Dodaj do ulubionych

UPC czy Vectra

11.12.14, 13:51
Witam,

Na początku roku (2015) będę musiał zdecydować, z którym operatorem podpisać umowę na Internet i TV. Jakie ceny są do wynegocjowania w Vectrze i UPC za pakiety ze 150 kanałami i około 40-50 Mbps Internetu? Ceny na stronach są kosmiczne....

Ile realnie płacicie np. w Vectrze za platynowy/złoty pakiet z 40/50 Mbps z pakietem sportowym? Czy 70 zł miesięcznie za pakiet 120 kanałów w UPC z 40/50 Mbps Internetu jest do osiągnięcia?

Nie mam możliwości instalacji Gigakablówki....

Pzdr,

y
Obserwuj wątek
    • turtle3 Re: UPC czy Vectra 11.12.14, 16:53
      Nie skupiaj się tylko na cenie. W przypadku wyboru UPC vs. Vectra bardzo ważna jest kwestia stabilności i względnej bezawaryjności usług, a to w przypadku Vectry chyba nie wygląda najlepiej (no chyba że nastąpiła u nich jakaś niesamowita poprawa).
    • antek.eu Re: UPC czy Vectra 12.12.14, 20:06
      Poczytaj na facebooku Vectry to ci się odechce, a tak naprawdę jest jeszcze gorzej. Większego dziadostwa i arogancji nie znajdziesz.
      Mam usługi w jednym lokalu UPC i w drugim Vectry. Z Vectry chcę tezygnować czym prędzej tyle że te osły za każdym razem podają inne terminy obowiązywania umowy i koszt zerwania. większego dziadostwa niż Vectra wg. mnie nie znajdziesz.
    • swiezynka77 Re: UPC czy Vectra 13.12.14, 13:18
      dowiedz się ile zapłacić w vectrze i zadzwon do upc i powiedz im to. cena od razu spada.
      • antek.eu Re: UPC czy Vectra 13.12.14, 23:39
        Tylko tak jak pisałem te matoły podają różne wersje od 150 do 600 zł.
    • guestowiec1 Re: UPC czy Vectra 09.01.15, 01:55
      Primo : nie podpisuj umów n/p oferty z biur - przedstawiciele zazwyczaj mają lepsze oferty;
      secundo : Vectra i UPC - jeden syf - niestety w bolsce tak jest, że nic nie może być dobrze. Ale z dwojga złego...raczej vectra. Tak fatalnego i nieczytelnego układu programów oraz epg z epoki "króla ćwieczka" nie ma chyba żaden operator w kraju. Do tego co 10 kanałów kolejnych 10 to VOD. Obsługa i krętactwo obsługi klienta w obu firmach na tym samym poziomie. Jakoś obrazu na podobnym poziomie. vectra ma więcej kanałów hd i nieco szerszą ofertę, niby ciekawszą. Epg i ukłąd kanałów bije upc na łeb. Zerwania sieci w vectra zazwyczaj ok. północy. Zerwania usług na podobnym poziomie u obu dostawców, podobnie jak prędkość internetu. Ceny niższe w vectra.
      • guestowiec1 Re: UPC czy Vectra 09.01.15, 01:57
        to fatalne epg z czasó "ćwieczka" to oczywiście w upc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka