam o sztucznym ;) Psa sztucznego se spraw. Moj kot będzie jak najbardziej prawdziwy. :P > Nie panikuj, słowo pisane na forum nie ma mocy sprawczej :P Nie panikuję bynajmniej. Po prostu nie cierpię tego określenia. :] Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:43 milleniusz napisał: > > Psa sztucznego se spraw. Moj kot będzie jak najbardziej prawdziwy. :P > Mój prawdziwy pies pogoni Ci kota ;) > > Nie panikuję bynajmniej. Po prostu nie cierpię tego określenia. :] No bo jest obciachowe - z rubryki policyjnej ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:52 > Mój prawdziwy pies pogoni Ci kota ;) Nie, nie, tak nie można żyć. Zwierze musi być wspólne! :] Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:57 Ciężkie te negocjacje. Może jednak zostańmy sąsiadami? :P PS A Ty psów nie lubisz, McMille? :-o? Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 23:08 razzmatazzy napisała: > Ciężkie te negocjacje. Może jednak zostańmy sąsiadami? :P Nikt nie mówił że będzie łatwo. :D Poza tym nawet bycie sąsiadami nie wyklucza posiadania wspólnego zwierzątka. Bo ja trochę chciałbym mieć, ale na całego to jestem zbyt nieodpowiedzialny, no i czasem zdarza mi się niebywać dłużej w domu. :) > PS A Ty psów nie lubisz, McMille? :-o? Ależ lubię. Tylko koty bardziej mi odpowiadają charakterologicznie ze swoja niezależnością. Często patologiczną. :] Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 23:19 milleniusz napisał: > Nikt nie mówił że będzie łatwo. :D Orka na ugorze ;) > > Poza tym nawet bycie sąsiadami nie wyklucza posiadania wspólnego zwierzątka. Bo > ja trochę chciałbym mieć, ale na całego to jestem zbyt nieodpowiedzialny, no i > czasem zdarza mi się niebywać dłużej w domu. :) A to ja mam podobnie ;) > Ależ lubię. Tylko koty bardziej mi odpowiadają charakterologicznie ze swoja > niezależnością. Często patologiczną. :] No widzisz, ja wolę psy bo są bardziej kontaktowe. Koty są ok, ale kota bym niekoniecznie chciała mieć w domu. Z psem jest fajnie wyjść, gdzieś pojechać - ten kontakt jest jakby na wielu płaszczyznach. Poza tym nie mogłabym chyba wykastrować kota tak po prostu. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 23:30 > Orka na ugorze ;) No ale jak już zaorzesz, posiejesz i coś wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu wyrośnie, to tym bardziej cieszy. :] > Poza tym nie mogłabym chyba wykastrować kota tak po prostu. Oczywiście, że byś nie mogła! A już nigdy takiego, w którym miałbbym swoje udziały. :D Choć w zasadzie masz rację, że psy są wygodniejsze w obsłudze. To Ty się zastanów nad modelem, a jutro dokończymy się kłócić. Tylko żadne dupelki, ani inne jazgoczące kanapowce! A tymczasem oddaję głos do studia. Dozoba. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 23:37 milleniusz napisał: > > No ale jak już zaorzesz, posiejesz i coś wbrew wszelkiemu prawdopodobieństwu > wyrośnie, to tym bardziej cieszy. :] Taaa... a Ty oglądasz to z OIOMu :D > Oczywiście, że byś nie mogła! A już nigdy takiego, w którym miałbbym swoje > udziały. :D Ta męska solidarność! ;) > > Choć w zasadzie masz rację, że psy są wygodniejsze w obsłudze. To Ty się > zastanów nad modelem, a jutro dokończymy się kłócić. Tylko żadne dupelki, ani > inne jazgoczące kanapowce! Jakiś duży i raczej włochaty. Z długimi uszami :) > A tymczasem oddaję głos do studia. Dozoba. Dziękujemy za to wejście, do zobaczenia w następnym serwisie ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 23:40 O, i nawet wątek się nasycił. Wiedziałem, że już czas. A za Ojom masz wdzioba. :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 23:45 Nie wiem czemu. Jakiś agresywny jesteś, to niedobrze. Nie mogę mieszkać z przemocowcem :D Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:11 żeby tylko. ptaszki wiosenne ćwierkają, wczoraj przebiśniegi widziałam:) od takiej pogody czuję się, jak na fotce w mojej wizytówce. zaraz ruszam w tany:)) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:21 a ja jestem chory i leje na zwiedzanie z góry:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:24 gapuchna napisała: > A co się stało? przeziębiło się biedactwo Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:35 Oj Niuniulku, nie wystawiaj noska spod kołderki, skarpetki nałóż, herbatuńki się napij z cytrynką i miodzikiem, daj - plecuchny natrę spirytusikiem..... :))))))) No żal mi ciebie, bo nic przyjemnego. Ale jesteś dzielny i wytrzymasz! :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:40 gapuchna napisała: > Oj Niuniulku, nie wystawiaj noska spod kołderki, skarpetki nałóż, herbatuńki si > ę > napij z cytrynką i miodzikiem, daj - plecuchny natrę spirytusikiem..... > > :))))))) > > No żal mi ciebie, bo nic przyjemnego. Ale jesteś dzielny i wytrzymasz! :) wytrzymam, tym bardziej ze wczoraj PolsatSport przywrócili do tv kablowej jupii;)) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:56 forumowicz_pospolity napisał: > wytrzymam, tym bardziej ze wczoraj PolsatSport przywrócili do tv kablowej jupii > ;)) Cholera - ale komentarz za tyle słodyczy. A .... w tym wyrze! :DDD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 12:44 Kawa wypita - czas iść się opalać - adieu! :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 13:31 Właśnie zmęczyłam śniadanie i muszę się ekspresem ogarnąć bo za chwilę gram w pokera. Ale to chyba pod żadne zwiedzanie podpiąć się nie da, nie? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 14:49 Nieważne na co. Zamiast czystości umysłu miałam zapite komórki i przegrałam. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:59 zostałam potraktowana ulgowo ze względu na okoliczności przyrody ;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:18 nie, zbiórka była u mnie... przedszkola nawet z okna nie widać ;) Odpowiedz Link
hsirk Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:23 to jakie okoliczosci przyrody ? przydatki masz przeziebione ? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:31 mam gigantycznego kaca, który dopiero teraz powoli mi mija to chyba wystarczający argument na brak formy? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:49 już jest dobrze, a będzie tylko lepiej ;) Odpowiedz Link
i.nes w lesie byłam :) 01.03.09, 14:56 cudnie! ptaki jakoś jeszcze nieśmiało, ale już zaczynają skrzypieć :D Odpowiedz Link
milleniusz Re: w lesie byłam :) 01.03.09, 21:18 i.nes napisała: > cudnie! > ptaki jakoś jeszcze nieśmiało, ale już zaczynają skrzypieć :D Ja do lasu jeszcze nie dotarłem. Trochę mokrawo będzie tam gdzie zwykle lubię łazić. Ale nie mogę się doczekać sezonu rowerowego! Odpowiedz Link
i.nes Re: w lesie byłam :) 01.03.09, 23:17 milleniusz napisał: > Ja do lasu jeszcze nie dotarłem. Trochę mokrawo będzie tam gdzie > zwykle lubię łazić. Ale nie mogę się doczekać sezonu rowerowego! ja też!! :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:56 juz_niedlugo_wiosna napisała: > ale co zwiedzać ? ;) Przyrodę no. Czas na zwiedzanie wewnętrzne był w długie zimowe wieczory. :) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:44 nałaziłam się od 13 az do teraz, z tego naprawde duza czesc na swiezym powietrzu.. pieknie dzis bylo i wiosenne powietrze Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 21:57 vandikia napisała: > pieknie dzis bylo i wiosenne powietrze Prawda? Ślicznie. Mam nadzieję, że zima już nie wróci. Trzymaj ze mną kciuka. :) Odpowiedz Link
catthe Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:00 A oglądałeś dziś 16-dniową prognoze pogody na tvnie? Ja nie zdążyłam ale gdzieś tam indziej słyszalam, że za tydzień będzie jeszcze zima. W sensie zimno no. I deszcz ze śniegiem. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:13 catthe napisała: > A oglądałeś dziś 16-dniową prognoze pogody na tvnie? Nie, nie włączałem dziś telewizora i chyba już nie włączę. Zresztą, telewizja kłamie. A już metorolodzy ze swoją prognozą pogody od lat uwikłani są w polityczne rogrywki. Nie można im wierzyć! :) Odpowiedz Link
vandikia Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:21 ja ogladalam przypadkiem :) moja mama jest fanką, a akurat u niej byłam.. wiec ten tydzien ma byc cieply.. za pare dni nawet do 12 stpni.. ok 12 marca ma byc zalamanie pogody do zero, a pozniej stopniowo temp ma wzrastac :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Ładna pogoda jest 01.03.09, 22:22 O, ta wersja mi się podoba. Z wyjątkiem tego załamania, które z pewnością jest polityczną manipulacją określonych sił! Odpowiedz Link