wilowka 21.07.09, 22:28 Zgadnij co mam aktualnie na szydełku ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Ines :) 21.07.09, 22:32 Naprawdę? Ale seriooo? Nie ściemniasz? Jesóóó, tylko się mi nie pokłuj tym szydełkiem, dobra? :DDD Odpowiedz Link
wilowka Re: Ines :) 21.07.09, 22:35 :D Tylko ON jasny jest, taki seledynowy, ale to pierwszy, może następne inne będą :) Mam jeszcze koncept na jeden stwór taki inny fajny :) Odpowiedz Link
i.nes Re: Ines :) 21.07.09, 22:36 Może być seledynek! Bardzo chętnie zaadoptuję :D A tego z kosą też będziesz próbować? ;P Odpowiedz Link
wilowka Re: Ines :) 21.07.09, 22:39 beę, jak tylko znajde czarną włóczkę. No i mam problem z fimo. Nigdzie nie ma czarnego koloru. Chyba, że bym mu machnęła kosę szydełkową ;) Odpowiedz Link
i.nes Re: Ines :) 21.07.09, 22:41 fi-co? :) Wilowka, ja się nie znam, ale pokocham jak własne :D Odpowiedz Link
wilowka Re: Ines :) 21.07.09, 22:44 :D fi-MO Taka wypasiona modelina :) Ty, A do czego one Ci mają służyć? Do kochania tylko, czy jakoś tak pragmatyczniej do nich podchodzisz? :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Ines :) 21.07.09, 22:46 Moja koleżanka już zrobiła, ale Ona miała super kolor włóczki :) Odpowiedz Link
wilowka Re: Ines :) 21.07.09, 22:56 No, oczy ma wypaśne :) Jutro pojadę do Pająka zobaczyć, czy mają jakieś podobne, a jak nie, to machnę coś innego. Odpowiedz Link
i.nes Re: Ines :) 21.07.09, 22:50 Do kochania! Rozczuliły mnie z miejsca. Jestem fanką Pratchetta, zawsze uwielbiałam Śmierć (postać z jego książek) i nawet w quizie mi wyszło, że jestem do niego (bo to on) podobna w 62.37% Poza tym kocham horrory, których mistrzem jest Lovecraft. I dlatego, Wysoki Sądzie, wnoszę o przyznanie mi pełnych praw rodzicielskich nad tymi włóczkowcami :D Odpowiedz Link