puhyes Podobno nasi kandydaci na prezydenta 19.08.05, 23:18 mają je nosić na glowie, żeby rzucane w nich jajka i pomidory nie zmywały makijażu i nie burzyły kunsztownych fryzur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eur penisy afrykanskie sa o ok. 3mm wieksze od europej IP: 62.233.187.* 19.08.05, 23:30 tak to wypada w statystykach.... różnica jakoby kilkucentymetrowa to mit. Odpowiedz Link Zgłoś
hadassa79 az zapytam Garego czy to prawda:) 19.08.05, 23:33 co prawda hihi, on ma skore biala jak mleko ale to zawsze Afryka Pd. to sie zdziwi chlopaczyna jutro, hahahah. pozdrawiam wszystkich panow, bez wzgledu na rozmiar:) Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn mnie się zawsze targa 19.08.05, 23:50 jako ogier od dawna sra* na te sprzęty. Chyba że w rozmiarach dostępnych w polsce nadstawią mi te laski z dystrybucji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_uk kupsztajn: ale Cymeon zaproponował IP: *.idea.pl 20.08.05, 11:46 sondaż forumowiczów portalu:podajemy poza komentarzami długość i obwód własnego penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptemo Re: Prezerwatywy XXL IP: *.chomiczowka.net.pl 20.08.05, 01:27 albo, że te 55% to właśnie ci z przerośniętym ego... tak poza tym, może oni nie potrafią ich nakładać? może nie wiedzą, że prezerwatywy się rozwijają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tO Długość ok, ale rzeczywiście są ciasne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:48 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heheh Re: Prezerwatywy XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 12:26 Siedzi młodzian w autobusie, nagle podchodzi staruszka, staje nad nim i czeka az jej zwolni miejsce. Ale chlopak ani mysli tylko obraca głowe do szyby. Zmeczona staruszka zaczyna walic drewniana laska w podłoge denerwując młodzieńca. - Gdyby Babcia miala gume na koncu to by babcia tak nie hałasowała - Gdyby gó..arzu twoj ojciec mial gume to bym nie musiala teraz stac :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirdyga o .....to cuś jakby dla mnie i dla mojego kunia IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 20.08.05, 18:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Problem Re: Prezerwatywy XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:25 Moj wacek jest zaduzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio a ja mam 12 cm i 12 w obwodzie, malenka glówka IP: 84.217.48.* 20.08.05, 19:24 martwi mnie najbardziej malenka glówka, chcialbym miec glówke wieksza od korpusu, przez to mój penis wyglada jak dzida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: a ja mam 12 cm i 12 w obwodzie, malenka glówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 02:13 hmm...malenka glowka, powiadasz? lol :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawczyni:) Re: Prezerwatywy XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:27 Ja tez ubawiłam sie czytając komentarze niektorych,a w zasadzie wiekszosci panow:)ja tez zastanawiam sie po co sobie je mierzycie????mysle ze tak naprawde dla wielu kobiet co innego jest wazne,niekoiecznie wielkosc penisa,pozdrawiam mojego mezczyzne-Michaela(on tez mierzyl):D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Re: Prezerwatywy XXL 20.08.05, 19:53 wariactwa,kreatywność,innowacje...są ważne i potrzebne,ale podstawa to niezła długość od 18cm i obwód od 15 cm. wszystkich innych moge zrozumieć,ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SdW Re: Prezerwatywy XXL IP: *.dialup.umass.edu 20.08.05, 20:23 Niezbyt jasno. Z tych 55% wiekszosc to kobiety i rozmiar prezerwatyw jest im obojetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁR Szkoda, że nie w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:02 Wreszcie pomysł dla dużych miśków hihi ;] pozdrawiam, ŁR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot "przerośnięte ego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 23:54 Najbardziej mnie śmieszą ci wszyscy, którzy tu piszą, że jak kogoś ciśnie, to ma przerośnięte ego, a w członki powyżej 20 cm to ma pięć setnych promila ludzkości. Trzeba przyznać, że rozmiar penisa jest jednak szalenie drażliwym tematem dla mężczyzn. Ja sobie mogę pozwolić na złośliwy uśmiech, bo natura była dla mnie szczodra - nieco ponad 21 centymetrów. I wcale nie jest to jeszcze rekordowy rozmiar, ale na pewno zdrowo powyżej przeciętnej. A co do praktycznego zastosowania - na pewno błysk w oku kobiety która widzi mojego członka w pełnym wzwodzie jest przyjemny, bo też wszystkie zgodnie twierdziły, że wielkość MA znaczenie. I to duże. Z drugiej strony sam po sobie widzę, że jak się dużego członka to najczęściej nie chce się już człowiekowi wymyślać udziwnień, zaskakiwać czymś nowym, dwoić się i troić. Co oznacza, że panowie z mniejszym przyrodzeniem mają duże pole do popisu i na pewno nie stoją na przegranej pozycji. Pozdrowienia z Poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milon Re: "przerośnięte ego" IP: 203.177.238.* 21.08.05, 12:59 znam dwoch kumpli, ktorzy maja powyzej 20 cm czlonka, i niestety nie moge sie zupelnie wyluzowaz w seksie, a to dlatego ze podczas seksu od tylu parterki nazekaja ze sprawia im to bol, wiec kolesie nie moga wjechac calym czlonkiem. Mnieby to strasznie dolowalo, wiec jestem zadowolony ze swoich 16 centow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: "przerośnięte ego" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:13 Gość portalu: milon napisał(a): > znam dwoch kumpli, ktorzy maja powyzej 20 cm czlonka, i niestety nie moge sie > zupelnie wyluzowaz w seksie, a to dlatego ze podczas seksu od tylu parterki > nazekaja ze sprawia im to bol, wiec kolesie nie moga wjechac calym czlonkiem. > Mnieby to strasznie dolowalo, wiec jestem zadowolony ze swoich 16 centow!!!! Nie gadaj bzdur! Od tyłu to wlasnie najlepsza pozycja dla facetow z czlonkiem powyzej 18 cm. To w innych pozycjach sprawia sie bol kobiecie jesli ma sie za duzego wacka. A wracajac do wielkosci - z moich rozmow z kobietami, wynika ze wielkosc czlonka ma znaczenie! Majac jednak wacka o dlugosci 12-20 cm nie mozna miec kompleksow. Wieksze sprawiaja ból, mniejsze sa troche za male dla przecietnej europejki (dla azjatki juz nie). Jesli chodzi o moje wymiary: 17 cm dlugosc, 16 cm obwod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WiTTT Re: Prezerwatywy XXL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 11:53 A po co komu te gumy !!! Ja wole Bezzzzzz............... i w to mi graj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Giertych A mnie ciagle pekaja i spadywuja... IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.08.05, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL WSPÓŁCZUJĘ ZAKOMPLEKSIONYM "KOLESIOM" IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 22.08.05, 09:18 JA NIGDY SOBIE NIE MIERZYŁEM I NIE MAM ZAMIARU. SZKODA MI WAS. JESTEŚCIE BANDĄ TŁUKÓW. A ILE MACIE OBWODU W M OZGU, A ILE MACIE IQ? CZY NIE ZDRADZACIE SWOICH KOBIET? CZY W SWOICH -CV- TEŻ PISZECIE, ŻE MACIE 16 CM W OBWODZIE. JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI. NIE DZIWIE SIĘ KOBIETOM, ŻE MAJĄ O WAS CORAZ GORSZE ZDANIE. JA SIĘ DO WAS NIE ZALICZAM. PO PROSTU NIE CHCE. WSPÓŁCZUJĘ... NAPRAWDĘ.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: WSPÓŁCZUJĘ IDIOTOM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:17 Gość portalu: XXL napisał(a): > JA NIGDY SOBIE NIE MIERZYŁEM I NIE MAM ZAMIARU. SZKODA MI WAS. JESTEŚCIE BANDĄ > TŁUKÓW. A ILE MACIE OBWODU W M OZGU, A ILE MACIE IQ? CZY NIE ZDRADZACIE SWOICH > KOBIET? CZY W SWOICH -CV- TEŻ PISZECIE, ŻE MACIE 16 CM W OBWODZIE. JESTEŚCIE > BEZNADZIEJNI. NIE DZIWIE SIĘ KOBIETOM, ŻE MAJĄ O WAS CORAZ GORSZE ZDANIE. JA > SIĘ DO WAS NIE ZALICZAM. PO PROSTU NIE CHCE. > WSPÓŁCZUJĘ... NAPRAWDĘ.. Dla mnie jestes półgłowkiem. Dlaczego? Dlatego ze nie umiesz czytac. Dyskusja o wielkosci czlonka zaczela sie od tego, ze kolesie z wiekszymi penisami żalili się że maja problem z zalozeniem zwyklej prezerwatywy! Sam masz malucha albo sredniaka wiec zamilcz bo nie wiesz w czym problem... nie rozumiesz problemu. Tu sie nikt nie przechwala. XXL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Prezerwatywy XXL IP: 85.219.135.* 22.08.05, 09:29 pozostale 55% moglo wstrzymac sie od głosu lub odpowiedziec nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Prezerwatywy XXL IP: *.cop / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 09:46 przychodzi maz do domu i mowi zonie ze kupil prezerwatywy o nowym smaku i ze ja zalozy a zona zgadnie co to za smak. Zona bierze do ust i smakuje - po chwili mowi: serowo-cebulowe, na to maz: czekaj jeszcze nie zalozylem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Prezerwatywy XXL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:30 a jakie dziwne smaki prezerwatzw znacie ja widzialem np kawowe, czekoladowe, toffi, no i wszelkie owocowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YassGoth Re: Prezerwatywy XXL IP: 83.238.217.* 25.08.05, 18:17 ... mówicie, że prezerwatywy są na was za krótkie... to nie problem że macie za długie przyrodzenie, ale sęk w tym, że technicznie należy rozwiązać problem, na każdej gumce jest wydrukowany rozmiar, tak! nie tylko opakowanie, gumka też ma coś takiego! Proszę się nie dziwić, tylko po założeniu na instrument - rozwinąć do końca!!! to kluczowa strategia w tej kwestii. A po drugie, nie ilość (w centymetrach) jest szczególnie ważna, ale jakość. Chwalicie się gabarytami, ale długość samego aktu jest priorytetowa, oczywiśćie tłok w cylindrze nie może mieć za dużo luzu, pojemność skokowa ma znaczenie ale nie najważniejsze. Ja nie podam długości swojego członka, powiem, że ma 10% mojego wzrostu ze 170cm :) ale to prawda, że mały może dłużej, godzinka na dobry początek nie jest zła :)"Jest w mężczyźnie coś tak prostego i oczywistego... Jest w kobiecie coś tak głębokiego i tajemniczego..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnoludek Krasnoludku, ile wazysz? IP: 131.165.141.* 01.09.05, 20:03 -8 kg. -Eee, bez jaj. -to tylko cztery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asieńka Za ciasno to jest jak facet włoży prezerwatywę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.09.05, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś