wiarusik 26.06.09, 20:42 "Ciężka muza, dobre żarcie... Wiele nas łączy :)" ta osoba wie że to do niej no więc jeśli myślisz,że gej metal to ciężka muza,to jesteś w tzw. mylnym błędzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynka_ltd Re: pewna osoba napisała komuś tak: 26.06.09, 21:36 masz rację. ciężka może być dla kogoś, kto ją ciężko trawi. ja lubię również mocniejszą, ale nie aż tak:) Odpowiedz Link
wiarusik Re: pewna osoba napisała komuś tak: 27.06.09, 19:22 pewna osoba myśli że to czego słucha jest "mocne" phiihiihii Odpowiedz Link
llatarnik Re: pewna osoba napisała komuś tak: 28.06.09, 00:16 Jeżeli przez 'mocne' rozumiesz chaotyczny łomot i niezrozumiały bełkot, to masz rację... Pozwól jednak, że ja pozostanę przy Metallice, Led Zepellin, itd Odpowiedz Link
llatarnik Re: pewna osoba napisała komuś tak: 28.06.09, 23:58 Odpukać... Jeżeli pojawi się coś wartościowego w Twojej bardzo jednokopytnej muzyce, to nie obawiaj się - łyknę to. Póki co, to posłuchaj mocnej, dynamicznej muzyki, być może starszej od Ciebie, smyku... w171.wrzuta.pl/audio/2TGsoQyiDCP/molly_hatchett_-_whoa_black_betty_bamalam Odpowiedz Link
llatarnik Re: pewna osoba napisała komuś tak: 01.07.09, 22:27 lepiej nałóż słuchawki (warto) i posłuchaj jak się kiedyś grało... w534.wrzuta.pl/audio/7Mp5qISPIS9/ted_nugent_-_stranglehold Odpowiedz Link
wiarusik Re: Co to jest "gej metal" ??? 28.06.09, 23:34 np. taki HIM jest gwiazdą gejmetalu Odpowiedz Link
keltoi Acha, dziękuję za odpowiedź. 01.07.09, 00:45 Bo ja nie wiedziałam... Jak dla mnie to jakiś tam melodyjny "roczek". A co jest w takim przypadku przeciwieństwem gej metalu? Macho metal? I też z przykładem poproszę, żebym wiedziała. Odpowiedz Link
wiarusik Re: Acha, dziękuję za odpowiedź. 01.07.09, 19:48 przeciwieństwem gejmetalu,jest METAL (dygdygdygdygdyg) Odpowiedz Link
wiarusik Re: Acha, dziękuję za odpowiedź. 01.07.09, 20:01 właściwie nie przeciwieństwem,bo METAL nie zniża się żeby stawać w jakiekolwiek szranki z gejami.to geje naśladują metalowców Odpowiedz Link
wiarusik P.S 01.07.09, 19:53 luknąłem w wizytówkie-strasznie wąskie masz to jebadło.czyżby panna? Odpowiedz Link
keltoi Re: P.S 01.07.09, 22:03 Zakładam, że mówisz do mnie, chociaż w sumie ktoś jeszcze mógłby mieć jakąś perspektywę łóżka w wizytówce :D Zdjęcie jest stare, z przejściowych czasów wynajmowania kawalerki, gdzie nic innego się nie mieściło. Teraz, w normalnym mieszkaniu, mam znów porządne 200x180. ;) I nie wnikając w szczegóły - owszem, stanu wolnego. Jak dzika świnia XD Odpowiedz Link
keltoi PPS 02.07.09, 13:40 Te, po kiego grzyba mi macasz wizytówkę tak właściwie, hę? Chciałeś zobaczyć, czy przypadkiem jakaś apostołka gej metalu nie ma zamiaru Cię w maliny wpuścić? :)) No coś Ty, ja jestem dinozaur. Od lat nie wiem nawet czego teraz ludzie słuchają. Czasem mnie tylko Brat opieprzy, że jestem zacofana popkulturowo i zmusi do posłuchania jakiegoś czegoś... Absolutnie nowa rzecz to dla mnie Dead Again ;) A Ty co? Odpowiedz Link
keltoi Do czego? O_o 05.07.09, 01:48 O ile nie jest to dokument, to ja się chyba nie nadaję... Odpowiedz Link
keltoi Re: Do czego? O_o 15.07.09, 20:19 Film przyrodniczy? I ja? To chyba o rozpieszczonych Kotach... ;P Odpowiedz Link