2szarozielone 03.07.09, 20:08 zrobiłam pierwszy w życiu chłodnik litewski :) i porzeczki i truskawki w piance jogurtowo-galaretkowej :) fajnie wygląda i jest pycha, o dziwo :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: różowo 03.07.09, 21:15 Czy ja mogę prosić o skasowanie tego wątku? Uznałam, że jednak nie chciałam go zakładać - reakcje ludzi mi to jasno uświadomiły, że nie powinnam nikogo epatować chłodnikiem i swoim różowym szczęściem. Poza tym wtedy naturalną koleją rzeczy pójdziecie sobie stąd obrażeni, wredni prześmiewcy ;) Berta? Odpowiedz Link
i.nes Re: różowo 03.07.09, 21:34 chciałam o coś zapytać, ale... przeszło mi :D dawaj foty tych porzeczek! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: różowo 03.07.09, 21:46 to jest dobra koncepcja na tą porę upalną a taką pianke jak sie robi? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: różowo 03.07.09, 21:53 Miksuje się jogurt z galaretką malinową ;) Wszystko, co zrobiłam, to leniwe opcje. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: różowo 03.07.09, 21:55 2szarozielone napisała: > Miksuje się jogurt z galaretką malinową ;) Wszystko, co zrobiłam, to leniwe opc > je. kto by w taki upał warował godzinami przy kuchcie? własnie takie rzeczy typu jogurt kefir teraz sa ok Odpowiedz Link
2szarozielone Re: różowo 03.07.09, 22:11 Mnie się ogólnie nigdy nie chce warować... Specjalizuję się w robieniu szybkiego żarcia (ale właściwie nie używam gotowców) Odpowiedz Link
qw994 Re: różowo 04.07.09, 08:44 Ha ha, a to wszystko dlatego, że jak zwykle źle przeczytałam zdanie w poście :) Odpowiedz Link