Gość: loczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:44 gdzie na ursynowie moge znalezc taki sklep? potrzebuje kupic razowe kluski do spaghetti:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J Re: sklepy ze zdrowa zywnoscia--->gdzie??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 11:51 Na KEN między stacją metra Natolin a Kabaty, w budynku z niebieskimi kolumnami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peak Re: sklepy ze zdrowa zywnoscia--->gdzie??? IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 23.04.04, 11:12 AL. K.E.N. 95/97 za nimi jest Pasaż Ursynowski nr.... jest tam sklep. Jak znajdę ulotkę to podam linka. Jest też coś nowego przy stacji Stokłosy w budynku Dom Developmnent - na przeciwko Championa ( bodajrze nazywa się Żubr ....). Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: sklepy ze zdrowa zywnoscia--->gdzie??? 23.04.04, 14:18 Jest jeszcze jeden w pasażu przy skrzyżowaniu Wąwozowej i Stryjeńskich... Odpowiedz Link Zgłoś
frunze Re: sklepy ze zdrowa zywnoscia--->gdzie??? 23.04.04, 22:17 Fajny sklepik ze zdrową zywnością jest na Belgradzkiej, w bloku, po tej samej stronie co poczta. A drugi na Rosoła, podobno tuż obok PZU, ale nie byłam, więc dokładnej lokalizacji nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
egzeqti Re: sklepy ze zdrowa zywnoscia--->gdzie??? 23.04.04, 23:50 sklep ze zdrową żywnościa znajduje sie na tyłach osiedla sengera cichego nie pamiętam dokładnego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Blaszak IP: *.acn.pl 25.04.04, 10:28 Taki balaszak na bazarku na Dolku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pyckal A moja żywność niezdrowa ??? 25.04.04, 17:51 No, toście mi podpadli. Uważajcie na swoje "zdrowe" szyldy i witryny. Pyckal, właściciel sklepu ze zwykłą czyli niezdrową żywnością. Odpowiedz Link Zgłoś