lujzi 26.08.07, 00:47 Witam, szukam dla córki, 9 lat, zajęcie tańca nowoczesnego na Ursynowie. Bardzo proszę o informacje, jeżeli możecie jakąś szkoły polecić. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anakama Re: Taniec nowoczesny 28.08.07, 19:16 "Strefa Tańca" - kiedyś prowadził p. Adam - zajęcia odbywały się w NOK-u, teraz gdzieś w Imielinie - sprawdź ich stronę internetową - bardzo fajne zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lujzi Re: Taniec nowoczesny 28.08.07, 21:23 Dziękuję ci bardzo zo informacje. Jutro zadzwonię tam aby się dowiedzić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cotymowisz Re: Taniec nowoczesny 28.08.07, 21:53 1)www.puella.com.pl tam na pewno są i to bardzo polecane !!( w zeszłym roku były bezpłatne zajęcia próbne,etc- warto sprawdzić) 2)można jeszcze zobaczyć na stokłosach tam jest riviera ( ale nie bardzo polecane)( obok zajezdni autobusowej) różne rzeczy się słyszało. 3)a i jeszcze szkoła tańca w landzie ( metro służew) i z tego co widać na plakacie w środku zajęcia dla młodszych też są ( ale nic nie wiem czy warto czy nie -ale wygląda ok ) Pozwodzenia daj znać co w końcu wygrało pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaromir_gazy Re: Taniec nowoczesny 29.08.07, 14:24 Czy chodzi o taniec nowoczesny czy towarzyski? Chyba naukę towarzyskiego uruchomiono w domu sztuki spółdzielni Jary -tuż przy stacji metra Ursynów. W każdym razie widnieje na szybach tego obiektu informacja o stronie internetowej szkoły nauki tańca, ale nie pamiętam tego dokładnie. Trzeba tam chyba zadzwonić! Odpowiedz Link Zgłoś
lujzi Re: Taniec nowoczesny 29.08.07, 15:38 Dziękuję za informacje, chodzi mi przede wszystkim o tańca nowoczesnego. Ale sprawdzam w dom kultury Jary... T Odpowiedz Link Zgłoś
lujzi Re: Taniec nowoczesny 29.08.07, 15:37 Dziękuje bardzo! Do Riviera już dzwoniłam wcześniej, nie będą mieli grupę dla dzieci a w dodatku Pani średnio miła... W Landzie patrzyłam, ale się zastanawiam, bo trochę dalej od mojego domu, a w tygodniu to byłoby problem jej tam zawieżć. Dzwoniłam do Puella, Pani bardzo miła, mam zadzwonić przyszłym tygodniu, będą grupy tańca nowoczesnego. jeszcze raz dziękuję. Timea Odpowiedz Link Zgłoś