2szarozielone 09.06.09, 18:36 zdubluje temat, ale co tam. mój dół nie mieści się w tamtym wątku. Muszę wykopać nowy :( A może to rów, a nie dół. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 18:42 thank_you napisała: > Czemu? bo w piździe nie ma dżemu Odpowiedz Link
dr.verte Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 18:48 thank_you napisała: > No nie ma. I co w związku z tym? To o co pytałaś . Dół . Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 18:50 takie jakieś miłosne zakręty i problemy. Nie radze sobie. Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 18:55 Nawet mi się nie chce tego opisywać, bo mnie to przerasta. Odpowiedz Link
thank_you Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 18:57 Nie myśl, odłóż to na bok, problemy same się rozwiązują :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 19:00 Ten nie zechce się rozwiązać ;) No nic... Odpowiedz Link
liisa.valo Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 18:53 Ej, ja się tak wpierdoliłam w moje okołomagisterkowe kwestie, że zapomniałam o miłosnych problemach :D Polecam. Może zaczniesz powieść pisać? :D Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 18:55 też już to wymyśliłam ;) Ale to problem z gatunku tych, które i tak wrócą. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 19:01 Wrócą, wrócą, ale w moim przypadku dopiero po 5 lipca. Zobacz, ile mam spokoju :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 19:57 istna plaga a obiekt nieszczęśliwej afektacji nie ma na imie Marian?;)) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:02 To nie do końca nieszczęśliwa afektacja - raczej nieszczęśliwa sytuacja. A idź z Marianem, skąd Ci to do głowy przyszło, ugodziłeś mnie w sam najczulszy punkt :/ Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:03 2szarozielone napisała: > To nie do końca nieszczęśliwa afektacja - raczej nieszczęśliwa sytuacja. > A idź z Marianem, skąd Ci to do głowy przyszło, ugodziłeś mnie w sam najczulszy > punkt :/ no rów Mariański;) przepraszam wiecej nic nie pisze juz w tym watku i temu podobnych przysiegam:) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:05 Aaaajjj, no bo akurat do Marianów to ja mam życiowego pecha - dalekiego od miłosnych uniesień ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:08 Hejże, a może lila-róż dupę do Emblonga, jutro grają i śpiewają, oraz może nawet tańczą, Peszkówna i Nosowska, a pojutrze gra LUC, to chyba powinno Ci humor poprawić. Metę Ci mogę załatwić! Tylko nie wyj :* Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:11 Oj, nie wyję, tylko mi źle ;] Dzieki... Ja już niedługo ruszam dupę do Krakowa, musze się ze wszystkim przedtem wyrobić ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:15 Jak ze wszystkim, to ja się boję o Mariana i jego rów ;) Odpowiedz Link
2szarozielone Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:19 Jak go znam, to się słusznie obawiasz. Ale ja nie zamierzam tam przy tym majstrować. O, w życiu :) Inne rzeczy mam do zrobienia. Odpowiedz Link
funny_game Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:22 I to jest zajebiste, że masz "rzeczy do zrobienia", że się dzieje, że sobie gdzieś wyruszasz (jeszcze "W drodze" weź w podróż ;)). Nie przestaniesz myśleć i się smutać na pysytyryk!, ale, ups, zgubiłam myśl... Aha, czas :) Odpowiedz Link
milleniusz Gubię się już w tym kto ma doła, a kto górkę 09.06.09, 20:16 Chociaż górek to nie widziałem. No więc gubię się w tym kto ma doła, a kto ma plateau. :] Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: chyba mam doła :( 09.06.09, 20:21 Chcesz łopatkę i wiaderko? Jak już dołek masz, to niech z niego przynajmniej będzie pożytek, może zamek jakiś zbuduj?;) Pauli -- Świat jest zbudowany z czterech elementów: Ziemi, Powietrza, Wody i Ognia. To fakt dobrze znany (...) a także błędny. Istnieje również piąty element, zwany ogólnie Niespodzianką. [T.P] Odpowiedz Link