tora83 01.03.09, 16:05 Czy by nie poslac w cholere tego chlopa mego, olac wspolne wakacje i nie wyjechac z przyjaciolka na boski babski wyjazd do Egiptu?:D Cos mi sie ostatnio ta mysl za czesto pojawia :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: Tak se mysle :) 01.03.09, 16:17 No ja Cie proszę!!! Nigdy w życiu nie zamieniłabym chłopa na jakiś Egipt!!!! Odpowiedz Link
tora83 Re: Tak se mysle :) 01.03.09, 16:18 mala_mee napisała: > No ja Cie proszę!!! > Nigdy w życiu nie zamieniłabym chłopa na jakiś Egipt!!!! Ajj bo mnie wkurza ta odleglosc i rozlaka i on mnie wkurza i wszystko mnie wkurza:D A taki wyjazd bylby piekny, jedna wielka 2tygodniowa impreza:) Odpowiedz Link
tora83 Re: Tak se mysle :) 01.03.09, 16:24 cookie_monsterzyca napisała: > a ile jeszcze do jego powrotu? Koniec kwietnia. Jesli dobrze pojdzie i nie zmienie zdania <i jesli on nie zmieni:)> to zobaczymy sie w polowie marca na wspolnych wakacjach. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Tak se mysle :) 01.03.09, 16:30 łeee, tosz to zaraz :) idź sobie na zakupy przedwakacyjne a nie wymyślasz, babskie Egipt Ci nie ucieknie :) Odpowiedz Link
tora83 Re: Tak se mysle :) 01.03.09, 16:31 cookie_monsterzyca napisała: > łeee, tosz to zaraz :) idź sobie na zakupy przedwakacyjne Bylam :) a nie wymyślasz, babs > kie Egipt Ci nie ucieknie :) Urlopu juz nie bede miala:D Odpowiedz Link
mala_mee Re: Tak se mysle :) 01.03.09, 16:48 No i wersji wspólnych wakacji się trzymaj!!! Odpowiedz Link
tora83 Re: Tak se mysle :) 01.03.09, 16:22 dr.verte napisał: > > przyznaj że cię ciągną ci...oliwkowi Nigdy! Chociaz jesli by nawet tak bylo to do Egiptu leciec na takowych nie trzeba:D Odpowiedz Link