razzmatazzy 29.03.09, 01:01 ...która teraz jest godzina? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catthe Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:02 Jeszcze 1 ale za godzinę będzie 3 a co?:P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:03 Jak się zorientowałaś, przecież słońca nie ma? ;) A nic, straciłam orientację. Czyli ta co się wyświetla na forum jest póki co tą obowiązującą? Odpowiedz Link
catthe Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:07 razzmatazzy napisała: > Jak się zorientowałaś, przecież słońca nie ma? ;) > A nic, straciłam orientację. Czyli ta co się wyświetla na forum jest póki co tą > obowiązującą? Nie zorientowałam się ale zapytałam kogoś starszego co wiele wie;) Oraz ta na forum jest obowiązująca i cały czas tak będzie gdyż to jest absolutnie nowoczesne forum i jak wybije druga to tutaj od razu wybije trzecia i nic nie będzie sobie trzeba dodać ani odejmować w myślach ani na innym kalkulatorze. No. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:09 Dzięki, dobra kobieto. Czyli powstanie forumowa godzina zapomnienia? ;) Odpowiedz Link
catthe Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:19 razzmatazzy napisała: > Dzięki, dobra kobieto. > Czyli powstanie forumowa godzina zapomnienia? ;) Tak, będziecie sobie tu mogli bezkarnie zrobić wiele. Ja już lecę. Udanej zabawy! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:20 Oj, będziesz żałować tej Sodogomorii ;) Do zo! :) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:03 > ...która teraz jest godzina? A czy ja wyglądam jak, *, zegarynka? Wiesz co zrobić z gwiazdką. :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:04 Zjeść? ;) Nie wiem jak wyglądają zegarynki, ale głos masz taki sam :D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:05 A Ty ciągle o tym czasie! Snap out of it, girl! ;DDD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:07 Ja to nic, był taki jeden co niejeden tom poświęcił na poszukiwania ;) Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:09 Ooooo! Wiem! Pomogłaś mi zdemaskować: kto dziś jadł ciastka i zna francuski? :DD Mill Proust ;D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:09 Był na randce z jakąś Magdalenką? ;) Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:10 razzmatazzy napisała: > Był na randce z jakąś Magdalenką? ;) Silne, zwarte, gotowe: dojdziemy tu prawdy! Jedynej i słusznej oczywiście :DD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:12 Gadaj, co widziałaś przez lornetkę :D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:14 razzmatazzy napisała: > Gadaj, co widziałaś przez lornetkę :D Dymem mi po oczach chcieli ale konsumowanie Magdalenki potwierdzam. PS nie była maczana w herbacie lipowej ;P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:16 Czujna jesteś! Jeszcze okoliczności poproszę. Gościu pod lipą nie siedział ;) Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:18 To w kawiarni było zasadniczo. 'Wszyscy byli odwróceni'. Ekhm, Magdalenka też. On lipny nie jest, nie nie. Klasa gość ;DDD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:22 Zgrabna chociaż, czy jej ciastka w biedra poszli? ;) Wiem, że klasa, wspominał, że do gimnazjum jeszcze chodzi :D Odpowiedz Link
twardycukierek Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:25 Zgrabna, ciastka on zeżarł był wszystkie ;P Chodzi ale tego dnia nie doszedł. 'Został leżeć' ;D Dobranoc Razz ;)) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:42 Królowa każe go za to ściąć! ;) Dobranocka, Candy ;) Odpowiedz Link
milleniusz Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:11 razzmatazzy napisała: > Ja to nic, był taki jeden co niejeden tom poświęcił na poszukiwania ;) Ten? On się może ciut późnić, choć w zasadzie jest ponadczasowy, więc jeśli godzina się nie zgadza, to znaczy, że my mamy problem, nie pan zegarmistrz. Odpowiedz Link
thank_you Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:10 www.youtube.com/watch?v=xn9hwZWt9r8&feature=related !!! Odpowiedz Link
thank_you Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:15 Znowu pytasz? :D Przecież coś już ustaliłyśmy :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:26 Ten czas to tak w ogóle jest złośliwy :D Ty już wiesz czemu! :-) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:42 Ja?! Mam niby odpowiedzieć 'tak tak'? Figa! :p Odpowiedz Link
thank_you Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:53 No Ty. Tylko Ty wiesz o moim kryzysie, a zmiana czasu niebezpiecznie zbliża mnie do momentu "ZERO" :D A co Ty sobie pomyślałaś? :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:58 He he, a ja myślałam, że pijesz do mojego momentu zero ;))) Ty mi tu nie ściemniaj o kryzysie, bo kryzys minął, tak? ;) Dobra, ewakuuję się, a Ty też idź spać, bo w Twoim wieku już się człowiek powinien wysypiać :D Kolorowych odlotów! :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 03:01 Wstydź się! Jak mogłaś posądzic mnie o coś takiego? :D Minął :D Wraz z PMSem :DDDDDD Po wieczorze pełnym wrażeń..tak! Należy mi się odpoczynek :-) Dobranoc Razzzzzz...zZZ...ZzzzZ :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:36 razzmatazzy napisała: > ...która teraz jest godzina? szczęśliwi czasu nie liczą... za 25 minut 3 ;P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Przepraszam bardzo 29.03.09, 01:43 Toż właśnie dlatego pytam, bo nie liczyłam ;) Odpowiedz Link