Dodaj do ulubionych

Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady

IP: 62.29.211.* 13.02.05, 20:27
Wypowiedź dyr. Dąbrowskiego z GDDKiA oddział Warszawa na spotkaniu z
mieszkańcami Bemowa w dniu 10 lutego:
"Nikt na Ursynowie nie chce tej trasy".

To baaaardzo interesujące w kontekście rozreklamowanych szeroko przez SISKOM
sondaży, jakoby większość ursynowiaków popierała POW w tunelu.
Kto tu kłamie? SISKOM? Gazeta Stołeczna? a może Urząd Prezydenta Warszawy?
Obserwuj wątek
    • Gość: urko-burko Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:03
      Jeśli ja jej chcę znaczy ze dyr. Dabrowski coś kręci.
    • siskom_tak Jeśli to pani, Barbaro Szulc, to... 13.02.05, 21:08
      pani poziom sięgnął bruku... jestesmy zażenowani...
      podszywać się pod cudze nicki, to jakby ukraść komuś portfel z dokumentami...
      obrzydliwe są metody przeciwników POW... ale im bardziej obrzydliwe,
      tym więcej ludzi przegląda na oczy.

Oto dowód fałszerstwa - IP 62.29.211*
      (jaa_ga pisze z *acn.waw)

Ochota, Włochy, Ursus

Re: Kto kłamie - Szulc, czy Cesarska?

Autor: Gość: barbara.szulc IP: 62.29.211.*
      Data: 13.02.2005 20:17

Ani myślę odnosić się do "tego wszystkiego".
      Kłamie, oczywiście, robert chwiałkowski. Kto chce sprawdzic, niech sobie
      przejrzy jego posty, bo ja nie mam ochoty.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=298&w=20431215&a=20559826
      • Gość: jacek kto wie wiecej o poziomie bruku niz siskom IP: *.u.mcnet.pl 16.02.05, 15:21
        specjalisci od udrazniani kanalizacji i sciekow
    • Gość: wojtek AUTOSTRADA TAK!!! IP: *.chello.pl 15.02.05, 10:33
      Autostrada powinna byc zbudowana..ludziom to przeszkadza to niech sp****laja z
      Ursynowa
      • srodkowy_palecc nie 15.02.05, 13:33
        bo nie
      • Gość: współmieszkańcy Re: AUTOSTRADA TAK!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 14:31
        a może ty byś spie... z naszej dzielnicy. Sezon budowlany w Angli trwa,potem
        szparagi ,jesienią na winko do Francji. I mozesz spędzić roczek poza U. Czego
        ci zyczą współmieszkańcy.
    • Gość: Linda Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 10:40
      ja chcę tej trasy i najlepiej gdyby była w tunelu A jak jakiś debil pisze lub mówi że na zachodzie nie ma takich tras w miastach to chyba powinien dostać kopa i sie zamknąć i ciemnoty nie wciskać ludziom
      • srodkowy_palecc Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady 15.02.05, 13:33
        to ja poproszę kopa
    • Gość: zxc Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:05
      Po co mieszkancom Ursynowa ta trasa? Czyzby bylo z niej az tyle korzysci, ze
      niektorzy walcza bezinteresownie jak lwy, zeby powstala?

• Gość: bzyk Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.05, 14:28
        jakie bezinteresowne? siskom-tak,forsa-tak !!
        • mozdzins Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady 15.02.05, 15:19
          Dwa dokumenty podrzucone przez Merytorykę :
          www.piechocinski.pl/rpt/powc1.pdf
          www.piechocinski.pl/rpt/powc2.pdf
          • mozdzins Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady 15.02.05, 15:21
            jeszcze
            http://www.piechocinski.pl/rpt/a2c1.pdf
            • mozdzins Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady 15.02.05, 15:22
              sorki
              www.piechocinski.pl/rpt/a2c1.pdf
              • komagane Re: Nikt na Ursynowie nie chce POW ani autostrady 16.02.05, 13:08
                O do licha, dopiero teraz zauwazyłam ten wątek.
                Jaa..ga? Jaa-ga? Hmm..
                Coś, widzę, Siskomowcom nerwy puszczają.

A tak przy okazji, kto z Państwa był na tym zebraniu na Bemowie? Co właściwie
                powiedział Dąbrowski? Kto kłamie, Jaa..ga czy Jaa-ga?
                Dlaczego dyr. Dąbrowski jest wiarygodny, kiedy mówi o nieuchronności budowy
                trasy POW, a nie jest wiarygodny, kiedy stwioerdza, że na Ursynowie ludzie nie
                chca tej trasy?

Informacja dla Jaa-gi: nie mam stałego łącza, piszę z modemu TP SA. Nie mam, bo
                m. in. z powodu durnych pomysłów z budową autostrad w mojej okolicy nie
                inwestuje sie w telekomunikację (innych inwestycji tez nie ma).
                • Gość: el. Re: inwestycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:12
                  Dziwi mnie komagane że nie masz "inwestycji" z powodu rezerwy terenu. Na mnie owa rezerwa leży tez 35 lat i mam wszystko, wystarczyło trochę własnej i sąsiedzkiej inwencji .
                  • Gość: jacek nie ma to jak madra uwaga ... IP: *.u.mcnet.pl 17.02.05, 12:49
                    i dobrze przemyslana ...

sprobuj jeszcze raz - moze ci lepiej wyjdzie
                    • Gość: el. Re: nie ma to jak madra uwaga ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:39
                      Tobie jacuś nawet nie ma co wyjść.
                      Wszystko ci wisi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka