Dodaj do ulubionych

Kto ukradł Matkę Boską z Natolina?

IP: *.proxy.aol.com 14.04.04, 07:06
Ona po prostu miala dosc tej zapyzialej kapliczki i chiala wyemigrowac do
miejsca gdzie bylaby slawna i adorowalyby ja miliony.nlezalo tylko
wyeksmitowac ta z jasnej Gory albo z Lichenia i znalazloby sie miejsce dla
tej skromnej z Natolina,szkoda ze jej ie ta misja nie udala,ale nic nie
wiadomo moze jeszcz raz sprobuje,obraz tez lubi byc adorowany im wiecej
chetnych tym lepiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: grobo Cudowne zniknięcie!Che.. che.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:04
      • 90_procent_polakow ŁOLABOGA, LUDZISKA, TOĆ TO CUD, ŻE ŁONA ZNIKŁA 14.04.04, 13:41
        • Gość: hehe no to chłopaki, idziemy się pomodlić IP: *.acn.waw.pl 14.04.04, 18:22
    • Gość: Hip hopowiec chyba chlali pod kapliczka, a nie sie modlili... IP: 212.134.55.* 14.04.04, 18:49
      nie wciskajcie ludziom ciemnoty, ze hip hopowcy podjezdzaja pod kapliczke sie
      pomodlic, nonsens, korzystaja ze swiatelka, zeby dobrze faje nabic i zeby nic
      sie nie zmarnowalo, tego wspanialego THC ktore leci do pluc
      • Gość: muzyk Re: chyba chlali pod kapliczka, a nie sie modlili IP: *.zapora / 212.160.172.* 17.04.04, 01:03
        A powiesz mi to w twarz, cwaniaczku?
    • Gość: Gomez Adams Paranoidalna propaganda :))) IP: 137.122.90.* 14.04.04, 19:40
      "To szczyt chamstwa - oburzał się 11-letni Jakub Pasternak, który przyszedł pod
      kapliczkę z dwoma kolegami. - Kilka razy przychodziłem się tu modlić. Jego
      rówieśnicy Rafał Kowalczyk i Marcin Zwoliński przerwali jazdę na deskorolkach: -
      My też się tu modliliśmy. Jak ktoś mógł coś takiego zrobić?"

Aż sie smiać chce :)))
      Takie teksty są na poziomie Naszego Dziennika i innych katolickich gazetek.
      GW kompletnie zeszla na psy :(
      GA
      • Gość: muzyk Re: Paranoidalna propaganda :))) IP: *.zapora / 212.160.172.* 17.04.04, 01:04
        Cos ci sie nie podoba? Moze porozmawiamy w cztery oczy?
    • Gość: Marek S Re: Dlaczego się śmiejecie? IP: *.citicorp.com 13.05.04, 14:32
      To była bardzo cenna figurka. Wiele osób nie mogło przejść obok niej obojętnym.
      Sam na widok tej figurki miałem łzy w oczach, gdyż jestem wrażliwy na piękno
      rzeźby religijnej. A Wy widzicie w problemie tylko powód szyderstw i śmiechu.
      Wstydźcie się!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka