agatka_s 29.11.04, 14:41 Było Figlowisko obok Multikina, była ślizgawka w Powsinie, ale nie ma już. Czy można gdzieś pojeździć na łyzwach ? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_ann Re: Łyżwy ? 04.12.04, 22:44 Jak to nie ma Figlowiska??!! Na razie , czy definitywnie? Jeśli to drugie, to kogo za to mogę rozstrzelać? mocno wkurzona mary_ann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Łyżwy ? IP: *.acn.waw.pl 04.12.04, 23:02 Figlowisko już postawione. Czekamy na otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: Łyżwy ? 08.12.04, 13:05 Gość portalu: MAX napisał(a): > Figlowisko już postawione. Czekamy na otwarcie W tym samym miejscu ? Kiedy to otwarcie ? Strasznie mi sie chce pojezdzic na łyżwach !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Łyżwy ? 08.12.04, 23:34 Kiedy otwarcie Figlowiska? Nie byłam w poprzednich latach, a teraz chcę sie wybrać. To jest tuż obok Multikina? Pytam, bo nie mogę aż uwierzyć, że niczego nie zauwazyłam zeszłej zimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigo Re: Łyżwy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:04 lewe_oko napisała: > Kiedy otwarcie Figlowiska? Nie byłam w poprzednich latach, a teraz chcę sie > wybrać. To jest tuż obok Multikina? Pytam, bo nie mogę aż uwierzyć, że niczego > nie zauwazyłam zeszłej zimy... To jest bardziej na tyłach MultiKupy. Najłatwiej nadziać się na to to wychodząc południowo-wsochdnim wyjściem z metra na stacji Imielin. Odpowiedz Link Zgłoś