Gość: KOT IP: *.acn.pl 10.01.04, 22:40 Kochani, czy ktos z Was kupil lub ma zamiar kupic mieszkanko przy Grzegorzewskiej/Rosola w tzw. Rezydencji Renoir budowanej przez francuskiego dewelopera Bouygues Immobilier ? Co to za firma ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolek Re: Rezydencja Renoir IP: *.chello.pl 10.01.04, 23:18 A_może_wynajem_?<a href="http://www.tygrys.zone.pl/mp3/winne/ogloszenie.mp3">A_może_wynajem_? </a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roan Re: Rezydencja Renoir IP: *.acn.waw.pl 12.01.04, 12:36 A co konkretnie cię tam interesuje? wiem, że cena z metra jest b. wysoka (5500?), ale coś więcej w wykończeniówce dają niż standardowo. Błik(tak to się czyta)to francuska firma, dość dobra i znana we francji, u nas dopiero wchodzą na rynek. Jak zadasz konkretne pytania, to mogę odpowiedzieć bardziej konkretnie. Towarzysko znam kogoś z kierownictwa, mogę popytać. Jeśli chodzi ci o to, czy nie uciekną z kasą, to wiem, że nie. Są jak najbardziej wypłacalni, mało wiarygodni tylko dlatego, że to ich 1 inwestycja, nic więcej tu nie pokazali jeszcze. Myślę, że za jakiś czas będzie się o nich mówić jak o Skanskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT Re: Rezydencja Renoir IP: *.acn.pl 12.01.04, 17:14 Dzieki za info. Cena jest nawet wyzsza i zalezy od lokalizacji mieszkania. Generalnie zalezy mi bardziej na opinii kogos kto zdecydowal sie na "rezydencje" niz na opinii kierownictwa. Interesuje mnie standard wykonczenia w praktyce i elastycznosc developera co do zmian w lokalach, bo przed podpisaniem umowy oczywiscie wszystko jest mozliwe, ale czy w rzeczywistosci tak jest i czy potem nie pojawia siejakies extra koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roan Re: Rezydencja Renoir IP: *.acn.waw.pl 13.01.04, 00:42 Ale ten kierownik sam bardzo napalił się tam na mieszkanie, tylko żona za żadne skarby na Ursynów nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baobab Re: Rezydencja Renoir IP: *.crowley.pl 13.01.04, 10:25 O standardzie mieszkania w budynku wielorodzinnym świadczy przede wszystkim grubość ścian stropów , ścian i izolacji akustycznych . O ile mi wiadomo żaden deweloper, bez względu na cenę ,nie spełnia wysokich standardów. tzn. wszędzie słychać sikającego sąsiada za ścianą, a konstrukacja budynku drży przy każdej wirującej pralce. Świadczy to tylko o oszczędnościowym budowaniu dla frajerów, którzy patrzą jedynie na balustradki ze stali nierdzewnej i płytki na klatce schodowej, zamiast na istotę rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś