puszysta_gimnazjalistka 17.08.09, 20:45 Rogowska i Pyrek, dwa stopnie nasze :) I Ziółkowski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Double win :) 17.08.09, 20:47 oglądam:) Rudziński na Eurosporcie odleciał a ja razem z nim:D Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Double win :) 17.08.09, 20:53 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Rogowska i Pyrek, dwa stopnie nasze :) > > I Ziółkowski. Przepraszam, przepraszam, po trzykroć przepraszam...skojarzyło mi się podwójne wino...może dlatego, że piję koźlaka - choć to nie wino (z Mazur przywiozłam jakiegoś takiego, co u nas nie widziałam):D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Double win :) 17.08.09, 20:55 izabellaz1 napisała: > puszysta_gimnazjalistka napisał: > > > Rogowska i Pyrek, dwa stopnie nasze :) > > > > I Ziółkowski. > > Przepraszam, przepraszam, po trzykroć przepraszam...skojarzyło mi się podwójne > wino...może dlatego, że piję koźlaka - choć to nie wino (z Mazur przywiozłam > jakiegoś takiego, co u nas nie widziałam):D > koźlak sroźlak:) zerknij na jedynkę gazetową, polski sport rządzi!:D Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Double win :) 17.08.09, 22:05 Świeeeetnie:) Żal nieco Isinabjewej, ale niech się w końcu podzieli wygranymi:) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Double win :) 17.08.09, 22:18 asiunia311 napisała: > Świeeeetnie:) > Żal nieco Isinabjewej, ale niech się w końcu podzieli wygranymi:) > no "nieco";) sama sobie troche winna z tym poznym rozpoczynaniem konkursu a nasze laski spijają śmietanę:)) mi troche bardziej zal Gulnary Samitowej, uroczej sportsmenki z Rosji:) img197.imagevenue.com/img.php?image=90281_Celebutopia-Gulnara_Galkina-Samitova_on_Day_9_of_the_Beijing_2008_Olympic_Games-21_122_69lo.jpg# > > Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Double win :) 18.08.09, 19:49 Isinbajewa trochę zlekceważyła i przeciwniczki, i publiczność i sam konkurs. Więc ją pokarało - trzeba nauczyć się przegrywać. 'Podobały' mi się reakcje w rosyjskich mediach - jak za komuny - propaganda sukcesu. No i wyskok, że Radwańska zdobyła złoto... Powinszować znajomości tematu. Nie tylko my mamy Jóźwika i Szaranowicza, naczelnych heretyków sportu;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Double win :) 18.08.09, 12:53 miszczyni nasza raz jeszcze:) koło drugiej minuty słodkie ujęcia są:) www.youtube.com/watch?v=jnkvi2FnKDo Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Double win :) 18.08.09, 13:07 Najfajniej ma maskotka, przytula się ze wszystkimi :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Double win :) 18.08.09, 23:09 Pisałem, że miś ma najfajniej :) Odpowiedz Link