Dodaj do ulubionych

Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli

02.03.09, 14:58
w wyborze desek?
Potrzebne mi lekko taliowane, sztywne, dobrze trzymające stoku "gigantówki".
Na razie się zastanawiam nad Salomonami Equipe GC, lub Fischerami RC4 Race RC.
Może macie jakieś inne typy?
Obserwuj wątek
    • etwas-geheimnis Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 16:39
      Tu kryzys,oszczędzać trzeba ,a ty narty kupujesz i to z importu?A polsporty to
      bee?;-)
      • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:28
        A polsporty to jeszcze som?
        Chyba ni ma. A importer tyż człowiek i tyz kce zarobić :)
        • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:30
          Ja mam spodenki polsporta. Po ojcu. Najgorsze jest to, że się w nie mieszczę :D
          • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:31
            Bo wtedy jeszcze lycry nie znali :D
            • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:34
              Nieudolna próba pocieszenia :D
              • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:45
                To może tak: Twój tata, to był anorektyk. Albo: w spodenkach Twojego taty
                straciłabyś co najmniej 90% kobiecości, bo maja typowo męski krój.
                • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:48
                  No ale przecież piszę, że mieszczę się w nie. Idealnie leżą. Czyli mam taki sam tyłek jak mój własny, prywatny ojciec ;-)
                  • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:50
                    A sori. Ja przeczytałem podwójne "nie". Znaczy: " w nie nie mieszczę" :D
                    To możemy przyjąć, ze wisza na Tobie i mozemy iść na piwo :D
                    • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:56
                      Nie mogłabym odmówic facetowi po tak LOGICZNYM wywodzie :D
                      • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:59
                        To ja tylko do Decathlona jeszcze skoczę i ide na to piffo :)
                        • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 18:02
                          A nie lepiej na giełdę?
                          • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 18:09
                            Na giełdę w sobotę. Najpierw trza sprawdzić, co w decathlonie wyprzedają :)
                            • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 18:11
                              Łeee, w sobotę była ostatnia giełda w tym sezonie (w Wawie). A ja utknęłam w omży i nie obejrzałam ciuchów ;/
          • etwas-geheimnis Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:32
            Powalajaca szczerość.:-D
            • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:35
              Nie szukam tu poklasku :D
              • etwas-geheimnis Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:38
                To hipokryzja zalatuje.:-)
                • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:42
                  "Hipo" co? :D Ktoś kiedyś tak za mną krzyknął, ale końcówka była inna ;-)
                  • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:46
                    I w związku z tym przefasonowałaś temu komuś końcówkę? :D
                    • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:50
                      Mhm, eleganckim kopem sprawiłam, że chłop zamiast fleta ma harmonijkę ;D
                      • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:51
                        Taki muzykalny piskajło? :d
                        • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:58
                          W to mi graj ;D
                  • etwas-geheimnis Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:59
                    thank_you napisała:

> "Hipo" co? :D Ktoś kiedyś tak za mną krzyknął, ale końcówka była inna ;-)

Hipo-potam?To by była obraza i ...nieprawda.:-)
                    • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 18:01
                      Widziałeś Thank_you? :D
                      • etwas-geheimnis Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 18:13
                        Oczywiście ...oczami wyobrażni.:)Ale jeśli tak wygląda,jak tu czasem do pieca
                        dokłada, to wolałbym nie spotkać.;-)
                    • thank_you Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 18:04
                      "Komplementy nic nie kosztują" :D
        • etwas-geheimnis Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:33
          Na allegro som.:-)
      • dr.verte Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:35
        > Tu kryzys,oszczędzać trzeba ,a ty narty kupujesz i to z importu?A
        > polsporty to bee?;-)

Albo "Śnieżki" , ale to już chyba tylko używane.
        • etwas-geheimnis Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:40

>
          > Albo "Śnieżki" , ale to już chyba tylko używane.

A były takie?
        • lupus76 Re: Sa tu jacyś narciarze, coby dopomogli 02.03.09, 17:43
          Polsporty też tylko używane :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka