Dodaj do ulubionych

Jezus jak Che Guevara

IP: *.nyc.rr.com 17.09.04, 06:46
Jezus byl Aramejczykiem, mial metr dwadziescia w kapeluszu i oblal egzamin na
prawo jazdy trzy razy. Mam nadzieje, ze wszyscy Aramejczycy z zezem, ktorzy
nie posiadaja prawa jazdy, przejda natychmiast na Crzescijanstwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Kompletny idiotyzm + debilizm, skandal... IP: *.qc.sympatico.ca 17.09.04, 19:00
      Katolicy nie moga zrozumiec ze era kolorowych 'cukierkow' sie juz dawno
      skonczyla. To prymitywizm i idiotyzm.
      • Gość: Jadwiga Re: Kompletny idiotyzm + debilizm, skandal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 19:59
        absolutnie się z Tobą zgadzam, po prostu brak słów na ludzką głupotę!!
      • Gość: GalaktycznyEdek Re: Kompletny idiotyzm + debilizm, skandal... IP: 5.5.* / 80.58.32.* 17.09.04, 21:37
        Gazeta to przodownik. Lubie czasem zagladnac tutaj gdy juz trace wiare w
        niezmiennosc rzeczy. Nie zawiodlem sie i tym razem. Za kazdym razem umacnia sie
        we mnie przeczytane gdzies zdanie ze Zydzi potrzebuja antysemityzmu jak
        powietrza. To wszystko:)) Pozdrawiam Wasza Cala Glupote:))
        • Gość: Janek GalaktycznyEdek; jak dla mnie to za gleboko... IP: 69.156.9.* 17.09.04, 21:51
          myslisz. Nie pojmuje, gdzie tu antysemityzm. Moze w twojej galaktyce wszystko
          jest na opak i chodzicie tam na glowach.
      • paramol A cóż w tym dziwnego? 18.09.04, 03:28
        Modlitwa pozostaje modlitwą - czy to podczas niedzielnej Mszy św., czy wtedy
        gdy czekam w porannym korku na Trasie Łazienkowskiej, czy gdy wieczorem
        przeglądam forum "Gazety". Jest prostym i pokornym westchnieniem do Pana. Tu
        umieściłbym taką:
        Jezu, udziel mi swego spokoju wśród zgiełku świata i pozwól mi w każdym
        człowieku dostrzec odbicie twojego Oblicza. Amen.
    • Gość: Marek Re: Jezus jak Che Guevara IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 17.09.04, 22:34
      nie uwazam tej strony za glupia czy tez obrazoburcza. Ciekaw jestem czy osoby
      ktore wypisywaly negatywne komentarze w ogole sprawdzily co sie na niej
      znajduje. Calosc strony moze nie jest idealana i moze razic ale rozne sa
      sciezki wiodace do Boga.
      Pozdrawiam
      • Gość: Janek Ta z kolorowym obrazkiem w reku najszersza. Amen. IP: 69.156.8.* 17.09.04, 22:42
      • Gość: beagle2 Re: Jezus jak Che Guevara IP: 62.233.169.* 17.09.04, 23:36
        Mi tez na poczatku wydawalo sie, ze pomysl na taka stronke jest dziwny i
        smieszny...
        Ale zajrzalem i mi sie spodobalo! I wcale nie chodzi o
        zabawke_macromedia_zapalanie_swieczek, ale np o wskazowki jak sie modlic itd
    • Gość: Karol Re: Jezus jak Che Guevara IP: *.aster.pl 17.09.04, 23:01
      Ciekaw jestem, czy osoby komentujące artykuł w Metrze pofatygowały się zajrzeć
      na stronę www.rejesus.co.uk? Warto!!! Tylko drodzy "poligloci", trzeba jeszcze
      znac angielski!!! Dopiero później zabierzcie się do komentowania! No i Anglia
      to nie Polska. Niestety. :(
      • Gość: Tadek Re: Jezus jak Che Guevara IP: *.nf.sympatico.ca 17.09.04, 23:28
        NIe wiem o co sie sprzeczacie,przeciez religie na siwcie do niesamowity
        biznes,byli tacy jak Jezus,Maria Teresa,Ksiazniczka Dajana,oni juz dawno
        poumierali,a ludzie pod pretekstem Boga,Jezusa ktorzy juz nie istnieja robia
        niesamowite pieniadze.Urodzilem sie katolikiem,ale obecnie wieku po 50
        uwazam ,ze marnowalem czas udajac sie na zebrania tzw.katolikow.w 100%
        uwazam,ze to tylko poprostu bzdury,biznes religiny na swiecie robi miliardy,i
        gdyby nie naiwne religie na swiecie nie byloby wojen,wszyscy byliby rowni,nie
        byloby dyskryminacji,bylby pokoj na swiecie,ale przez te idiotyczne religie i
        slowo bog co sie dzieje i co bedzie sie dzialo. Diabel rowniez nie
        istnieje,istnieje ale tym diablem jest pieniadz.Za pieniadze lud sie modli i za
        pieniadze narod sie podli.Z doswiadczenia i odwiedzenia 29 krajow na swiecie
        doszedlem do wniosku ,ze religie to poptezny biznes wlanczajac Watylan jako
        jedna z najbogatszych instytucji naswiecie. Pytanie kto ich zrobil bogatym --
        odpowiedz - naiwni katolicy.Chdzcie do kosciola,dawajcie na tace,tak zeby
        ksiadz mial na dobre jedzenie i na kochanki.
        Teraz kiedy odszedlem od wszelkich religi czuje sie wolny,czuje sie wspaniale,i
        mam czyste sumienie i nie trace czasu na zebrania naiwnych.
        • Gość: beagle2 Re: Jezus jak Che Guevara IP: 62.233.169.* 17.09.04, 23:47
          Nie mogle sie oprzec i musialem skomentowac kilka opinii.

