Gość: kocissa IP: *.chello.pl 14.01.05, 22:31 Mam do oddania kilka roczników z lat dziewięćdziesiątych. Waży to z pół tony, więc sama nigdzie nie zaniosę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziabka_03 Re: "National Geographic" za darmo 17.01.05, 00:04 Czy oferta jest jeszcze aktualna? Byłabym bardzo zainteresowana (mam nastoletnie dziecko, które pasjonuje się biologią). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: "National Geographic" za darmo IP: *.acn.waw.pl 17.01.05, 01:32 moje dziecko interesuje się genealogią i ono powinno mieć te gazetki, gdzie sie Pani wciska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oko Re: "National Geographic" za darmo IP: *.chello.pl 08.03.05, 21:15 Właśnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senq Re: "National Geographic" za darmo IP: *.acn.waw.pl 08.03.05, 21:54 Mój sąsiad mimo ze biedny zbiera makulature i oddaje na skup. Gdzie się wciskacie :-) Hehe. Taki żart. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocissa Re: "National Geographic" za darmo IP: *.chello.pl 17.03.05, 21:40 Przepraszam, że nie zaglądałam tu tak długo, ale na ogłoszenia dawane gdzie indziej nikt się nie zgłaszał i jakoś zapomniałam. Oferta jak najbardziej aktualna, zainteresowanych proszę o kontakt yanga@gazeta.pl. Kto pierwszy, ten lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mól Re: "National Geographic" za darmo IP: *.acn.waw.pl 17.03.05, 22:33 Ja, ja, ja chcę te gazetki, podaj adres gdzie mogę je znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś