IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 09.06.04, 21:17
a po tesco myszy latają.ciekawe czy tyko myszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Fuzzy Re: tesco IP: *.chello.pl 09.06.04, 23:54
      Ja widzialem kiedys, ale jeszcze w HITcie zdechlego szczura no i rzadko robie
      tam zakupy, jesli juz, to chemie i dobrz, szczelnie opakowane towary spozywcze.

Pozdrawiam,
      Fuzzy
      • Gość: kot Re: tesco IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 10.06.04, 09:02
        masz rację ja też postaram się unikać tego sklepu.
        • Gość: Marysia Re: tesco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 21:03
          Jak istnial HIT to tam zaglądałam po chemię i art gosp dom.
          Odkąd powstało tesco - byłam tam dwa czy trzy razy. Rozczarowali mnie. Tandeta
          straszna. Jakość podła. Teraz bywam w L'Eclercu lub w Geancie.
          • Gość: Ursynowianka myszy nie tylko w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:29
            Ja kiedys widzialam myszy w ursynowskim Geancie, gonily sie pomiedzy regalami z
            sokami.
    • aniolnadziei Re: tesco 22.08.13, 21:46
      Myszy? Mrówki, muchy, nawet karaluch by się znalazł. Tesco to jeden wielki bałagan (ładnie mówiąc). Może nie pracowałam na ursynowie, ale w w tym markecie, gdzie przyszło mi jakiś czas przebywać było jak było. Co się jednak dziwić, skoro na socjalnym np mało która po sobie gary zmywała i ścierała ze stołu
    • gt4 Re: tesco 30.08.13, 08:43
      podczas upałów, tam gdzie parkuje się rowery, zawsze jest niemiłosierny smród, aż zatyka i od razu odrzuca od tego przybytku...
      Mi też ta firma kojarzy się z bylejakością, wolę Leclerka lub Lidla przynajmniej tam dbają o czystość i jakość.
    • crispina Re: tesco 30.08.13, 10:49
      Śmieszne te dyskusje o wyższości świąt Borego Nardzenia nad świetami Wielkiej nocy. Wszystkie supermarkety sa takie same. Leclerc tylko próbuje stać się dużymi delikatesami i ma troche orginalnych produktów. W Tesco tez niektóre produkty sa lepsze a niektóre gorsze - ja lubie pieczywo i ubrania dla dzieci. Co do porzadku i czystosci nie mam złudzeń - wszędzie jesta tak samo. Robię zakupy tam gdzie mi akurat po drodze :). Unikam tylko MarcPolu ale to juz z powodu arganckiej obsługi ....
      • annthonka Re: tesco 30.08.13, 11:25
        No niestety, w Tesco jest wyjątkowo brudno. Pieczywa bym tam na pewno nie kupowała.
        • eri22 Re: tesco 30.08.13, 15:23
          Promocja nowego Lidla?
          chyba zdycha...ma mało klientów
          śmierdzi tam jak sto diabłów od tej przepompowni ścieków
          • annthonka Re: tesco 30.08.13, 17:32
            eri22 napisała:

> Promocja nowego Lidla?
            To do mnie? Nic z tych rzeczy, ja pieczywo kupuję w piekarni :-)

> chyba zdycha...ma mało klientów
            Nie obraziłabym się, gdyby go zamknęli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka