qw994 14.08.09, 07:56 O radości :) I chyba pogoda w weekend nie będzie najgorsza :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Piąteczek! :) 14.08.09, 10:34 a w sobote konsjerto Madonny;) zamierzam sie przejsc, nie wiem czy na sam koncert ale w okolicy bym sie pokręcił zeby luknać jaka otoczka bedzie:) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Piąteczek! :) 14.08.09, 11:20 Planujesz jakąś małą demonstrację, z zaskoczenia ? :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Piąteczek! :) 14.08.09, 11:21 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Planujesz jakąś małą demonstrację, z zaskoczenia ? :) co pan co pan?:) chłodne reporterskie oko z ubocza lukające:) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Piąteczek! :) 14.08.09, 11:24 Pozwolisz zbezczeszczić polskość ? Weź dobry przykład z prawdziwych Polaków Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Piąteczek! :) 14.08.09, 11:28 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Pozwolisz zbezczeszczić polskość ? > > Weź dobry przykład z prawdziwych Polaków bleh Odpowiedz Link
wanilinowa Re: Piąteczek! :) 14.08.09, 18:30 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Pozwolisz zbezczeszczić polskość ? > > Weź dobry przykład z prawdziwych Polaków po co miałaby finansować żydów? przecież oni sami się finansują Odpowiedz Link
thank_you Re: Piąteczek! :) 14.08.09, 11:34 Piątek upływa pod znakiem muzyki. Mama puszczała mi piosenki z lat młodości i gdy już nie wytrzymałam, to puściłam jej Korwina-Mikke. Szybko ewakuowała się z mojego pokoju :D Odpowiedz Link
zoofka Re: Piąteczek! :) 14.08.09, 12:14 o tak :) jutro idę na kąsjerto tylko nie wiem w co się ubrać, bo dawno między ludźmi nie byłam. I nie wiem jaka pogoda będzie. Odpowiedz Link