>>gdyby nie naiwne religie na swiecie nie byloby wojen,wszyscy byliby rowni,nie
          >>byloby dyskryminacji,bylby pokoj na swiecie,
          hehe, kto tu jest naiwny....

>>Chdzcie do kosciola,dawajcie na tace,tak zeby ksiadz mial na dobre jedzenie i
          >>na kochanki.
          Zawsze mozna zmienic ksiedza, na takiego ktory jest uczciwy.
          Moj ksiadz zyje skromnie i dodatkowo pomaga biednym, wiec nie czuje sie naiwny.

>>Teraz kiedy odszedlem od wszelkich religi czuje sie wolny,czuje sie
          >>wspaniale,i mam czyste sumienie i nie trace czasu na zebrania naiwnych.
          Kazdy robi co chce. Ja chodze na "zebrania naiwnych", bo poprostu tego
          potrzebuje i czuje sie z tym dobrze. Jezeli ty doszedles do innych wnioskow, to
          Twoja sprawa

Nie chodze do kosciola dla Watykanu czy ksiedza, chodze po to aby sie
          wyciszyc,pomodlic i zastanowic nad swoim postepowaniem.
    • Gość: mee... KIEDY BEDZIE MOZNA WYBRAC ...MACHOMETA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 17.09.04, 23:42
      ...na katolicyzm mozna nadawac bezkarnie wiedzac ...,ze nic za to nie grozi...a
      moze by odwazne media...daly cos wybrac z machometa...ale obawiam sie ...,ze
      poturlala- by za cos podobnego zapewne czyjas glowa
      • Gość: odpow.Tadek Re: KIEDY BEDZIE MOZNA WYBRAC ...MACHOMETA IP: *.nf.sympatico.ca 18.09.04, 00:10
        No i widzisz kolega ja mialem racje i tysz racje.Gdyni nie relgie nie byloby
        morderstw,nie tylko u Machometa,rowniez i religi katolickiej sa zboczenscy,kto
        zamordowal poprzedniego papierza,przeciez mafia watylkanska,kto rzucal klatwe
        na naszych krolow,przeciez tylko ksizeza,kto molestowal w kanadzie dzieci
        rowniez ksieza,zaplacilo za to wiezieniem i milionami dolarow,zobaczcie Mont
        Casiel sprawe,kto sie mordowal w Irlandi,katolicy mordowali protestantow,a
        protestanci katolikow. No i gdyby nie religie nie byloby morderstw,rowniez 11
        wrzesnia,kto wykonal robote,naiwni wierni jakiemus bogu co sobie wybrali.
        Co za naiwnosc,co za obluda,a wszystko idzie w kierunku "biznesu"
        • Gość: mee... Re: KIEDY BEDZIE MOZNA WYBRAC ...MACHOMETA IP: *.avenel01.nj.comcast.net 18.09.04, 00:57
          ...napisz wiec cos o swojej religi...moze
    • kozaczek3 Dziękuję bardzo wolę kobietkę!!!!! 18.09.04, 00:19
      Boga mam tam gdzie go mają biskupi.
      Amen.

• Gość: Tadek Re: Dziękuję bardzo wolę kobietkę!!!!! IP: *.nf.sympatico.ca 18.09.04, 00:34
        Masz racje kolego lepiej sobie podupcyc.
        A powiem Tobie jedno,ze jestem z zona azjatka 17 lat po slubie,i nasza milosc
        jest taka jak bysmy sie pobrali dopiero wczoraj. Nic sie nie zmienilo pomiedzy
        nami. I nie bralismy zadnego slubu koscielnego.
        Jak myslisz jaki diabel nas ma w opiece ze tak sie bardzo kochamy.
    • Gość: mee... NAJBARDZIEJ LUBIE... JAK "JECHOWI" I ROZNEJ MASCI IP: *.avenel01.nj.comcast.net 18.09.04, 01:12
      ...bolszewicy wypowiadaja sie na tematy katolickiego kosciola...
      • Gość: . I masz racje: na 100% strona NIE JEST katolicka, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 03:36
        sam podejrzewam sekciarzy, "importowanych" z USA typu "Born Again Christians",
        ktorych w br. Bozia na festiwalu spiewow wszelakich zawaleniem sie trybuny (bez
        ofiar w ludziach) pokarala. Lub po prostu... 2 sprytnych panow,zarabiajacych na
        tej witrynie; troche wiecej - nizej. Obiektywnie: anglikanin papisty bez powodu
        bronic nie bedzie, ale tu o danie swiadectwa prawdzie chodzi.
    • Gość: orange Re: Jezus jak Che Guevara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 02:22
      Kazdy widzi Jezusa na swoj sposob,jezus to nie obrazek na scianie kosciola,nie karteczka dana przez ksiedza.Jezusa mamy w swoim sercu, a to jak go chemy widziec to zalezy od kazdego z nas.A te obrazki,zdjecia moga byc dla niektorych wlasnie tym wizerunkiem.
    • Gość: . GW klamie jak najeta: strona jest PRYWATNA i nikt IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.09.04, 03:30
      w UK nie slyszal, by byla zwiazana z kosciolem rzymsko-katolickim, a poza tym
      nikt sie tu nie oburza, o stronie sie nie mowi... Jako anglikanin Panstwu mowie
      (a papistow nie mam powodu przeciez bronic), ze bardziej mi to wyglada na
      jakas sekte typu "Born Again Christians" niz na ktorykolwiek ze starych
      kosciolow. A najbardziej wyglada mi to na 2 sprytnych panow, nb. podpisanych na
      tej website, ktorzy wpadli na niezly pomysl uczciwego zarobku. Poza tym strona
      jest niezla...
    • Gość: the_cause "Główne nurty chrześcijanstwa... IP: *.kalisz.mm.pl 18.09.04, 08:35
      ...powstanie, rozwój, rozkład." Czy nie czas już na taką książkę?
      • smutas3 Re: "Główne nurty chrześcijanstwa... 18.09.04, 10:17
        A ja lubię miłość francuską - uwielbiam ten lekko-słony smak,ten niepowtarzalny
        zapch...
    • Gość: jak to działa Re: Jezus jak Che Guevara IP: 212.14.2.* 18.09.04, 10:47
      A PROPOS TEJ WYSTAWY TO SKANDAL! A TO, ŻE WYBORCZA REAGUJE NA PROTEST radnego
      LPRTYLKO POTWIERDZA TEZĘ tego RADNEGO. PROSZĘ ZAUWAŻYĆ, JAK WYBORCZA CHĘTNIE
      JEST ZA TYM, ABY INICJATYWY UDERZAJĄCE W POLSKOŚĆ I KATOLICYZM MIAŁY SIE
      DOBRZE. (PRZEDOSTATNIA, TO OBRONA SŁAWNEJ GRY, UKAZUJĄCEJ POLAKÓW JAKO
      ROZPOCZYNAJĄCYCH 2 WOJNĘ ŚWIATOWĄ) MATRIX, TO W POLSCE RZECZYWIŚCIE MICHNIX.

JEŚLI JUŻ LUDZIE ARGUMENTUJĄ TAK :"PEDOFILIA JANKOWSKIEGO? PRZECIEZ TO WYBORCZA
      ROZPĘTAŁA" I TO DYSKREDYTUJE WAS, TO SIĘ NAD SOBA ZASTANÓWCIE, BO FORSOWANIE
      PRZEZ WAS JEDYNEJ SŁUSZNEJ WIZJI ŚWIATA PACHNIE ZAKAMUFLOWANYM TOTALITARYZMEM,
      O KTÓRYM PISZE NASZ PAPIEŻ.

CZY WY W GW JESTEŚCIE ŚLEPI,ŻE WASZE DZIAŁANIA SĄ JUŻ TAK PRZEJRZYSTE?
      jAKAS PARANOJA. WSZYSCY WIDZĄ, ŻE WALICIE W POLSKOŚĆ I KATOLICYZM A WY NIE?
      PRZECIEZ TO JUŻ JEST BEZCZELNOŚĆ Z WASZEJ STRONY - TAK OTWARCIE ATAKOWAĆ.
      I DZIWICIE SIĘ, ŻE LUDZIE WAS NIE LUBIĄ???
      SKANDALEM JEST, ŻE NIE WIDZICIE NA HITLEROWSKIM HEŁMNIE BIAŁO CZERWONEJ FLAGI!
      A MOŻE GRACIE Z NIEMCAMI W JEDNEJ DRUŻYNIE?

Tym co twierdzą, że to nie polska flaga

Nie kochany, to jest polska flaga! Nie liczy sie twoja wiedza, tylko to z czym
      sie to kojarzy, a wiadomo przecież, że polacy walczyli razem z hitlerowcami
      jesli choczi o tępienie Żydów. Tak samo jak Sobieski, to nie żaden król, tylko
      marka papierosów kolego...
      Po prostu spójrz na to socjologicznie, bo tu chodzi o kreowanie nowych
      asocjacji i znaczeń, nową "semantyczną nowomowę" a nie wierność historycznej
      prawdzie - to się w działaniach wrogów Polski dawno skończyło...
      Taki Polak w mundurze to ten, kto współpracował w likwidacji Żydów. Nie
      słyszałeś o tym??? Jak nie to poczekaj, aż Agora kupi Wydawnictwa Szkole i
      Pedagogiczne to poczytasz.... jak w tej piosence:
      ..."Tak jak w Polsce wy wiecie,
      gdzie Michnik jest cacy,
      a Żydów w czasie wojny
      gazowali Polacy"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka