Dodaj do ulubionych

jak sie wkleje TU zdjecia i foty

30.03.09, 22:53
1. ktos mi to wytlumaczy ?
2. czy sa jakies ograniczenia co do linkow na serwery zdjecia ? np. imageshack.us moge tutaj ?
Obserwuj wątek
    • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:00
      2. Możesz zewsząd.

1. Piszesz [imgie]adres_foty[/imgie] i włala!
      Oczywiście w nawiasach tylko 'img' bez tych 'ie' na końcu. Gdybym ja ich nie
      dodał, schowałoby mi nawiasy.
      • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:11
        PS. Wejdź na wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=93390670
        i kliknij w starterze [odpowiedz].

W polu "Odpowiadasz na" będziesz miał wyświetloną treść startera.

A kiedy już powpisujesz wszystko swoje po swojemu do swojej wiadomości, przed
        wysłaniem skorzystaj z podglądu.
      • serek.z.pyty Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:12
        a jak sie ma sprawa z dopasowaniem rozmiaru zdjecia ?

czy sa jakies komendy, aby np. zmniejszyc cos cos ma rozdzielke 2500x1900 ? zeby dalo sie TU ogladac ;-)
        • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:14
          Nie próbowałem, ale możesz się pobawić na serwerze hostingowym.
      • mnop2 Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:19
        [imgie]http://www.humor4u.info/v.php/humor4/3607/[/imgie]
        • mnop2 Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:19
          no ale to nie dziaŁA!!!!!!
          • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:21
            Działa!

https://3.bp.blogspot.com/_t4MZURCs3sw/R08MCzja-GI/AAAAAAAAAMo/KOCai7VaAuE/s400/bokserek.jpg
            • zoofka Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 16:36
              jooooo! jaka piękna morda!
        • mnop2 Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:25
          mnop2 napisała:

> [imgie]http://www.humor4u.info/v.php/humor4/3607/[/imgie]
          Działa!
          https://www.humor4u.info/v.php/humor4/3607/
          • mnop2 Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:25
            Nie działa
            • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:28
              Cytuję:

Oczywiście w nawiasach tylko 'img' bez tych 'ie' na końcu. Gdybym ja ich nie
              dodał, schowałoby mi nawiasy.
              • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:33
                Proszę cię, proszę, na wszystkie świętości - naucz mnie takie literki stawiać!
                • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:36
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=93471519&a=93472559
                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:41
                    no wiesz!
                    • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:47
                      Co znowu??? =O
                      Tam w starterze tamponu jest i wklejone zdjęcie i powiększony/przemalowany font.
                      Te czerwone literki, które cię tak zachwyciły, też możesz podejrzeć odpowiadając
                      na post, który je zawiera.
                      • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:49
                        ale mnie tzreba prowadzić za rękę i chciałam, byś poprowadził!
                        • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:12
                          Jako i ty prowadziłaś mnop2??? :D :D :D
                          • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:15
                            drzażnisz się ze mna?
                            • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:17
                              W życiu! =O
                              • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:21
                                No to napraw swój nietakt :))))
                                • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:23
                                  No, teraz to poczułem się jak obcy astronom. :D
                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:31
                                    to wleć w poprawną galaktykę - ja całkiem dobrze naprowadzam, znaczy jestem
                                    dobrym przewodnikiem, znaczy umiem mapy czytać. ech... coś nie to chciałam
                                    powiedzieć!
                                    • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:34
                                      Z mapami też sobie radzę.
                                      Nawigacja podejściowa również niezgorzej zresztą, zasadniczo. :)
                                      • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:35
                                        ty? ale to o mnie chodzi!
                                        • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:37
                                          Prowadź... :)
                                          • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:40
                                            Odwrotnie, przepraszam, odwrotnie - ja tylko kierunek wytyczyłam ...
                                            • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:47
                                              Już? Naprawdę??? =O
                                              • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:10
                                                Myslę, że to już trwa i nie jest to moją winą, ni zasługą...
                                                • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:18
                                                  Oj, chyba gaśniesz mi w oczach... :)
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:20
                                                    a chciałbyś?
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:27
                                                    A co czy bym chciał?
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:30
                                                    Bym po prostu zgasła.
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:34
                                                    Nie chciałbym, ale gaśniesz. :(
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:37
                                                    No to się dopasuję do wytycznych.
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:41
                                                    Ktoś ci coś wytknął? I to publicznie?! :D
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:43
                                                    Nie, ale chyba tak rozsądniej :)
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:44
                                                    Ale dajesz. :D
                                                    Przyjęłaś już tabletkę?
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:46
                                                    Nie, dlaczego?
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:50
                                                    Gdyż w krzoki jakby cię wywozi. :D
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:52
                                                    Nie, o dziwo jestem dziś dość przytomna. A ta tabletka to tylko stilnox, nic aż
                                                    tak strasznego :) w dodatku, łamię sobie na pół.
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:54
                                                    I tak się nie znam, nie dałbym się nabrać chyba tylko wtedy, gdybyś powiedziała
                                                    'chlorox'. :D
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:56
                                                    powiedz - dlaczego ty jeszcze nie śpisz?
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:00
                                                    Chciałaś tutaj, czy się rozjeżdża?

Nie śpię, gdyż o tej porze zwykle nie śpię.
                                                    Kiedyś już mnie o to atakowałaś (przy okazji wyrzekając na śliskie drogi), a ja
                                                    odpowiedziałem rozwlekle. :)
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:03
                                                    czy ty pamiętasz większość swoich rozmów? :DDDD Oktan, chyba można się ciebie
                                                    bać. mam nadzieję, że ci w niczym nie podpadłam :)

Dlaczego odpytuje - z troski o twoje oczy, serce i głowę jutro :) Ja mam wolne i
                                                    się odeśpię ....
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:07
                                                    Selektywnie. Wtedy, kiedy warto. :)
                                                    A te podpadziochy - cóż, ja to pikuś. Ale jak w razie czego przekonać pół
                                                    Polski, że nic nie było, i powiedziałaś nie to, co się wszystkim wydaje. :D

W gazetach piszą, że tydzień i tak w plecy po zmianie czasu.
                                                    Ale i tak krzywdy sobie nie zrobię. :)
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:12
                                                    Nie wiem, co to "podpadziochy" czy jakoś tak :) Pikus... miałam psa o tym
                                                    imieniu :) nie sądzę, ze chciałbyś być na jego miejscu... hehehheh.
                                                    To dobrze, ze sobie nie krzywdujesz, znaczy, niepotrzebnie przeżywam.

No cóż.... pomyłki się trafiają. I tym optymistycznym akcentem wycofuje się do
                                                    wyrka, też zimnego, cholera jasna! :(
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:16
                                                    Tylko nie zabłądź po drodze! :)
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:17
                                                    Przecież i tak jestem do namierzenia :)
                                                    ... ale miło, milo ...
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:21
                                                    Znów poczułem się jak obcy astronom. :)
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:33
                                                    Cholera! Przyzwyczajaj się człowieku! warto :)
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:37
                                                    Tylko nie wiem, czy to zdrowe jest.
                                                    Żyłka nie pynknie? :\
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:39
                                                    Nie masz doświadczenia? Jeszcze .......???
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:44
                                                    Widać nie.
                                                    Ale w czym niby, zasadniczo?
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:46
                                                    W zaprzestaniu odczuwania wszystkiego na płaszczyźnie bycia astronomem :))))

Dobranoc Oktanie. Zaśnij :)
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:48
                                                    A ty wiesz, o co chodzi z tym astronomem.

Co mam nie zasnąć, zasnę. :)
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:52
                                                    Nie wiem, stosuję swoje własne uzupełnienia :)

Wiem, że zaśniesz. Chciałam być miła i czuła dla ciebie.

Teraz chwyciłeś?
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 02:54
                                                    Nie wiem. Myślałem gupi, że wykrzyknika zapomniałaś postawić. :D
                                                  • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 13:18
                                                    No to masz, co ci będę żałowała .....

! ! !

Chyba teraz pełna satysfakcja?
                                                    Dzień dobry :)))
                                                  • rasgeea Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 13:44
                                                    https://i.wp.pl/a/f/jpeg/20367/bialowierza_zubr_09.jpeg
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 14:14
                                                    I co teraz?
                                                    Jak z wyżyn (żeby nie powiedzieć wręcz: ex cathedra :D) właściwych doświadczonym źródeł badaczom zinterpretujesz powyższe żubrzyki w kontekście twojej poprzedniej wypowiedzi? :)
                                                  • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 01:48
                                                    Wyrzuciło jakby.
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64121&w=93471519&a=93476357
                                                    Ciekawe, gdzie ten wyląduje. :)
              • palya Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 00:39
                to przecież proste.
            • niski.oktan Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:33
              No i ten twój link nie jest adresem obrazka, zasadniczo.
            • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:36
              mnop:

otwierasz taki nawias: [ - ok? potem piszesz małą literą w nawiasie literki 3:
              img - tylko te 3 i zamykasz drugim nawiasem: ] jak to zrobisz, to wklejasz od
              razu, bez spacji adres zdjęcia i od razu, bez spacji zamykasz kolejnym nawiasem:
              [ - potem wstawiasz ukośnik: / po ukośniku - img i zamykasz nawias ] - pamiętaj:
              nawiasy kwadratowe, wszystko bez spacji.
            • mnop2 Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:37
              :DDD

piskam ze śmiechu

:DDDDDDDDDD

Winaaaaaaa!
              • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:41
                hehehhhe, faktycznie, az parsknęłam śmiechem - tak idiotycznie nikomu niczego
                nie tłumaczyłam. no śmieję się sama z siebie :))))))))))) pamiętaj: chciałam
                dobrze :)))
                • gapuchna Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 30.03.09, 23:43
                  tak wyglądam teraz :))))

https://img255.imageshack.us/img255/9878/zebratq0.jpg
    • serek.z.pyty Re: test ;) 30.03.09, 23:47
      https://img77.imageshack.us/img77/4856/odominikaug7.jpg
      • mnop2 Re: test ;) 30.03.09, 23:56
        iiiii tam! jak ustalę które gie, a które nie, to Was przebiję!
        • niski.oktan Re: test ;) 31.03.09, 00:04
          Ustal też poprawny adres obrazka!
          Bo to, co usiłowałaś wklejać z tego humor4.cośtam.cośtam to lipa, nie adres.
          • mnop2 Re: test ;) 31.03.09, 00:10
            My dear watson! bo mi się zaczniesz podabać, achtung baby itp itdt
            • niski.oktan Re: test ;) 31.03.09, 00:14
              Proszę, proszę - pite było. :D
              • mnop2 Re: test ;) 31.03.09, 00:21
                > Proszę, proszę - pite było. :D

a 4 róże dla Lucienne
                • niski.oktan Re: test ;) 31.03.09, 00:24
                  I szyszki latoś obrodziły nad wyraz...
                  • mnop2 Re: test ;) 31.03.09, 00:28
                    Grzyby latoś obrodziły fenomenalnie. Zapas Grzesia rośnie
                    zastraszająco, ...... jak pokrzykuje na młodszych, coby chrustu,
                    coby szyszek. ...... Tylko sprzątania było nad wyraz dużo. Prawie
                    wszystkie naczynia poszły w ruch i róg ...
                    • niski.oktan Re: test ;) 31.03.09, 00:36
                      (na stronie, ćwiećgębkiem)
                      Szuflandia?...
                      • mnop2 Re: test ;) 31.03.09, 00:42
                        Ty mnie tu szeptem nie zagaduj, bo ja od 2 godzin kota z muchą na
                        nosie próbuję wkleić

Ha ha! Sobie podejrzałam jak zrobiłeś kursywę!! ha ha!
                        • niski.oktan Re: test ;) 31.03.09, 00:48
                          To proste - w pierwszym kroku ustal poprawny adres obrazka. :D
      • forumowicz_pospolity Re: test ;) 30.03.09, 23:59
        oo Gael Monfils jak żywy:)
        • serek.z.pyty Re: test ;) 31.03.09, 00:07
          zamierzam utworzyc nowy watek / wkleic Moje Ulubione Tenisistki WTA Tour :-)

tylko plec zenska moze sie oburzyc z deka... heeee
          • forumowicz_pospolity Re: test ;) 31.03.09, 00:54
            serek.z.pyty napisał:

> zamierzam utworzyc nowy watek / wkleic Moje Ulubione Tenisistki WTA Tour :-)
            >
            > tylko plec zenska moze sie oburzyc z deka... heeee

nie oburzy sie, to wyrozumiała wielce jest płeć tu na forum
            (nalezy sie 7,20 brutto)

ta z Monfilsem to chyba Cibulkova ale nie widzę nóg wiec nie mam pewnosci;)
            • niski.oktan Re: test ;) 31.03.09, 01:09
              A wasze ksywy to się ładnie przeplatają w jednym wątku:

forumowicz_pospolity - serek.z.pyty - forumowicz_ etc.
          • niski.oktan Re: test ;) 31.03.09, 01:16
            serek.z.pyty napisał:
            > zamierzam utworzyc nowy watek / wkleic Moje Ulubione Tenisistki WTA Tour :-)

Daj spokój - zalinkuj coś 'z buta' czy 'z czuba' (czy jak tam się te sportowe
            bzdety nazywają w tym portalu).
            Przecież jest od zayebania artykułów z obrazkami o tych laskach - wypinają dupy
            przy podnoszeniu piłek, poprawiają cycki w koszulkach, zmieniają majtki na
            korcie, są rankingi najblondyńszych, etc, etc.

Szkoda zachodu, po co się powtarzać.
    • milleniusz Czy z tego wątku coś wynika? 31.03.09, 02:35
      Czy coś usprawiedliwia jego nikczemne istnienie?

Podobno jestem dziś agresywny. Ale dobra wiadomość jest taka, że zaraz idę spać.
      • gapuchna Re: Czy z tego wątku coś wynika? 31.03.09, 02:37
        Uważam, że od dobrych 2 godzin powinieneś już to robić. Faktycznie - agresor
        dziś z ciebie...
    • rasgeea Re: jak sie wkleje TU zdjecia i foty 31.03.09, 13:45
      nawet mi wyszło :D:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka