ursyda 17.06.09, 09:56 w sęsie, że wpasować się chciałam w tręd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: Dupa 17.06.09, 10:16 ursyda napisała: > funny_game napisała: > > > I w trąd :) > > > dupom w trond w prond? ała ! Odpowiedz Link
funny_game Re: Dupa 17.06.09, 10:31 Okulwa, przepiękna! Masz zdjęcia wnętrz? Mogę Ci przysłać katedrę Św. Wita, katedrę w Sewilli i w Kutnej Horze - wszystkie pierwsza klasa zachwytu :) Czy dojdę do Trondheim torami kolejowymi? :D (Z cyklu: Amerykanie pytają) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dupa 17.06.09, 10:35 Dojedziesz, Trondheim jest jeszcze przed zwężeniem. Fotka jest nie moja, z reguły budowli nie fotografuję, wewnątrz też nie byłem. Odpowiedz Link
funny_game Re: Dupa 17.06.09, 10:41 Toż to prawie żyje, takie misterne, taka bryła. Skąd wiedziałeś o tej katedrze? (lampa w oczy) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dupa 17.06.09, 10:48 Trondheim to stare miasto z tradycjami, jedna z Norweskich atrakcji turystycznych, nie da się go minąć jadąc na północ, to jedyna droga. Miałem przewodnik. Odpowiedz Link
funny_game Re: Dupa 17.06.09, 11:09 :D Byłeś tam? Mnie jakoś do Norwegii, do Skandynawii w ogóle nie ciągnęło nigdy, nawet pomimo pewnej fascynacji Wikingami, skandynawska mitologią, itp. Ale teraz czuję nagle potrzebę wypadu do Trondheim :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dupa 17.06.09, 11:15 Dla mnie to zdecydowanie najfajniejsze miejsce Europie, góry na granicy Norwegii i Szwecji to czysta poezja. Odpowiedz Link
funny_game Re: Dupa 17.06.09, 11:32 Braciak z Kuzynem przejechali Norwegię (nie całą, część trasy np. stateczkami od fiordu do fiordu) rowerami i zaniosło ich na Nordkapp nawet :) Tak właśnie, jak opowiadają, to poezją czuć. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dupa 17.06.09, 11:36 W szczególności w lecie na samej północy gdy słońce nigdy nie zachodzi :) Odpowiedz Link
funny_game Re: Dupa 17.06.09, 11:40 Tak właśnie :) Teraz Kuzyn pytany o to, co by zrobił, jak by wygrał w lotto, to mówi o domu w Norwegii, na północy, i że później by się zastanawiał. Problem tylko, że Kobita Jego wolałaby inny kierunek. To może ja wygram i ich pogodzę :F Odpowiedz Link
funny_game Re: Dupa 17.06.09, 12:57 Tak :) Drzewiej zwana grzbietem dinozaura. Perełka :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Dupa 17.06.09, 10:33 no chciałam pod osłoną nocy, bo pomyślałam, że może Ursydzia za dnia wstydzi się paradować z gołym zadkiem :D Odpowiedz Link
ursyda Re: Dupa 17.06.09, 10:59 jakby za zimno jeszcze.... baba_krk napisała: > no chciałam pod osłoną nocy, bo pomyślałam, że może Ursydzia za dnia wstydzi si > ę > paradować z gołym zadkiem :D Odpowiedz Link
i.nes Re: Dupa 17.06.09, 11:17 ursyda napisała: > iiiines!!! > a Baba chce mnie zbałamucić!!!! no może wreszcie to się komuś uda! ileż można czekać? zawsze tylko 'zgaś światło'... :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Dupa 17.06.09, 11:20 i "rączki na kołderce" niech ta Ursia tak nie wybrzydza, bo zaraz się zniechęcę ;))) Odpowiedz Link
ursyda Re: Dupa 17.06.09, 10:59 baba_krk napisała: > a pokażesz swoją wieczorem? :D a duży masz monitor??:) Odpowiedz Link
ursyda Re: Dupa 17.06.09, 11:07 baba_krk napisała: > duży, bo jest też telewizorem :P więc jest szansa, że moja się zmieści:) Odpowiedz Link
ursyda Re: Dupa 17.06.09, 10:58 właśnie my tu prawdziwych dup potrzebujemy a nie jakiś popierdołek:P wilowka napisała: > pupcie, to są dobre dla dzieci Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Dupa 17.06.09, 11:33 Tum tum tum tum- a mi się dzisiaj w końcu wyświetlił status: "(6/17/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie." :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dupa 17.06.09, 11:42 Tylko powiedz o jakie miasto chodzi aby właściciele samochodów z lakierem metalik zdążyli ukryć swoje cacka w garażach :) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Dupa 17.06.09, 11:58 Ej, no weź ;p A żeby wam ciśnienie podnieść, to mogę napisać, że kat. A też robię. A póki co idę władować dupę do pojazdu marki MAN, Solaris albo innego Ikarusa i sobie odebrać, co moje. Odpowiedz Link
milleniusz Re: Dupa 17.06.09, 20:01 ursyda napisała: > w sęsie, że wpasować się chciałam w tręd Ale że w czyj konkretnie? Bo to istotne. :] Odpowiedz Link