Dodaj do ulubionych

Prezerwatywy XXL

• puhyes Podobno nasi kandydaci na prezydenta 19.08.05, 23:18
      mają je nosić na glowie, żeby rzucane w nich jajka i pomidory nie zmywały
      makijażu i nie burzyły kunsztownych fryzur.
    • Gość: eur penisy afrykanskie sa o ok. 3mm wieksze od europej IP: 62.233.187.* 19.08.05, 23:30
      tak to wypada w statystykach.... różnica jakoby kilkucentymetrowa to mit.
      • hadassa79 az zapytam Garego czy to prawda:) 19.08.05, 23:33
        co prawda hihi, on ma skore biala jak mleko ale to zawsze Afryka Pd. to sie
        zdziwi chlopaczyna jutro, hahahah. pozdrawiam wszystkich panow, bez wzgledu na
        rozmiar:)
    • kupsztajn mnie się zawsze targa 19.08.05, 23:50
      jako ogier od dawna sra* na te sprzęty. Chyba że w rozmiarach dostępnych w
      polsce nadstawią mi te laski z dystrybucji
      • Gość: nie_uk kupsztajn: ale Cymeon zaproponował IP: *.idea.pl 20.08.05, 11:46
        sondaż forumowiczów portalu:podajemy poza komentarzami długość i obwód
        własnego penisa.
        • kupsztajn Odpowiadam: 20.08.05, 12:11
          Polska Norma: dwa chwyty i łeb odkryty.
    • Gość: ptemo Re: Prezerwatywy XXL IP: *.chomiczowka.net.pl 20.08.05, 01:27
      albo, że te 55% to właśnie ci z przerośniętym ego... tak poza tym, może oni nie
      potrafią ich nakładać? może nie wiedzą, że prezerwatywy się rozwijają?
    • Gość: tO Długość ok, ale rzeczywiście są ciasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:48
      ...
    • Gość: Heheh Re: Prezerwatywy XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:26
      Siedzi młodzian w autobusie, nagle podchodzi staruszka, staje nad nim i czeka
      az jej zwolni miejsce. Ale chlopak ani mysli tylko obraca głowe do szyby.
      Zmeczona staruszka zaczyna walic drewniana laska w podłoge denerwując
      młodzieńca.

- Gdyby Babcia miala gume na koncu to by babcia tak nie hałasowała
      - Gdyby gó..arzu twoj ojciec mial gume to bym nie musiala teraz stac

:]
    • Gość: pirdyga o .....to cuś jakby dla mnie i dla mojego kunia IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.08.05, 18:15
    • Gość: Problem Re: Prezerwatywy XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:25
      Moj wacek jest zaduzy :)
      • Gość: rysio a ja mam 12 cm i 12 w obwodzie, malenka glówka IP: 84.217.48.* 20.08.05, 19:24
        martwi mnie najbardziej malenka glówka, chcialbym miec glówke wieksza od
        korpusu, przez to mój penis wyglada jak dzida
        • Gość: mmm Re: a ja mam 12 cm i 12 w obwodzie, malenka glówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 02:13
          hmm...malenka glowka, powiadasz?

lol :P
    • Gość: znawczyni:) Re: Prezerwatywy XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:27
      Ja tez ubawiłam sie czytając komentarze niektorych,a w zasadzie wiekszosci
      panow:)ja tez zastanawiam sie po co sobie je mierzycie????mysle ze tak naprawde
      dla wielu kobiet co innego jest wazne,niekoiecznie wielkosc penisa,pozdrawiam
      mojego mezczyzne-Michaela(on tez mierzyl):D:D
      • mlodygniewny1 Re: Prezerwatywy XXL 20.08.05, 19:53
        wariactwa,kreatywność,innowacje...są ważne i potrzebne,ale podstawa to niezła
        długość od 18cm i obwód od 15 cm.
        wszystkich innych moge zrozumieć,ale...
    • Gość: SdW Re: Prezerwatywy XXL IP: *.dialup.umass.edu 20.08.05, 20:23
      Niezbyt jasno. Z tych 55% wiekszosc to kobiety i rozmiar prezerwatyw jest im
      obojetny.
    • Gość: ŁR Szkoda, że nie w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:02
      Wreszcie pomysł dla dużych miśków
      hihi ;]

pozdrawiam,
      ŁR
    • Gość: ot "przerośnięte ego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:54
      Najbardziej mnie śmieszą ci wszyscy, którzy tu piszą, że jak kogoś ciśnie, to ma
      przerośnięte ego, a w członki powyżej 20 cm to ma pięć setnych promila
      ludzkości. Trzeba przyznać, że rozmiar penisa jest jednak szalenie drażliwym
      tematem dla mężczyzn. Ja sobie mogę pozwolić na złośliwy uśmiech, bo natura była
      dla mnie szczodra - nieco ponad 21 centymetrów. I wcale nie jest to jeszcze
      rekordowy rozmiar, ale na pewno zdrowo powyżej przeciętnej. A co do praktycznego
      zastosowania - na pewno błysk w oku kobiety która widzi mojego członka w pełnym
      wzwodzie jest przyjemny, bo też wszystkie zgodnie twierdziły, że wielkość MA
      znaczenie. I to duże. Z drugiej strony sam po sobie widzę, że jak się dużego
      członka to najczęściej nie chce się już człowiekowi wymyślać udziwnień,
      zaskakiwać czymś nowym, dwoić się i troić. Co oznacza, że panowie z mniejszym
      przyrodzeniem mają duże pole do popisu i na pewno nie stoją na przegranej
      pozycji. Pozdrowienia z Poznania :)
      • Gość: milon Re: "przerośnięte ego" IP: 203.177.238.* 21.08.05, 12:59
        znam dwoch kumpli, ktorzy maja powyzej 20 cm czlonka, i niestety nie moge sie
        zupelnie wyluzowaz w seksie, a to dlatego ze podczas seksu od tylu parterki
        nazekaja ze sprawia im to bol, wiec kolesie nie moga wjechac calym czlonkiem.
        Mnieby to strasznie dolowalo, wiec jestem zadowolony ze swoich 16 centow!!!!
        • Gość: Fred Re: "przerośnięte ego" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:13
          Gość portalu: milon napisał(a):
          > znam dwoch kumpli, ktorzy maja powyzej 20 cm czlonka, i niestety nie moge sie
          > zupelnie wyluzowaz w seksie, a to dlatego ze podczas seksu od tylu parterki
          > nazekaja ze sprawia im to bol, wiec kolesie nie moga wjechac calym czlonkiem.
          > Mnieby to strasznie dolowalo, wiec jestem zadowolony ze swoich 16 centow!!!!

Nie gadaj bzdur! Od tyłu to wlasnie najlepsza pozycja dla facetow z czlonkiem
          powyzej 18 cm. To w innych pozycjach sprawia sie bol kobiecie jesli ma sie za
          duzego wacka.
          A wracajac do wielkosci - z moich rozmow z kobietami, wynika ze wielkosc czlonka
          ma znaczenie! Majac jednak wacka o dlugosci 12-20 cm nie mozna miec kompleksow.
          Wieksze sprawiaja ból, mniejsze sa troche za male dla przecietnej europejki (dla
          azjatki juz nie).
          Jesli chodzi o moje wymiary: 17 cm dlugosc, 16 cm obwod
    • Gość: WiTTT Re: Prezerwatywy XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:53
      A po co komu te gumy !!!
      Ja wole Bezzzzzz...............
      i w to mi graj :)
    • Gość: Roman Giertych A mnie ciagle pekaja i spadywuja... IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.08.05, 17:31
    • Gość: XXL WSPÓŁCZUJĘ ZAKOMPLEKSIONYM "KOLESIOM" IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 22.08.05, 09:18
      JA NIGDY SOBIE NIE MIERZYŁEM I NIE MAM ZAMIARU. SZKODA MI WAS. JESTEŚCIE BANDĄ
      TŁUKÓW. A ILE MACIE OBWODU W M OZGU, A ILE MACIE IQ? CZY NIE ZDRADZACIE SWOICH
      KOBIET? CZY W SWOICH -CV- TEŻ PISZECIE, ŻE MACIE 16 CM W OBWODZIE. JESTEŚCIE
      BEZNADZIEJNI. NIE DZIWIE SIĘ KOBIETOM, ŻE MAJĄ O WAS CORAZ GORSZE ZDANIE. JA
      SIĘ DO WAS NIE ZALICZAM. PO PROSTU NIE CHCE.

WSPÓŁCZUJĘ... NAPRAWDĘ..
      • Gość: Fred Re: WSPÓŁCZUJĘ IDIOTOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:17
        Gość portalu: XXL napisał(a):
        > JA NIGDY SOBIE NIE MIERZYŁEM I NIE MAM ZAMIARU. SZKODA MI WAS. JESTEŚCIE BANDĄ
        > TŁUKÓW. A ILE MACIE OBWODU W M OZGU, A ILE MACIE IQ? CZY NIE ZDRADZACIE SWOICH
        > KOBIET? CZY W SWOICH -CV- TEŻ PISZECIE, ŻE MACIE 16 CM W OBWODZIE. JESTEŚCIE
        > BEZNADZIEJNI. NIE DZIWIE SIĘ KOBIETOM, ŻE MAJĄ O WAS CORAZ GORSZE ZDANIE. JA
        > SIĘ DO WAS NIE ZALICZAM. PO PROSTU NIE CHCE.
        > WSPÓŁCZUJĘ... NAPRAWDĘ..

Dla mnie jestes półgłowkiem. Dlaczego? Dlatego ze nie umiesz czytac. Dyskusja o
        wielkosci czlonka zaczela sie od tego, ze kolesie z wiekszymi penisami żalili
        się że maja problem z zalozeniem zwyklej prezerwatywy! Sam masz malucha albo
        sredniaka wiec zamilcz bo nie wiesz w czym problem...
        nie rozumiesz problemu. Tu sie nikt nie przechwala. XXL
    • Gość: mix Re: Prezerwatywy XXL IP: 85.219.135.* 22.08.05, 09:29
      pozostale 55% moglo wstrzymac sie od głosu lub odpowiedziec nie wiem
    • Gość: xxl Re: Prezerwatywy XXL IP: *.cop / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:46
      przychodzi maz do domu i mowi zonie ze kupil prezerwatywy o nowym smaku i ze ja
      zalozy a zona zgadnie co to za smak.
      Zona bierze do ust i smakuje - po chwili mowi: serowo-cebulowe,
      na to maz: czekaj jeszcze nie zalozylem!
      • Gość: max Re: Prezerwatywy XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:30
        a jakie dziwne smaki prezerwatzw znacie
        ja widzialem np kawowe, czekoladowe, toffi, no i wszelkie owocowe...
    • Gość: YassGoth Re: Prezerwatywy XXL IP: 83.238.217.* 25.08.05, 18:17
      ... mówicie, że prezerwatywy są na was za krótkie... to nie problem że macie za długie przyrodzenie, ale sęk w tym, że technicznie należy rozwiązać problem, na każdej gumce jest wydrukowany rozmiar, tak! nie tylko opakowanie, gumka też ma coś takiego! Proszę się nie dziwić, tylko po założeniu na instrument - rozwinąć do końca!!! to kluczowa strategia w tej kwestii. A po drugie, nie ilość (w centymetrach) jest szczególnie ważna, ale jakość. Chwalicie się gabarytami, ale długość samego aktu jest priorytetowa, oczywiśćie tłok w cylindrze nie może mieć za dużo luzu, pojemność skokowa ma znaczenie ale nie najważniejsze. Ja nie podam długości swojego członka, powiem, że ma 10% mojego wzrostu ze 170cm :) ale to prawda, że mały może dłużej, godzinka na dobry początek nie jest zła :)"Jest w mężczyźnie coś tak prostego i oczywistego... Jest w kobiecie coś tak głębokiego i tajemniczego..."
    • Gość: krasnoludek Krasnoludku, ile wazysz? IP: 131.165.141.* 01.09.05, 20:03
      -8 kg.
      -Eee, bez jaj.
      -to tylko cztery
    • Gość: Asieńka Za ciasno to jest jak facet włoży prezerwatywę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.09.05, 00:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka