Dodaj do ulubionych

Goła klata Polaka

• pjpb Re: Goła klata Polaka 31.05.05, 14:41
      zero tolerancji dla wrogow tolerancji...
      chodzenie w tandetnych t-shirtach z debilnymi haselkami to 'walka o wolnosc i
      tolerancje' a chodzenie ubranym tak jak komus odpowiada to wies ohyda i brak
      szacunku dla wspolobywateli.
      kod ubioru i estetyka jest kwestia normy obowiazujacej w danym spoleczenstwie.
      w zaleznosci od pogladow naruszanie tejze nazywa
      sie 'ekstrawagancja', 'oryginalnoscia'... lub 'bezgusciem', 'brakiem smaku'.
      zupelnie osobna kwestia jest higiena. ze wzgledow higienicznych malo kto
      akceptuje smrod niedomycia i przepocenia [ubranego czy nie] - czy tez narazenie
      na dotyk nagiego ciala - np w srodkach masowego transportu. rozumiem jednak, ze
      wzgledy higieniczne nie sa sola w oku autora artykulu. nie podoba sie i kropka.
    • Gość: estetyk Re: Goła klata Polaka IP: *.autocom.pl 31.05.05, 15:21
      Autor pisze we wstępie że kobiety zareagowały zniesmaczeniem na nagie męskie torsy. Drogie panie ja też jestem zniesmaczony widząc te obwisłe piersi, celulit i fałdy tłuszczu jak u fok .
    • Gość: x DLACZEGO CHODZI TYLKO O POLAKOW??? IP: *.crowley.pl 31.05.05, 15:22
      Rozumiem ze GW jak zwykle czepia sie tylko Polski i Polakow.
      Dlaczego w sondzie jest pytanie: "...czy POLSCY mezczyzni ..."
      ...a w innych nacji to niedotyczy?
      Byl ktos kiedys w Anglii lub Niemczech?

...ale ten szmatlawiec wykorzysta kazda okazje by pluc na wszysko co ma zwiazek
      z Polska.
    • Gość: heheh Re: Goła klata Polaka IP: 81.19.200.* 31.05.05, 15:55
      >często mocno owłosionymi torsami przesiadują w kawiarniach

wow..w ktorych???
    • camel_3d Bo to Polok wlasnie.... 31.05.05, 16:02

• Gość: HYDRAULIK2 Re: Goła klata Polaka IP: *.131.28.71.ip.alltel.net 31.05.05, 16:12
      cHODZAC PO ULICACH L.A. 99.9% PROCENT "FACETOW" PARADUJACYCH Z GOLYMI TORSAMI
      TO OBRZYDLIWE PEDALY
      • camel_3d Re: Goła klata Polaka 31.05.05, 16:15
        ja mysle, ze to zakompleksione polglowki przesiadujace w pakerniach...
    • Gość: S. Baca Plebs zapomnial jakie jest jego miejsce w szeregu IP: 195.117.157.* 31.05.05, 16:30
      Te gole klaty to element szerszego zjawiska, ktore okreslilbym jako zapomnienie
      przez chamow gdzie jest ich miejsce. Kiedys cham wstydzil sie swojego chamstwa
      i staral sie maskowac brak oglady, bo gdzie mu tam do pana. Dzisiaj, cham do
      ktorego umizguja sie rozne "Fakty", "Bary", "Kiepscy" i Lepper z Milerem, sami
      poczuli sie jak paniska i dlatego puscily im wszelkie hamulce. Dlatego tez nie
      dziwia te gole torsy, oblesne brzuszyska (cham kiedys byl chudszy bo nie mial
      tyle pieniedzy, dzis "micha" potaniala no i chamidlo moze sobie dogadzac do
      woli), wulgarny jezyk, aroganckie zachowanie np. na drodze, no a rekordem
      sa "eksportowe" wystepy chamow na wakacjach za granica, tam bite sa po prostu
      rekordy prostactwa i obciachu.
      • camel_3d mylisz sie... 31.05.05, 16:32
        wlasni eplepbs bierze gore!!! i dlatego jest tak a nie inaczej...
    • Gość: wojtek szczecin Re: Goła klata Polaka IP: *.civeng.tuniv.szczecin.pl 31.05.05, 17:04
      to moze teraz pogadajmy o nieogolonych nogach Pań, celulicie, grubych tyłkach i
      sadle na brzuchu - nasze Panie wlasnie to zaprezentowaly w te piekne upalne
      dni.... hie hie
    • Gość: Jan Obwisłe babskie brzuchy IP: *.dclient.hispeed.ch 31.05.05, 17:55
      Już któryś rok toleruję (z wysiłkiem) te gołe babskie brzuchy i nerki z
      wystającymi stringami lub koronkowymi gaciami.

I to nie w Polsce, lecz Szwajcarii, wzorze nad wzory.

Ratunku!!!
    • Gość: zbyniu Re: Goła klata Polaka IP: *.org 31.05.05, 18:14
      Warto dodać, że gołą klatą błyszczą przewaznie (a raczej wyłącznie) drechy i inne tego typu zwierzęta domowe żyjące w mieście.
    • Gość: fafik Re: Goła klata Polaka IP: 217.11.152.* 31.05.05, 18:34
      W imieniu seksualnej mniejszosci heteroseksualnych mezczyzn bez koszul i
      reprezentujacego ich Stowarzyszenia Ochrony Praw Heteroseksualnych Mezczyzn Bez
      Koszul (SOPHMBK) chcialbym stanowczo zaprotestowac przeciwko temu nachalnemu i
      krzywdzacemu atakowi na nasza mniejszosc! Gazeta Wyborcza dala bezprecedensowy,
      koncertowy wrecz, przyklad braku tolerancji oraz lamania praw mniejszosci.
      Obawiamy sie, ze moze to stanowic sygnal do dalszych atakow na nasze srodowisko.
      Sytuacja ta jest dla nas tym bardziej smutna i niezrozumiala, iż ta sama GW oraz
      jej specjalisci stanowia forpoczte innych postepowych jak ruch feministyczny czy
      gejowski.
      W imieniu SOPHMBK chcialbym zaapelowac do wszystkich naszych czlonkow oraz
      sympatykow ruchu o wziecie udzialu w walce o nasze prawa. Niech do konca
      biezacego sezonu ogorkowego kazdy z nas, choc przez jeden dzien, przejdzie przez
      swoje miasto z dumnie wypietym, nagim torsem! W planach mamy rowniez parade bez-
      koszulek! Walczmy o swoje - niech wszedzie uslysza nasz protest!
      • Gość: graf Re: Goła klata Polaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:10
        - Gentelaman nigdy nie powinien pokazywac się publicznie bez koszuli
        - A jeśli jest gorąco?
        - gentelmenowi nigdy nie jest gorąco :)
      • Gość: qntaa Re: Goła klata Polaka IP: 212.122.214.* 31.05.05, 21:01
        Pełne poparcie dla SOPHMBK. Chociaż dotychczas nie zdarzyło mi się wyskoczyć w
        miasto bez koszulki rodzi się we mnie zdecydowany bunt - gołoklatowy
        skrytożercom mówimy "nie".
    • Gość: ZIPPP P........ IP: 195.47.201.* 31.05.05, 19:08
      O co wam chodzi??? Chodzenie bez podkoszulki w taki upał to normalka, przecież
      człowiek nie rodzi się w ubraniu!! A to że niektórzy(kobiety jak i faceci) mają
      kompleksy co do swojej budowy ciała to juz ich sprawa i niech nienażucają innym
      soich nawyków ubaniowych.
      • Gość: miko Re: P........ IP: *.hal.komprin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 19:36
        ludzie... ale macie problemy... kolejny temat zastępczy a ty dyskusja jakby nie
        wiadomo o co chodziło... co by nie mówić: myć sie trzeba i tyle ;) i w krótkim
        rękawku czy w długim brudas i smierdziel pozostanie śmierdzielem... HOWG!!
    • Gość: van Re: Goła klata Polaka IP: *.bc.hsia.telus.net 31.05.05, 20:12
      "No shirt, no shoes, no service" w kawiarniach i nie tylko.
    • Gość: dawid_usa warszawka to burakowo w skali swiata. IP: 192.5.109.* 31.05.05, 21:22
      :) jesssu, jaka wies. moze jeszcze bez butow beda chodzic? bawilem ostatnio na
      poludniu usa i nawet w tym "redneck landzie" bez koszuli i butow do wiejskiego
      sklepu nie wpuszcza, o czym informuje wywieszka na drzwiach. :) warszawka jest
      jak zwykle 50 lat za najbardziej zburaczalymi stanami usa. :)))
      • Gość: tymon Re: warszawka to burakowo w skali swiata. IP: *.ny325.east.verizon.net 01.06.05, 00:10
        jezeli mieszkasz w usa to wiesz ze w ny tez chodza bez koszulek.buraki jak to
        ich nazywasz zyja wszedzie a warszawa nie ma nic do tego.oni sa wszedzie w
        miescie i na wsi.tak samo jak idioci.sam fakt ze kogsos widziano w warszawie bez
        koszuli nic nie mowi o warszawawie tylko o nim samym.nie szerz nienawisci do
        warszawy bopozniej warszawa rewanzuje sie tym samym.jak chcesz zmieniac swiat
        zacznij od siebie.
    • Gość: FC a ja to chrzanie IP: *.zlotoria.sdi.tpnet.pl 31.05.05, 22:02
      za czesto na pogotowiu bywalem zeby bez zbroi i ochraniaczy rowerem jezdzic,
      niezaleznie od pogody. no chyba ze ww. panowie to metrocyklisci... :P
    • Gość: !nKa Re: Goła klata Polaka IP: *.cache.iB1.rudanet.com / *.rudanet.pl 31.05.05, 22:43
      Ok ja rozumie kolesia ktory ma genialnie zbudowana klate i na dodatek jakis
      malutki (co najmmniej malutki) kaloryfer na brzuszku i oprucz tego niech nie
      maja ich owlosionych jak szympansy !!!!!!!!!! Vitt power (rulezz)
    • Gość: tymon Re: Goła klata Polaka IP: *.ny325.east.verizon.net 31.05.05, 23:19
      co do golej klatki na ulicach to kwestia dobrego smaku i obnazaniu torsu jestem
      oprzeciwny ale przeciez nikomu tego nie bede zabranial.zyjemy w wolnym kraju i
      kazdy moze sobie robic co chce w granicach swobod obywatelskich ograniczonych
      prawem.koszulki na ramiaczka i krotkie spodenki to kwestia preferencji i pani
      domagalik to moze jedynie chciec ale jezeli juz wyrazamy swoje preferencje to ja
      protestuje przeciwko babcinym sweterkom z dziesiatkami malych guzikow ktore pani
      malgorzata lubi nosic.cofa mi sie sniadanie jak ja w takim sweterku widze i ja
      tez pragnalbym ich nie ogladac.
    • Gość: Mike Re: Goła klata Polaka IP: *.k1.pl 31.05.05, 23:28
      Moja klata jest sexi - owłosiona jak się patrzy, a nie gejowato-łysa
      Poza tym jest szeroka, i wzbudza zaufanie lasek, które się mogą na niej
      położyć.
      Tzn. główkę
      Reszta też spoko
      Niech żyją nagie, piękne, męskie torsy!!!
    • Gość: kaszub panie powinny sie odwdzieczyc tym samym IP: *.infinity.net.pl 31.05.05, 23:49
      ja bym z checia popatrzyl na spocone cycki :P
    • Gość: Olo Re: Goła klata Polaka IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.05, 00:26
      Hmmm....
      pamiętam zajebisty wyjazd do Chile gdzie smażąc się w Santiago, z lekkim
      uśmiechem :-), bez koszulek, podziwialiśmy jakieś ichniejsze święto.
      Chwilę podziwiania przerwało dwóch kolesi ubranych na Policję stwierdzili po
      Hiszpańsku że jesteśmy w miejscu publicznym i należy ubrać koszulki....
    • Gość: bilo Re: Goła klata Polaka IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.06.05, 04:06
      Golym klatom i parowkowym skrytozercom mowimy stanowcze NIE ! :}
      • Gość: hr. Zet Re: Goła klata Polaka IP: *.tnt3.ber2.deu.da.uu.net 01.06.05, 04:34
        Tak jest, mówimy im stanowczo NIE!
    • Gość: fitter Re: TRZEBA POMYSLEC first IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:18
      Po pierwsze co do kobiet mozna miec podobnie rozne zdanie. Przyjelo sie ze moga
      one pokazac to i owo a jednak liczy sie tez gust i smak i kobiety obficie
      prezentujace sadelko wylazace zza paska i tlusty brzuch (norma i wiekszosc) sa
      takze niesmaczne. Jezeli jest rzeczywiscie goraco a klimat, dzien, miejsce
      raczej rekraacyjne, powiedzmy ze facetowi czasem wolno sie w ten sposob
      ochlodzic. Podobnie jak u kobiet: tlusci, zbyt owlosieni powinni sobie darowac i
      najpierw spojrzec w lustro.
    • Gość: Wolny Bezguście - prywatna rzecz IP: *.catv.net.pl 01.06.05, 08:22
      Ludzie jak durnie podniecają się wszelkiej maści napiętnowaniem i
      nietolerancją. Z jednej strony jęczą o prawo do wolności, z drugiem bez
      mrugnięcia oka odbierają go sobie i innym. Co was obchodzi opinia jakiejś
      zabetonowanej emerytki?! Dziś precz z "gołą klatą Polaka" jutro precz z
      Polakiem. Precz z bezmózgim Yeti, które swoje pokrętne rozumowanie usiłuje
      narzucać wszystkim. To co wczoraj było bezguściem dzisiaj jest standardem.
      Bezguście to PRYWATNA SPRAWA !!!
    • Gość: Studentka Pana S. Bezguście pana Starowicza IP: *.catv.net.pl 01.06.05, 08:28
      Bezguściem Panie profesorze jest to jak ubiera się Pan na zajęcia ze
      studentami, Pana niedbałe gesty, niedbały sposób mówienia. Nie wspominając o
      całej pańskiej fatalnej aparycji. Niech się pan w swojej arogancji nie zapędza
      i nie decyduje za nas Polki.
      • von-koza Dobrze powiedziane. 01.06.05, 12:59
        Nie znam co prawda Pana Starowicza, jak również nigdy nie widziałem i choć
        cenię go za jego wiedzę i umiejętność jej szerszego rozpowszechniania, to jego
        wypowiedź jest rzeczywiście dość autorytarna. Gust to sprawa względna i co kogo
        zochydza to delikatna materia. Zaraz by się np. P. Domagalik zdziwiła co to
        może kogoś bardziej zochydzic niż krótkie szorty u faceta czy goły pępek u
        dziwczyny :)
        Poza tym rozumiem, ze ci co te rzeczone gołe klaty prezentują robią to ze
        względów praktycznych i zdrowotnych, żeby się schłodzić, odparować pot i dać
        skórze oddychać, a nie jak to jest sugerowane - ku estetyce :).
    • Gość: seba Re: Goła klata Polaka IP: *.kaczory.net.pl / *.kaczory.net.pl 01.06.05, 09:28
      Ja też jestem przeciw. tak samo, jak jestem przeciw, umalowanym tanimi farbkami
      i śmierdzących tanim sprayem dziewczątkom z 20 kg nadwagi upchnięcytymi w za
      małe portki ze streczu i bluzeczkę na ramiączkach, oraz z tipsami pomalowanymi
      w kwiatki i żółtym uzębieniem. Z czarnymi odrościkami na żółtej główce.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka