qw994 14.03.09, 15:21 Fioletowy golf, fioletowe kolczyki, fioletowa bransoletka, fioletowe cienie na powiekach, fioletoworóżowe usta. Właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem nie wyglądam jak siniak :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Fioletowo mi 14.03.09, 16:06 no właśnie , sama się prosisz o limo pod okiem Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Fioletowo mi 14.03.09, 18:04 Z tym cieniem to bardziej jak śliwka ;) Mi też się trochę fioletów w sumie uzbierało. Ale póki nie noszę adwentowych szat liturgicznych to chyba jest ok ;) PS Jak ten Kundera potrafi celnie nazwać pewne sprawy :P Odpowiedz Link
milleniusz Re: Fioletowo mi 14.03.09, 19:55 qw994 napisała: > Właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem nie wyglądam jak siniak :) Siniak to chłopczyk. Dziewczynka to sinica. Ale one chyba zielone są? Odpowiedz Link
hsirk Re: kurwa mac 15.03.09, 01:05 eee tam. nie zauwazylem. a jesli, to dobrze ci w fioletowym. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Fioletowo mi 15.03.09, 02:10 butelka z fioletowym denaturatem... staczasz się i nie oszukuj z tymi cieniami,tylko komu wlazłaś za skórę po pijaku? Odpowiedz Link