Dodaj do ulubionych

galeria malta sralta

23.03.09, 14:37
wkurza mnie obleśność budynku galerii malta, wkurzają mnie półgodzinne pasma
reklamowe radiowe o malcie, wszystko mnie w niej wkurza.
by nie powiedzieć bardziej plugawie.

ah, jakby tak można cofnąć czas i sprawić żeby jej nie było:-(
bu.
Obserwuj wątek
    • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 14:39
      ta? ja nawet nic nie slyszałem o niej. dwa bilbordy gdzies tam mi sie w oczy
      rzucily na miescie i coś tam wspominali przy okazji newsów pseudobiznesowych o
      tym że stworzyli tam ileś miejsc pracy
      • conena Re: galeria malta sralta 23.03.09, 14:42
        bo ja słucham radia merkury i złote przeboje a tam w kółko o tym. a bilbord to
        chyba jeden tylko widziałam...
        • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 14:45
          o, to mogłaś mnie pare razy tam usłyszeć:P w merkury się znaczy

przejdź na win-ampa to o malcie nie usłyszysz i problem z głowy. no chyba że
          polujesz na rebusy:P
          • conena Re: galeria malta sralta 23.03.09, 14:52
            w samochodzie na win-ampa nie umię;-)

jako słuchacza Cię słychać czy jesteś głosem radiowym? fajnie, ja nigdy nie mam
            odwagi publicznie się wypowiadać:)

ostatnio podobał mi się rebus "zły koniec stanu duchownego". w ogóle merkury to
            bardzo fajnie radio.
            • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 14:54
              miałem okazje ze dwa razy w tym roku być głosem radiowym:P w kapkę naciąganej
              roli "łeksperta"

kurcze to mi dałaś z tym rebusem, teraz bede myślał
              • conena Re: galeria malta sralta 23.03.09, 14:59
                na wtorek jest taki kalambur:
                Armaty witają młodzieżowo

:-)
                • kadfael Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:07
                  Sławkiem B. jesteś, że nam tu serwujesz merkurowe kalambury? :)
                  • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:10
                    hehe, ale przecież się przyznała że to Merkurowe
                    a Sławka znam osobiście i na żywo to równie wporządku koleś co w radiu;)
                    • kadfael Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:17
                      Jego znam z widzenia a dobrze jego brata:)
                      To może jesteś Ryszardem R. czołowym poznańskim cyklistą:)
                      • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:21
                        kadfael napisała:

> Jego znam z widzenia a dobrze jego brata:)
                        > To może jesteś Ryszardem R. czołowym poznańskim cyklistą:)

to ja jego brata właśnie z widzenia (ale brat ma pięęęękny rowerek:P)
                        A Ryszardem nie jestem - pudło:P
                        • kadfael Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:27
                          Zgadza się fajny. W ogóle troche ludzi z radia jeździ rowerami do
                          pracy. I wymyslili te rajdy rowerowe. Inicjatywa fajna, tylko za
                          duzo ludzi jedzie :)
                          • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:29
                            ja pasuję, bo zaraz zostanę wykryty kto ja jestem:P
                            • kadfael Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:34
                              :))) w każdym razie obracamy sie w podobnych kregach i kto wie, czy
                              nie widujemy czasem:)

Wracając do tematu-galeria Malta faktycznie obleśna. Tyle, że będę
                              miala blisko do kina.
                              • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:39
                                a ja jeszcze nie widziałem odkąd się wybudowała
                                rzadko na malcie bywam
                                • thank_you Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:44
                                  A mi się Malta podoba :-) Tzn. galerii nie widziałam, ale Malta -Malta jest ok :-)
                                • thank_you Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:45
                                  MiC pytanie :D Jeździsz w kasku?
                                  • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:47
                                    oczywiście że jeżdżę w kasku
                                    i już raz mi bańkę uratował jak się roztrzaskałem przy 50 km/h. pęknięty kask
                                    poszedł na ścianę, a ja mimo to do szpitala.
                                    • thank_you Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:54
                                      Ale nic poważnego się nie stało? W co przyfasoliłeś?

Właśnie szukam jakiegoś ładnego kasku, ale nic ciekawego nie widzę :>
                                      • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:56
                                        poza wstrząśnieniem mózgu, zdewastowaniem twarzy i zniszczeniem kasku, kurtki i
                                        spodni to nie. A przyfasoliłem w ziemię na dziewiczej górze
                                        • thank_you Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:00
                                          Gdzie to byo?
                                          • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:03
                                            pod poznaniem zaraz
                                            wyjechałem sobie na poranną przejażdżkę przed zajęciami
                                            najgorsze że sam byłem, to grudzień był, a ja straciłem przytomność i se tak
                                            rzeźko w lesie leżałem. a jak już sie obudziłem to nie wiedziałem gdzie jestem.
                                            Drwali znalazłem po głosie pił i oni mi powiedzieli gdzie mam jechać do wsi
                                            najbliższej. no ogólnie wesoło było
                                            • thank_you Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:05
                                              Co zawiodło? Refleks?
                                              • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:06
                                                nie wiem
                                                nic nie pamiętam

pewnie wpadłem w koleinę jakąś, albo kamory wielkie. a że prędkość była zdrowa
                                                to i wyszło jak wyszło
                                                • thank_you Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:08
                                                  Najważniejsze, że się nie zraziłeś :-) Ja też się nie boję i leżę na łóżku :D
                                                  • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:11
                                                    to to jeszcze nie jest najgorsza moja przygoda
                                                    w zeszłym roku centymetry dzieliły mnie od wzięcia na czołówkę samochodu przy 70
                                                    km/h
                                                    jechałem za autobusem i mnie wybiło na zakręcie. w autobusie siedziała moja
                                                    dziewczyna ówczesna i koleżanka. nie wiem kto był bardziej zielony - ja czy one
                                                  • thank_you Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:24
                                                    No to trzymam za Ciebie kciuki!
                            • kitek_maly Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:45

Wykryjcie go! :)
                              • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:51
                                a co to za wywrotowe działania? spisek!
                                • kitek_maly Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:53

Sam się zacząłeś odkrywać... :>
                                  • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:54
                                    no pięknie, znowu na masonów i cyklistów wszystko...
                                    • kitek_maly Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:05

Sami się proszą. :P
                                      • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:07
                                        sobie wypraszam, o nic się nie prosiłem
                                        narazie to Wy kombinujecie mnie zdemaskować:P
                  • conena Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:19
                    kadfael, nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. pozostanę jednak przy
                    byciu Wojtusiem54 ;P

;-)
                    • kadfael Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:20
                      :D
    • milleniusz Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:31
      A co to jest Malta? Znaczy rozumiem, że nie chodzi o ten kraj tam na dole? :)
      • kadfael Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:35
        My mamy Maltę w Poznaniu:)
        • milleniusz Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:36
          kadfael napisała:

> My mamy Maltę w Poznaniu:)

Ale to jezioro zdaje się jest? Widziałem w telewizorze, jeziorko z kajakarzami
          na nim. Pływali, czy coś. To o to biega? :]
          • conena Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:42
            jezioro-bajoro, moja Babcia mi opowiadała, że pamięta jak za wojny żydy kopały
            owo jezioro, ale nie wiem ile w tym prawdy a ile babcinej fantazji;)

www.galeriamalta.pl/
            niestety galeria się nie otwiera. ale uwierz - paskuda architektoniczna. i
            zasyfiła jedyną w Poznaniu wolną od handlówek dzielnicę, moje ukochane Rataje:(
            m1 się nie liczy bo jest na końcu świata ratajskiego:)
            • milleniusz Re: galeria malta sralta 23.03.09, 16:05
              Ciekawa ta kładka. Reszta, jak wszędzie. :)
      • wers-alik Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:40
        Sralta - rozumiem. Ale czemu malta? Wracam z domu towarowego, gdzie
        napisano PALTA. Wyjąłem papierosy, ale mi zabrali! Czemu?
        • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:41
          hehe, w sensie że Cię okradli, a pytasz dlaczego? kiepsko, kiepsko
          • wers-alik Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:48
            Już Tuwim pisał, że wszystkiemu winni (...) i cykliści. Prześmiewca
            - psia jego... A palić się chce!
            • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:50
              ale Tuwim - komunista, to i nie godzi się nikomu w świecie Polski III/IV na
              niego powoływać
              • wers-alik Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:54
                Komu on nista? Coooo?
                • mason_i_cyklista Re: galeria malta sralta 23.03.09, 15:58
                  nooooo komunista komunista. zresztą kryptokomuchów nadal od czorta się kręci po
                  świecie. właśnie wczoraj byłem na wykładzie jednego komucha, z akademii
                  ekonomicznej. O kryzysie mówił. Słyszał kto żeby komuch o kryzysie mówił?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka