zloty.strzal 25.08.09, 15:37 Muszę ujawnić swoje fotki, bo wreszcie poszłam się przystrzyc. Podciąć końcówki wręcz. Przed i po: pokazywarka.pl/ciach-ciach/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 15:50 Jeszcze raz bo nie zrozumiałem, to jest przed czy po ? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 15:54 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Jeszcze raz bo nie zrozumiałem, to jest przed czy po ? to na górze jest przed a jednoczesnie po to na dole jest po a jednoczesnie przed jakos tak mam taką samą wieze ajfla;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 16:44 To widać, że coś mi nie wyszło z klikaniem, bo widziałem tylko jedno zdjęcie, a teraz już nie działa. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 21:04 Aaa, teraz widzę, jest różnica, znaczna :) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 16:04 nie podoba mi sie ani przed ani po pomysl lepiej o fitness.. Odpowiedz Link
omlet.schabowy Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 17:10 > pomysl lepiej o fitness.. A ty pierdolnij się w łeb, mondziole, i to zdrowo. A jak nie pomoże i nadal będziesz taki jak teraz, zostanie już tylko się powiesić. Odpowiedz Link
cytrynka_ltd Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 20:48 popieram omlet schabowy:) i precz z jakimś tam i tchórzliwym jackiem-plackiem! Odpowiedz Link
funny_game Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 08:25 omlet.schabowy napisał: > > pomysl lepiej o fitness.. > > A ty pierdolnij się w łeb, mondziole, i to zdrowo. A jak nie pomoże i nadal będ > ziesz taki jak teraz, zostanie już tylko się powiesić. O właśnie, popieram. Niech kretyni się sami unicestwią, a my w tym czasie możemy poleżeć na solarium :FFF (I notuje w kajeciku, zachwycona, nowe słówko "mondzioł") :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 02:24 O matko, gdzieś ty był, JacekS, największa jęczało na forum? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 20:15 to mnie się te krótkie podobają :) a z przodu jak? masz jakąś grzywkę? no i jak się czujesz w takiej krótszej fryzurze? Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 20:51 Jakąś taką mini, nie wiem czy to można grzywką w ogóle nazwać. Ja się czuje super, ciężko się przyzwyczaić, bo długie włosy to jednak ciężkie są. No i dopiero teraz zobaczyłam, że moja cera córki młynarza osiągnęła szczyt białości;] Odpowiedz Link
lounger Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 21:40 Bardzo ładne podcięcie końcówek ;) A i widzę że przy okazji zmiana wystroju ;) Odpowiedz Link
konto.online Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 22:11 dziwne zazwyczaj lepsze podpisują jako "po" to mówiłem ja miłośnik długiego kobiecego włosa Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Ciach ciach ;) 25.08.09, 22:19 Wcześniej miałaś ładne włosy-teraz wyglądasz jak obskubany kurczak,sorry za szczerość Kotku.. Odpowiedz Link
conena Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 08:31 wcześniej miała odrost na połowie włosów, sianowate końcówki w kontraście z ulizem na głowie. co w tym ładnego? ścięcie to był najlepsza decyzja jaką mogła podjąć. Odpowiedz Link
funny_game Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 08:35 Owszę, ale frezarka dała dópy w piątej rundzie i należy ją zmienić i będzie bosko :) Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 10:49 Mnie się podobały.Jaki odrost? Myślałem,że ładne pasemka... Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 10:58 Jeszcze raz się przyjrzałem-ładne włosy.Owszem końcówy były wytarte,ale wystarczyło ściąć z 6 cm i spox. A teraz...Szkoda gadać kurczaczku. Mam nadzieję,że szybo odrosną. Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 01:04 O! A ja Cię za blondynkę miałam zawsze, a to Ci niespodzianka ;) Odpowiedz Link
funny_game Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 08:26 Ja też :) To chyba przez nick, kojarzący się ze złotym blondem, a nie tylko z... :) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 02:25 Kochanie, mogę szczerze? Mnie się przed podoba bardziej. Odpowiedz Link
funny_game Re: Ciach ciach ;) 26.08.09, 08:21 Złotko, wiem co to za frajda ściąć hery i czuć się lekko i młooooodo ;) Sama mam teraz niewiele dłuższe, niż po zeszłorocznym ścięciu (możesz gdzieś w mojej galerii wygrzebać fruwające zdjęcie z nowymi włosami). Ale ta babajaga, co Cię cięła nie zrobiła najlepszej roboty :/ Jak lekko podrosną idź do kogoś innego i ciesz się nowym imidżem, na zdarowie :) Bo masz śliczne włosięta z potencjałem na lepszy fryz, o. Odpowiedz Link