IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:46
A ja bym wolał, żyby najpierw władze miejskie przymusiły Hodowców i
właścicieli psów, do zbierania psich kup sprzed mojego domu!!! i te wszystkie
Paniusie w futrach niech noszą torby ze sobą ( bo jak nie to 100 zł kary)
Torba na łąpę , wziąśc te gó.., bo to inaczej się nazywa, i zabrać sobie do
domu!!!
Obserwuj wątek
    • zakuty.web pokaz mi jak s** Twoj pies, a powiem Ci kim jestes 29.11.04, 12:09
      relexje natury kynologiczno-fekalnej... Hmm... mysle ze dla wlascicieli psow, a
      raczej dla tej czesci ktora po nich nie sprzata <czyli 1005>, powinno utworzyc
      sie osobne, konkurencyjne dla ursynowskiego Forum ->> dla przyglupow. Nie
      sprzatajac po psie, dajecie dowód swojej kultury. I zeby nie bylo, ze
      nie "kocham" zwierzat. Lubie ogladac zywe stworzenia, dlatego mam AnimalPlanet,
      a ine mecze zwierzaka na osedlu zapaskudzonym przez takich debili jak WY,
      Drodzy psów właściciele... :>
      • Gość: Bodek Re: pokaz mi jak s** Twoj pies, a powiem Ci kim j IP: *.abc.com.pl 29.11.04, 13:38
        > mysle ze dla wlascicieli psow, a
        > raczej dla tej czesci ktora po nich nie sprzata <czyli 1005>

Kurcze - naprawdę chciało Ci się policzyć wszystkich właścicieli psów, którzy
        nie sprzątają po swoich pupilkach? I pytanie - ta liczba (1005) to stan na
        kiedy, bo np. mój sąsiad z psem się w sobotę wyprowadził i nie wiem, czy fakt
        ten jest w statystyce uwględniony.
        :-P
        • anima Re: pokaz mi jak s** Twoj pies, a powiem Ci kim j 29.11.04, 21:00
          Gość portalu: Bodek napisał(a):
          czesci ktora po nich nie sprzata <czyli 1005>
          >
          > Kurcze - naprawdę chciało Ci się policzyć wszystkich właścicieli psów, którzy
          > nie sprzątają po swoich pupilkach? I pytanie - ta liczba (1005) to stan na
          > kiedy, bo np. mój sąsiad z psem się w sobotę wyprowadził i nie wiem, czy fakt
          > ten jest w statystyce uwględniony.
          > :-P

czepiasz się, doskonale wiedząc, że chodziło mu o 100%...
          a tak BTW: na Mielczarskiego widzialam śliczne malutkie kosze na odchody
          Waszych pupilków... aż grzech z nich nie korzystać
          • Gość: X Re: pokaz mi jak s** Twoj pies, a powiem Ci kim j IP: *.com / *.u.mcnet.pl 03.12.04, 08:32
            ale psiarze w wiekszosci sa przyglupami i nie wiedza jeszcze do czego te kosze
            sluza...

A moze nawet beda tam wyrzucac inne smieci (oczywiscie w czasie spaceru z
            psem...)
    • Gość: mm Re: Psy IP: *.polityka.com.pl 29.11.04, 12:14
      Mam pieska yorka, który załatwia się tylko w domu do kuwety. Czasami piesek
      nawet szybciej chce wracać ze spaceru, bo mu się chce siu lub ku, a nigdzie
      poza domem tego nie zrobi. Taki jest kulturalny, nie żartuję. Tak więc, proszę
      nie uogólniać.
      • Gość: aga Re: Psy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 16:01
        York to nie pies.Świadczy o tym własnie m.innymi to,że załatwia się do kuwety
        jak kot albo chomik,a nawet jeśli zalicza się do rasy tych mądrych zwierząt to
        jest chyba najgłupsza rasa jaka widziałam.
        • Gość: mm Re: Psy IP: *.polityka.com.pl 29.11.04, 16:38
          Aga, york to pies, tyle że kulturalny. Zapewne wolisz wielkie, śmierdzące i
          sliniące się psiska, które walą wielkie klocki, które potem mój york musi z
          obrzydzeniem omijać. Co kto lubi.
          • Gość: aga Re: Psy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 19:39
            Wogóle nie jestem zwolenniczką trzymania psów i innych zwierząt w mieszkaniu.To
            wiejski obyczaj trzymanie psów,kotów w mieszkaniach,ja nie wyobrażam sobie
            mieszkania i spania w jednym pomieszczeniu ze zwierzętami.Lubię zwierzęta na
            wsi i w zoo i napewno bardziej niż Ciebie denerwują mnie psie odchody pod
            klatka schodową i wszędzie gdzie to możliwe ale nie ma to dla mnie znaczenia
            czy zwierzę małe czy duże,to zawsze zwierzę....
            • Gość: cho_hoł aga - na wsi to psy się trzyma..... IP: *.aster.pl 29.11.04, 22:18
              na krótkim łańcuchu a nie w tak zwanym DOMU. Coś ci się pokićkało.
              ps. życzę miłych wizyt w ZOO, de gustibus...
              • Gość: xxx Re: aga - na wsi to psy się trzyma..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:21
                A ja nie lubie zoo. Zwierzeta w mieszkaniach, mimo ze tez sie mecza, to jednak
                wygladaja na mniej lub bardziej zadowolone. Natomiast te w zoo, to zawsze
                wygladaja, jak wyjete psu ;) z gardla, jakos tak zalamane, "zdajace sobie sprawe z
                beznadziejnosci sytuacji". Bylem w zoo dokladnie dwa razy w zyciu (jeszcze w
                podstawowce) i z wlasnej woli tam wiecej nie pojde.
                • Gość: X Re: aga - na wsi to psy się trzyma..... IP: *.com / *.u.mcnet.pl 03.12.04, 08:35
                  taaaaa.... i myslisz, ze dla psa samotne siedzenie w domu po kilka godzin
                  dziennie (gdy wlasciciele poszli do pracy) jest przyjemne...? Posluchaj czasami
                  wycia takich "szczesliwych" zwierzat.
            • Gość: całuj psa w nos Re: Psy IP: *.devs.futuro.pl 02.12.04, 07:49
              Następna hrabianka, psia mać. Delikates sie znalazł.
    • Gość: Psiarz Psy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 23:37
      Gość portalu: Wojciech Cejrowski napisał(a): Paniusie w futrach niech noszą
      torby ze sobą (bo jak nie to 100 zł kary)

Nie lubisz kobietek?
    • Gość: Kabatka Re: Psy IP: *.chello.pl 30.11.04, 08:07
      Dołączam się do zwolenników karania właścicieli psów, którym nie chce się
      wypełniać swoich obowiązków. A do jednego z nich nalezy sprzatanie po nich. To
      co dzieje się w tej chwili na Kabatach w głowie się nie mieści. Nie mozna
      przejść 20 metrów, żeby nie być zmuszonym do omijania psich odchodow.
      Jestem przeciwniczką trzymania psów w domu, gdy nie ma się na to warunków- a
      warunki to również i czas i ochota na sprzątanie po nich ( podobnie jak mycie
      miski po karmieniu).
      • Gość: aga Re: Psy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 11:43
        Kabaty to podobno elitarna część Ursynowa,więc chyba nie mieszka tam chołota ?
        • Gość: ho-ho-hohoł Re: Psy IP: *.aster.pl 30.11.04, 13:44
          zapomniałaś o sobie?
          • Gość: aga Re: Psy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 19:45
            nie mieszkam idioto na kabatach
            • Gość: ho-ho-hohoł aga z Imielina ma wściekliznę IP: *.aster.pl 30.11.04, 23:22
              jak nic!
              a trzeba było się zaszczepić teraz to już po ptokach
              • Gość: aga Re: aga z Imielina ma wściekliznę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 10:15
                nie mieszkam też na Imielinie debilu,ale zgaduj dalej,masz jeszcze 3 szanse
        • Gość: Kabatka Re: Psy IP: *.chello.pl 30.11.04, 14:15
          Mieszka! Tak jak wszędzie. Swego czasu np. lewe-oko stwierdziło, że mam obsesję
          na punkcie psich kup. Mam obsesję na punkcie elementarnej czystości. Chcę wyjść
          na spacer nie patrząc pod nogi czy nie wdepnę w psie odchody. Denerwuje mnie,
          to, że X,Y czy Z nie uważa za stosowne sprzątać po sobie. Tak jest we
          wszystkich dzielnicach Warszawy. Niestety.
          Po raz kolejny apeluję o bardzo wysokie kary dla brudasów.
      • Gość: piesek jest ok Re: Psy IP: *.devs.futuro.pl 02.12.04, 07:52
        Dzieje się tak m.in. dlatego że na tym super nowoczesnym, eleganckim, elitarmym
        itp. osiedlu jest bardzomało zieleni, a jego mieszkańcy w większości pochodzą z
        wiosek gdzie sprzątanie po psie toszczyt głupoty.
    • Gość: Kabatka Re: Psy IP: *.chello.pl 01.12.04, 12:44
      Znowu jakaś świnia, bo jak to inaczej nazwać, wyprowadziła psa, który załatwił
      się tuz pod bankomatem na Wąwozowej. Ręce opadają, mam coraz mniej sympatii i
      tolerancji dla tzw. psiarzy. Ciekawe, czy właściciele opisanego psa, pozwalają
      mu robić kupę pod stolem w salonie? Pewnie nie!
      • Gość: pies sram na was IP: *.aster.pl 01.12.04, 22:12
        jw.
    • Gość: Olaf Dzień Świra IP: *.devs.futuro.pl 02.12.04, 07:55
      Jest tam scena gdzie Adaś Miałczyński idzie po chodniku i omija psie g... w
      pewnym momencie myśli "chyba kupię wiatrówke"
      I ja też tak myslę i to dość często.
      • Gość: aga Re: Dzień Świra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.12.04, 09:22
        ha ha ha,ja też,ale nie wiem w kogo zacznę walić najpierw czy w psa czy we
        właściciela...ha ha ha
        • Gość: X Re: Dzień Świra IP: *.com / *.u.mcnet.pl 03.12.04, 08:38
          W pelni popieram wasze oburzenie - osobiscie ciesze sie, ze temat powraca, bo
          Warszawa jest zasrana do granic mozliwosci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka