Gość: Rybinka IP: *.chello.pl 31.03.06, 08:47 Upadł też mit kobiecych kobiet w Polsce. Jak można się podniecić widząc drugiego "prawie faceta" w łóżku, nawet jeśli ten drugi facet to biologicznie kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to-ja Re: Faceci udają w łóżku IP: 80.240.186.* 31.03.06, 10:26 Haha!!! Biedni faceci!!! Teraz zaczna sobie wymyslac wymowki, ze to przez kobiete nie moga "dojsc"? Bez przesady!!! Trzeba pogodzic sie z faktem, ze coraz wiecej mezczyzn ma problemy ze swoja sexualnoscia. Macho? To przeszlosc!!! Spojrzcie prawdzie w oczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ylemai Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:29 otwór otworowi nierówny. i tyle. nie wszędzie warto dochodzić :D Odpowiedz Link Zgłoś
zymzyk Niesmiertelnosc 31.03.06, 11:43 Panowie mozna miec orgazm bez wytrysku:) co jak twierdzo co poniektorzy chinczycy prowadzi do niesmiertelnosci...:) 31 marca 1956 Balony śmierci i dywersji Odpowiedz Link Zgłoś
cozy Re: Niesmiertelnosc 31.03.06, 13:55 Można mieć też wytrysk bez satysfakcji. Wiele kobiet uważa, że jak u faceta doszło do ejakulacji to już osiągnął szczyt szczęścia. Kolejny mit. Wbrew temu co uważacie, my też mamy psychikę. A powstrzymywanie się jest świetne, bo po czymś takim leci się kosmos. Pod warunkiem, że ma się z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Niesmiertelnosc IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:27 różne są otwory i to też ma znaczenia, a jak kobieta jest deską to też nie jest aż tak podniecająca, bo faktycznie przypomina faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anabel Re: Niesmiertelnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:16 a jak facet ma wielki tłusty brzuch to jest sie czym podniecać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcm Nieudane poszukiwanie szczescia IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 01.04.06, 22:07 Mysle, ze problem tkwi w tym, ze wiele ludzi chce byc szczesliwymi za wszelka cene. Udany seks jest uwazany za jedna z drog do osiagniecia szczescia. Tymczasem nawet jesli seks jest udany, to potem zmeczenie. Okazuje sie, ze ludzie ktorzy maja inne cele w zyciu - moze to byc wychowanie dzieci, moze to byc pomoc innym ludziom, moze to byc poznanie swiata - sa szczesliwi. Ci ktorych jedynym celem jest bycie szczesliwym nie moga swego celu osiagnac i jedynie narzekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Re: Nieudane poszukiwanie szczescia 01.04.06, 23:03 miłość jest najważniejsza ale taka która nie zabiera wolności, taka która daje siłę, napewno jeżeli związek działa destrukcyjnie na jedna ze stron, to powienien zostać zakończony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z wiosną UWAGA na pijany CBŚ ! IP: *.kompania.net 02.04.06, 01:38 /// Z wiosną UWAGA na pijany CBŚ ! Idzie wiosna . Jak co roku , o tej porze na drogach całego kraju pojawią się liczne pijane CBŚ – e . BĄDŹ CZUJNY . Zachowaj szczególną ostrożność ! www.pl.indymedia.org/pl/2006/03/19621.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Niesmiertelnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:20 a ja lubie brzuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakco Re: Faceci udają w łóżku IP: 212.191.174.* 01.04.06, 21:34 i to prawda jest... Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Faceci udają w łóżku 03.04.06, 11:30 Brawwo dla autora artykułu ze podaje nam kobieta znana nam juz od wieków tajemnice meskiego udawania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikol Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:59 wszystko przez kobiety wszystko wam żle za wcześnie za późno za moło za dużo za prawo za lewo. A tak Ogólnie to robimy sobie zawody między mężczyznami a kobietami a niestety te dwie energie są potrzebne aby stworzyć całość więc może warto się zastanowić z czego się smiejemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToJa Re: Faceci udają w łóżku IP: *.edu.ms 31.03.06, 11:10 Taa... seksualne atrakcyjne kobiety to tez zaczyna byc mit.. Wystarczy przejsc sie po plazy i poparzyc na kobiety po 20... Ktorej brzuch nie wisi, ktora nie ma geby zciachanej od ton tapet o 10 roku zycia? Z Polek zaczynaja sie robic Amerykanki ;] To dopiero tragedia ;] A co do facetow? Mam kilka kolezanek na studiach, co do ktorych jestem pewien, ze faceci przy nich wymiekna... w koncu, to ona jest facetem.... tylko jak jej cos nie pojdzie po mysli to ryk i szukanie oparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Faceci udają w łóżku IP: *.mofnet.gov.pl 31.03.06, 14:20 a ciebie czemu to cieszy? pewnie nikt cie nawet z flagą na głowie za ojczyzne nie chce przeleciec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Faceci udają w łóżku IP: *.icpnet.pl 31.03.06, 17:32 I co ty właściwie chciałaś powiedzieć? Jak kobieta ma problemy to wina mężczyzny, jak mężczyzna ma problemy to też jego wina? To od mężczyzny się wymaga, żeby zadowalał kobietę, nie odwrotnie, więc stres itd. Poczytaj trochę na ten temat zanim zaczniesz dyskutować. A swoją drogą ciekawe ile procent mężczyzn uważa się za macho, bo mi się zdaje ,że to określenie jest nadużywane przez kobiety. Nawet napisać nie można o męskim problemie bo cię zaraz panie wyśmieją. Dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benedykt Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:04 Gość portalu: . napisał(a): A swoją drogą ciekawe ile procent > mężczyzn uważa się za macho Jak to ile procent? Przecież to jasne, że 100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Faceci udają w łóżku IP: *.bchsia.telus.net 02.04.06, 04:56 wiec jak to jest ze kiedy facet znajdzie sie z mloda i zadbana dziewczyna to wszystko jest w porzadku a problemy pojawiaja sie tylko w lozku z wlasna zona ktora wazy dwa lub trzy razy tyle co przed slubem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Faceci udają w łóżku IP: 217.17.45.* 20.07.06, 15:21 no niestety. czasami facet "znajdzie się" z młodą i zadbaną i też ma problemy. i broń boże coś powiedz, bo wszystko jest przecież w porządku, a młoda i zadbana się czepia poprostu i chce niewiadomo czego ... żenada ... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Rada gejowska 01.04.06, 07:04 Niech kobieta w odpowiednim momencie włoży mężczyźnie palec w odpowiednie miejsce, a efekt będzie natychmiastowy. Ale może to nie w tym katolickim kraju. Facet musi się przygotować, czyli być przykładnie czysty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Normalny nie pozwoli sobie nic wlozyc w odbyt IP: 212.182.126.* 01.04.06, 22:21 Nie bedzie go to rajcowac. Wiem, ze pedaly pchaja sobie rozne przedmioty do dupy, od ogorkow po piesci, ale nie namawiaj ludzi do dewiacji seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: Normalny nie pozwoli sobie nic wlozyc w odbyt 01.04.06, 23:16 Niektórym się wydaje, że samo pomyślenie słowa: odbyt, oznacza homoseksualizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Normalny nie pozwoli sobie nic wlozyc w odbyt IP: 212.182.126.* 02.04.06, 00:03 Niestety, w dupsko pakuja sobie tylko pederasci albo kryptopederasci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz N-K A co zrobi Normalny u proktologa albo urologa ;D IP: *.net.autocom.pl 02.04.06, 23:27 Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Biedni ci lekarze od badania prostaty ... 09.07.06, 23:50 kryptohomo ... Jemu chyba chodziło o drażnienie prstaty od środka co powoduje wschód .. zwut wzwód czy jakoś tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żona IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 10:42 z pięknej i zwiewnej po 3 latach małżeństwa, to zbiera mi się na rzyganie, o orgaźmie w ogóle nie ma mowy, wzwód na widok ociężałego cielska to już sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
orfinka Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon 31.03.06, 11:11 faceci to już wybitnie dbaja o siebie ....moze twoja zona nie ma dla kogo się starać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic zawsze jest wina męża-babsztyl może żreć do oporu 31.03.06, 11:25 a w oczach naszych kobiet to i tak będzie wina męża, kobieto czas chyba zmienić podejście na mniej egoistyczne, będziesz się starać o faceta dopóki będzie cię olewał, jak nie odkryłaś jeszcze tej prawdy to wracaj do przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mus Re: zawsze jest wina męża-babsztyl może żreć do o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:33 ech ile ty masz lat, pietnascie? a w wojne plci tez wierzysz? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: zawsze jest wina męża-babsztyl może żreć do o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:56 Gość portalu: mus napisał(a): > ech ile ty masz lat, pietnascie? a w wojne plci tez wierzysz? :> jak widać prawda zabolała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Milosc nie trwa wiecznie IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 01.04.06, 15:34 Gość portalu: Polak napisał: > z pięknej i zwiewnej po 3 latach małżeństwa, to zbiera mi się na rzyganie, o > orgaźmie w ogóle nie ma mowy, wzwód na widok ociężałego cielska to już sukces... Statystyki mowia, ze milosc, w sensie pozadanie fizyczne, trwa okolo 2 lat. Czyli przypadek Polaka jest normalny. Problem jest, ze w jego malzenstwie oprocz pozadania fizycznego nic wiecej nie bylo, wiec po trzech latach zostaly niezbyt uprzejme slowa. Jesli nie ma dzieci to czas na rozwod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: *.zabrze.net.pl 01.04.06, 15:21 Znalezc zadbanego faceta... to trudne zadanie. A jesli ten facet to mąż- to graniczy z cudem.Ja dbam o siebie pod kazdym względem ale moj mąż zawsze mial z tym pewną trudność. a teraz , po wielu latach malzenstwa to nawet nie ma o czym mowic. Najczesciej tluste, rzadko dotykane przez fryzjera, wlosy, zarost blagajacy o golenie, zapaszek spod paszek powalajacy, ciuchy zmieniane tylko pod moim wyraznym naciskiem. Chyba mam juz dosc tego wychowywania ,,malego chlopca". Marzy mi sie zadbany pachnacy mezczyzna ktorego sam zapach wzbudza dreszczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon 01.04.06, 23:15 Jaki by ten mężczyzna nie był, będziesz o nim myślała w ten sposób tylko przez czas jakiś... -- W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy mogli to dowodami obalić?! Nietzsche Wywiad ze Stanisławem Lemem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whoseek Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: 82.160.4.* 24.04.06, 15:43 Jestem facetem ale to prawda, ze spora ilosc mężczyzn jest zaniedbana. Pracuje z ludźmi i, niestety, czasami czuć już z daleka. Choć z kobietami bywa podobnie. Ale osoba zadbana i delikatnie pachnąca jest bardzo pociągająca i zwróci na siebie uwagę płci przeciwnej. Pozdrawiam PS. choć większość postów jest śmieszna, ludzie nie musicie się kłócić, kto jest, a kto nie jest macho. Wystarczy być zadbanym facetem, aby kobieta zwróciła na ciebie uwagę. Nie musi to być od razu solarium, żel na włosach. Wystarczy fryzjer, maszynka do golenia i dobra woda kolońska. I oczywiście czyste ciuchy (nie koniecznie firmowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whoseek myjcie się dziewczyny, bo nie... (facetów też to d IP: 82.160.4.* 24.04.06, 15:54 To powiedzenie: myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny dotyczy również facetów. Zawsze trzeba być czystym i zadbanym. whoseek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 31.03.06, 18:56 Współczuję żonie... nie chciałabym męża, który wypowiadałby się o mnie w ten sposób, niezależnie od mojego wyglądu. Przecież możecie się zapisać na basen albo na siłownię, to by was oboje zmotywowało do sprawności a i sylwetka poprawiłaby się... jej i tobie, bo pewnie też nie jesteś rewelką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: 80.55.181.* 01.04.06, 13:50 A skad ty wiesz czy on jest rewelak czy nie. G.... widzisz a oceniasz, tylko dlatego ze jego zona uznala ze jak jzu ma faceta to moze zrec jak swinia. Najwiekszy tu problem, ze wzial sobie za zone prymitywa. Bo tylko prymityw moze myslec ze dla meza nie trzeba sie starac. A Ty zmijo nie oceniaj jak nie masz zadnych danych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfina Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 02.04.06, 15:18 Nie mam danych ale zakładam, że siłownia nikomu nie zaszkodzi;) A wiem jak wygląda statystyczny Polak więc niestety nie macie się czym pochwalić w większości przypadków, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: prosię pisze o swojej żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 02:47 Jak można pisać tak o własnej żonie... Niepojęte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_matador Re: Faceci udają w łóżku IP: 157.158.13.* 31.03.06, 10:42 Z poprzednią dziewczyną też miałem problemy, taki pasztet :/ A teraz mam taką laseczkę, że problem jest wręcz przeciwny :P Więc kobieto, jeśli Twój facet ma takie problemy, może czas wybrać się do fryzjera, kosmetyczki, zadbać o siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceci udają w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:16 ciekawe jak Ty wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Re: Faceci udają w łóżku IP: *.cable.satra.pl 02.04.06, 09:50 najsmieszniejsze jest wlasnie to ze faceci wymagaja od nas zebysmy ladnie wygladaly ladnie sie malowaly ubieraly pachnialy...a rzadko ktory facet dba o siebie...spocony zarosniety beznadziejnie ubrany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedzio ja nie muszę udawać IP: *.akk.net.pl 02.04.06, 11:25 bo łykam viagrę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cubanik Re: Faceci udają w łóżku IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.06, 10:56 Się znalazł ekspert...Kora Jackowska... Odpowiedz Link Zgłoś
sdfsd1 Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 11:07 przeciez wiadomo , ze brak ochoty na sex czy brak orgazmu u facetów to wynik wyglądu kobiety. Jak kobieta jest spasiona, brzydka , ciągle narzeka to sama erekcja jest sukcesem. Dzisiejsze kobiety nie spełniają wielu wymagań i nie moga wiele oczekiwać. Najpierw nich będą na tylke seksowne zeby w ogóle mysleć o seksie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
orfinka Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 11:12 ekspercie ... popatrz ty w lustro, moze sam jesteś oblesnym grubasem ? Odpowiedz Link Zgłoś
antybuc Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? 31.03.06, 11:29 Może napisz od razu, że to PO i Tusk są winni :) Faceci (ja też) nie dbają o zdrowie i kondycję i stąd problem. Panowie, adidasy na nogi i pół godziny joggingu zamiast kolejnego piwka przed telewizorem. A swoja drogą, czy myslisz, że kobiecie chce się dbać o wygląd gdy spojrzy na brzuchatego i niechlujnego buca - męża - który już nie jest tym przystojnym, wysportowanym narzeczonym? Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna_12 Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? 31.03.06, 11:55 Zgadzam się w zupełności z powyższą uwagą. Najgorzej, że to od kobiety wymaga się ładnego i podniecającego wyglądu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.03.06, 12:20 dlatego ze to one wydaja forse na ciuchy, przesiaduja z kredkami przed lustrem, gadaja o modzie? i oczekuja uwielbien slowno-muzycznych ze sa och i ach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba zadbanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 02:04 Hej, Panowie. Mam 55 lat i chodze na silownie. Przychodzi tam mnostwo mlodych ludzi i codziennie ciezka pracuja na swoje umiesnienie, sa spoceni jak po deszczu i wiecie co? wychodza po treningu do szatni i doslownie po 3-5 minutach juz ubrani w normalne ubrania wychodza. Czesto ida do PUB'u lub do pracy czy domu (slyszalam jak miedzy soba rozmawiali). Oni sie w tej szatni NIE MYJA. Smierdza jak stare capy. Czy myslicie panowie, ze ja bym z chodzby najpiekniejszym z nich poszla do lozka? Ich spodnie nie prane tygodniami smierdza na odleglosc. Co tu mowic o milosci francuskiej? Myjcie sie chlopy i zmieniajcie ubranie codziennie (na czyste). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp Re: zadbanie IP: 80.55.181.* 01.04.06, 13:59 hehehe a moja partnerka powyjsciu z ubikacji mowila mi jak jedna pieknosc bedaca z nami na balu wyszla z ubikacji nie myjac rak. A panowie po raczkach pozniej caluja hahahahaha. Wiesz co Ci odpowiem na twoj tekst? Przyganial kociol garnkowi. W ten sposob moglibysmy sie licytowac bez konca, Brudasy, smierdziele sa w obu plciach. Ciekawe czy wszystkie kobiety na tej silowni ida pod prysznic, pewnie niewielki odsetek, bo przeciez plec piekna musi sie po takim prysznicu pol godz malowac haha A mezczyzna sie maluje by byc pieknym? Zastanawiam sie wobec tego kto tak naprawde jest piekny hihihihihi Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? IP: 80.55.181.* 01.04.06, 13:54 TAK od kobiety wymaga sie sie powabu, zgrabnej sylwetki etc. Bo przeciez to Was nazywa sie plcia piekna. Jak popatrze na plazy to mi sie smiac i plakac jednoczesnie chce jak pomysle ze Wy to plec piekna. I nie dziw sie, ze od kobiety a nie mezczyzny wymaga soe piekna, bo mezczyna jest piekny piekny pieknem swojej kobiety :) Acha, jakby ktorej przyszlo jad na mnie wylac, to nie mam wielkiego brzucha. Moze to dlatego, ze jestem instruktorem na silowni :) Odpowiedz Link Zgłoś
koema Pseudofilozofia 01.04.06, 16:08 "Mężczyzna jest piękny pięknem swojej kobiety"- tak napisałeś. Co to oznacza w praktyce,pytam? Że szukasz pięknego,kobiecego ciała,żeby się dowartościować,skoro dopiero przu odpowiedniej kobiecie jesteś piękny? - no to gratulacje,doprawdy... Oto sztubackie,doprawdy mało męskie i w ogóle niedojrzałe spojrzenie na kobietę i na siebie samego,mężczyzno z siłowni... Żenada,żenada,żenada. A w zasadzie po co ta siłownia,znajdź po prostu laskę,przy której będziesz Apollinem co najmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? IP: 212.244.107.* 05.04.06, 15:37 skoro szanowny pan tak własną płcia zachwycony to polecam przyznać się w końcu do homoseksualizmu a nie udawać macho :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? 31.03.06, 14:45 antybuc napisał: > Może napisz od razu, że to PO i Tusk są winni :) > Faceci (ja też) nie dbają o zdrowie i kondycję i stąd problem. Panowie, adidasy > na nogi i pół godziny joggingu zamiast kolejnego piwka przed telewizorem. A panie w tym czasie zaliczą kolejny serial. Później będą rozliczać facetów z tego czy oni o siebie dbają czy też nie, oraz z tego czy się w łóżku starają czy nie. Same starać się nie muszą. Przecież gapienie się w sufit to max tego co powinna umieć kochanka ?!? > A swoja drogą, czy myslisz, że kobiecie chce się dbać o wygląd gdy spojrzy na > brzuchatego i niechlujnego buca - męża - który już nie jest tym przystojnym, > wysportowanym narzeczonym? Sam jesteś buc, skoro dla ciebie to standard... Odpowiedz Link Zgłoś
pinion Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 12:54 A moze seksowna kloda z wymiarami 90-60-90 ? A spojrzcie panowie na siebie... Znam takich niestety, ktorzy zapominaja wziac prysznic... albo misie z brzucholami jak kobiety w 9miesiacy ciazy... Wina lezy po obu stronach... i nie koniecznie w 100% jest to kwestia tego, ze sie komus utylo te pare kg... Gdzie czerpie sie radosc? Jak sie koles CKMow naooglada to potem mysli, ze kobiety maja tak idealna cere, taki idealny brak celulitu, tak idealnei sa wydepilowane, maja tak idealnie piekne sterczace piersi, maja tak idealne miekkie, miesiste i duze usta - GOWNO PRAWDA! Popkultura serwuje nam nieosiagalne idealy. To samo wsrod kobiet... gdzie wiele chcialoby miec mezczyzne z gladka skora, mezczyzne z "kaloryferkiem" na brzuchu, mezczyzne z wspanialymi umiesnionymi posladkami... Idealizm. I te opowiadania o mega orgazmach, o 30stu wytryskach w ciagu nocnego maratonu seksualnego ? Spogladajac prawdzie w oczy, jestesmy zmeczeni i zapracowani, a to odbija sie na pozyciu, spada wyobraznia, chec do eksperymentow a co najgorsze, zaczynamy gorzej wygladac. Wiecie jak wyglada wypoczety a jak zapracowany czlowiek? Jak juz taki wraca do domu po tyradzie to jego mysli zazwyczaj skupiaja sie wokol slow na s.. jakimi sa spokoj i sen... A jeszcze sie naczytaja ludzie o tych wspanialosciach z Cosmo, CKMow i innych czasopism podobnych, o seks poradach z kosmosu niejednokrotnie... A najgorsze w niektorych zwiazkach jest to, ze tak naprawde dwoje ludzi nie umie ze soba rozmawiac, o obawach, o potrzebach i stad frustracje... ktore wyladowywuje sie na rozny sposob. Zaczyna sie podzeranie czegos slodkiego... Do tego brak czasu na ruch... I potem mamy drugie USA w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabla Re: Faceci udają w łóżku IP: *.mofnet.gov.pl 31.03.06, 14:29 no wreszcie jakiś głos rozsądku! jak się tak wzajemnie będziemy obwiniać to rodzaj ludzki wyginie. prawda jest taka że jak jestem wyspany i wypoczęty to mam ochotę a jak przychodzę zrypany po całym dniu 14 godzinnej tyry to chcę tylko jeść,kapiel i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: Faceci udają w łóżku IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 16:09 Gość portalu: blabla napisał(a): > mam ochotę a jak przychodzę zrypany po całym dniu 14 godzinnej tyry to chcę > tylko jeść,kapiel i spać. jasne,żryj przed snem,lustrzyca murowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legalis Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:15 z tym USA w Polsce to bym się aż tak nie zgodziła-zbytnie uogólnienie, ale co do reszty, to masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp Re: Faceci udają w łóżku IP: 80.55.181.* 01.04.06, 14:11 Odpowiem CI tylko tyle na h.... tyle robisz. I co nadmiar pieniadzy jest lepszy jak satysfakcja z udanego pozycia malzenskiego? Wole gorszego gatunku piwo, ale lepszego gatunku pozycie seksualne i co za tym idzie atrakcyjna bo zadowolona partnerke Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello To jesteś szczęśliwy, bo masz partnerkę ... 10.07.06, 00:05 co nie jęczy gdy nie ma nadmiaru pieniędzy. Zwykle jest tak, że ona jęczy, że wciąż mało forsy, on tyra, ona nie ma z powodu jego przemęczenia satysfakcji w pożyciu, ona jęczy. I chłop ma jęczenie do kwadratu i szuka sobie na boku ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Faceci udają w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:19 Wnioskuję, że satysfakcję osiągasz jedynie z dmuchaną lalą - z pewnością zaspokaja Twoje odczucia estety, no i nie narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy wydepilowałaś się pod pachami? IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 17:20 Odpowiedz Link Zgłoś
annasek Re: Faceci udają w łóżku 01.04.06, 14:24 No właśnie też się zastanawiałam czemu niby Kora jest tu autorytetem w sprawie seksualności mężczyzn....Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camera Re: Faceci udają w łóżku IP: *.dbn.pl 02.04.06, 17:18 ponieważ Kora to takie coś co nie potrafi odróżnić orgazmu od naćpania gandzią, a wiadomo, że takie "autorytety" są najbardziej poszukiwane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 11:13 Ciekawy temat. Z biegiem lat jest u mnie podobnie, PO PROSTU mi sie nie chce. Pora zmienic model, choc po moich zyciowych doswiadczeniach wiem jedno - za rok bedzie to samo;/ i znow trza bedzie oganiac sie przed namolnymi podchodami kolezanki z drugiej polowki lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 11:34 nie model zmienić tylko może trochę inicjatywy romantyczne sposoby spędzania wolnego czasu, a nie piwko i TV, namiętność trzeba codziennie rozbudzać, świece, pachnące olejki , co do atrakcyjności Polek to grzech narzekać z facetami to jest problem same sfrustrowane maxikazy tak jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 11:48 Tu chyba nie ma co narzekac na tzw. atrakcyjnosc Polek. Mozna co najwyzej pokwekac na wlasne, egoistyczne nastawienie (latwiej przeciez znalezc kolejna partnerke niz zabawiac sie w jakies olejki, smarowidla etc.) Podam przyklad, od tygodnia jestem na urlopie, moja przyjaciolka rowniez. Unikam spotkan jak ognia, bo wiem, ze musialaby nastapic "akcja". Dzis wymyslilem ze jade do rodzicow. Kretynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 12:09 Trochę szkoda że mamay problemy jak uciec z łóżka drugiej osobie, którą prawdopodobnie jeszcze kochamy, może teraz związki staja się za bardzo przyjacielskie a za mało sexualne, mój partner mówi że jestem jego najlepszym przyjacielem i że tak naprawdę to nie potrzebuje kumpli na piwko skoro może je wypić ze mną. I kółko się zamyka jak tu iść z przyjacielem do łóżka, z drugiej strony mojej zazdrości to pasuje jest ze mną w domu ale za to w łóżku już nic nie rajcuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 12:29 Nie jestem pewny czy aby dobrze to odczytuje - "z drugiej > strony mojej zazdrości to pasuje jest ze mną w domu ale za to w łóżku już nic > nie rajcuje.". Hmmm..., co tu rzec? Po podrapaniu sie w glowe i zastanowieniu odpowiadam: Wnioskuje z tego, ze masz (macie) podobny problem. Kurka, mam juz kilka latek i nie wierz w takie jak Jego zapewnienia. Swoim postem stawiasz mnie zreszta w klopotliwej sytuacji, ciezko przejsc z roli skarzacego sie na cos do roli pocieszyciela. Wiesz o tym, prawda? Pytanie dodatkowe, mieszkacie z soba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 12:45 "chory" "choremu" nie pomoże, a z tym pocieszeniem to nie przesadzaj dam sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 12:48 Zle mnie zrozumialas. Napisalem to z pewnym przekasem. Jestem ostatnia chyba osoba, zeby doradzac w tym temacie. Sama zreszta to widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 18:44 zboczyliśmy z tematu skupiają się na mnie a mnie interesuje męski punkt widzenia, dlaczego zaczynamy ściemniać, a ty to już na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 20:43 Ja sciemniam? Ja wysnuwam wnioski, ja z Toba rozmawiam i hmmm... slucham trojki. Nie wiem o co Ci chodzi. Na powaznie:) Piatek, za dwa dni wyruszam dalej - poranne wstawanie, koniec sielanki. Poki co, to wlasmie tym zaczynam sie martwic. Sciskam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 20:55 chodziło mi ściemniać przed partnerami, a ja słucham radiostacji , no nie teraz ale często. A jednak chce ci sie ściskać, taki żart okropnośc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 21:06 Powinnismy w takim razie poszukac kogos, na ktoryms z czatow:) I wieczor fajnieszy, i pogadac mozna. Poznalem w ten sposob kilka osob (trzy w realu). Tak czy inaczej, to raczej ersatz. Echh. Tu westchne. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 21:09 A zreszta... Pisze tu pod tym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbok Re: Faceci udają w łóżku IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:36 Poszedłbym do łóżka nawet z ojcem Rydzykiem gdyby miało to w czymś pomóc w budowaniu 4-tej RP. A przyjaciół to już wszystkich przeleciałem, szefa przeleciałem, szefową, matkę szefowej, komornik jak przyszedł do firmy - też go przeleciałem. Odpowiedz Link Zgłoś
vava0812 Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 12:18 jak czytam o jakichs świecach olejkach to mi sie śmiać chce :)) dziewczyny, czy was to naprawde podnieca?? za kazdym razem??? wlasnie sobie wyobrazam jakby to mialo wyglądać... kupa smiechu błeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny Re: Faceci udają w łóżku IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.03.06, 12:27 ano błeeee :) a ten olejek to se mozna wlac w .... swoja droga to zabawne, jak cos w zwiazku zaczyna sie nieukladac to te facet ma wlewac olejki i wkladac swiece w wannie... takie rady jakby to tylko jedna strona zwiazku byla odpowiedzilna za jego utrzymanie, no chyba ze kobieta doda do tego ugotowaną zupe..... hehehe Ale jezeli stac je tylko na to i tylko tak potrafia wyrazic swoje zaangazowanie.... (wiem jeszcze smierdzace skarpetki piora... w pralce) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadiusz.a Re: Faceci udają w łóżku IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:32 Olivier Janiak i Chuck Norris tez są kobietami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Faceci udają w łóżku IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.03.06, 11:59 A może to kobiety stały się nie-kobiece? Do różnych wniosków można dojść obserwując niektóre pasztety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choze swietne zdanie IP: 83.238.19.* 31.03.06, 12:00 Kiedys kobiety narzekaly na wczesniejszy wytrysk teraz na jego brak - Nigdy nie dogodzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 12:19 To nie brak wytrysku jest najwiekszym i najczestszym problemem, tylko brak wzwodu (np. ze zmeczenie,stresu). I to (przewaznie) normalne. A brak wytrysku, to raczej chorobliwe i mysle, ze u mezczyzn w wieku 16-60 raczej bardziej rzadkie(rzadsze?,z/rz?) - niz pisze GW. A z tym udawaniem - tez watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozo Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 12:30 żyj sobie drogie amoremio z tym przeświadczeniem jak najdłużej naprawdę nie życzę nikomu takiego problemu w łóżku i dobrze ze zaczęto o tym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
tor2005 coś więcej niż akt seksualny?? 31.03.06, 12:38 Wprowadzić dłuższą grę wstępną i potraktować seks... jako coś więcej niż akt seksualny: - PRZECIEZ TO WBREW PRAWU I NAKAZOM KOSŚCIŁA KATOLICKIEGO. porady.seksualne.radia.maryja.patrz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pinion Re: coś więcej niż akt seksualny?? 31.03.06, 13:05 A moze seksowna kloda z wymiarami 90-60-90 ? A spojrzcie panowie na siebie... Znam takich niestety, ktorzy zapominaja wziac prysznic... albo misie z brzucholami jak kobiety w 9miesiacy ciazy... Wina lezy po obu stronach... i nie koniecznie w 100% jest to kwestia tego, ze sie komus utylo te pare kg... Gdzie czerpie sie radosc? Jak sie koles CKMow naooglada to potem mysli, ze kobiety maja tak idealna cere, taki idealny brak celulitu, tak idealnei sa wydepilowane, maja tak idealnie piekne sterczace piersi, maja tak idealne miekkie, miesiste i duze usta - GOWNO PRAWDA! Popkultura serwuje nam nieosiagalne idealy. To samo wsrod kobiet... gdzie wiele chcialoby miec mezczyzne z gladka skora, mezczyzne z "kaloryferkiem" na brzuchu, mezczyzne z wspanialymi umiesnionymi posladkami... Idealizm. I te opowiadania o mega orgazmach, o 30stu wytryskach w ciagu nocnego maratonu seksualnego ? Spogladajac prawdzie w oczy, jestesmy zmeczeni i zapracowani, a to odbija sie na pozyciu, spada wyobraznia, chec do eksperymentow a co najgorsze, zaczynamy gorzej wygladac. Wiecie jak wyglada wypoczety a jak zapracowany czlowiek? Jak juz taki wraca do domu po tyradzie to jego mysli zazwyczaj skupiaja sie wokol slow na s.. jakimi sa spokoj i sen... A jeszcze sie naczytaja ludzie o tych wspanialosciach z Cosmo, CKMow i innych czasopism podobnych, o seks poradach z kosmosu niejednokrotnie... A najgorsze w niektorych zwiazkach jest to, ze tak naprawde dwoje ludzi nie umie ze soba rozmawiac, o obawach, o potrzebach i stad frustracje... ktore wyladowywuje sie na rozny sposob. Zaczyna sie podzeranie czegos slodkiego... Do tego brak czasu na ruch... I potem mamy drugie USA w Polsce... Sam kosciol katolicki zyje wbrew swoim nakazom, wiec o co chodzi?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Faceci udają w łóżku IP: 212.126.26.* 31.03.06, 13:05 niestety jest tak jak w starym kawale : mężczyzna przed ślubem zagląda do lodówki - o k... znowu to samo ! i idzie do łóżka. Mężczyzna po ślubie zagląda do łóżka - o k... znowu to samo ! i idzie do lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
pinion Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 13:07 heh... jakie to smutne i prawdziwe:) ide do lodowki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapodajew Re: Faceci udają w łóżku IP: 193.24.24.* 31.03.06, 13:10 ruchać je.. nic się nie bać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocynkowany CYNK ,CYNK ,CYNK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:17 Dwie tabletki cynku dziennie wspomagaja produkcje plemnikow a przy okazji zmniejszaja ryzyko wystapienia raka prostaty.Sprobujcie!!! Po tygodniu regularnego brania zobaczycie poprawę!!! To sposob emerytowanego podrywacza.Ma 65 lat i po Viagrze nie miał wytrysku.A cynk mu pomaga. Ja mam 25 lat ,biore cynk glownie zapobiegawczo przeciw prostacie. Z wytryskiem nie mam problemow,chce tyko zwiekszyc jego ilosc.Cynk biore po stosunku. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: cynk IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:40 Gość portalu: cynk napisał(a): > dzieki za cynk Super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MałyOszołom Re: CYNK ,CYNK!!! IP: *.lublin.mm.pl 01.04.06, 11:04 " Z doświadczeń wynika, że niejednemu mężczyźnie, który ma zaburzenia potencji, mogą znacznie pomóc dodatki żywieniowe z cynkiem i witaminą B6. Właśnie z tego powodu, szczególnie mężczyźni powinni zadbać o odpowiedni poziom cynku w organizmie - niezależnie od tego, czy mają problemy z prostatą, czy też nie." Znaczącym źródłem cynku są: mięso zwierząt, ryby, ostrygi, jaja, drożdże piwne, warzywa, ziarna zbóż, pestki dyni, jajka, chude mleko, musztarda ziarnista. Poza produktami spożywczymi, pewne ilości cynku zawiera woda pitna z sieci wodociągowej, wykonanej z ocynkowanych rur. Nie dajmy się więc zwariować, bo niedługo nasza dieta ograniczy sie do zestawu kolorowych pigułek zamiast posiłków. Jak to najczęsciej bywa podstawą jest odpowiednia dieta, trochę ruchu i pozytywne nastawienie do życia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afiag Re: Faceci udają w łóżku IP: *.mofnet.gov.pl 31.03.06, 14:36 kolejny głos rozsądku!!! pić piwo, lać na deskę i je.ać Tereskę :))) mi tam staje zawsze i wszędzie nawet w zimnej wodzie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Faceci udają w łóżku IP: *.lodz.mm.pl 31.03.06, 13:19 To ciekawe, że gdzie by sie w świat nie pojechało to Polki uważane są za bardzo atrakcyjne istotki, a we wlasnym kraju...szkoda gadać. Panowie zamiast narzekac na partnerki sami zadbajcie o siebie: poćwiczcie, rzućcie palenie, przestańcie jeśc "junk food", a i sprawność seksualna się poprawi! Źdźbło w czyims oku widzicie, a belki(obleśnego brzuszyska:)) we własnym nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ocynkowany ależ skąd!!protestuje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:24 Polki sa najpiekniejsze na swiecie!! idą łeb w łeb ze Slowaczkami i Estonkami!! facet nie musi o siebie dbac, wystarczy zeby mył sie za kołnierzem. Odpowiedz Link Zgłoś
zippp84 Tak powiadasz! 31.03.06, 13:31 Ja mam 188 cm wzrostu na 66kg wagi i powiedz gdzie u mnie ten słwny brzuszek? Moi znajomi podobnie. Z tego co zauważyłem to własnie kobiety doprowadzaja sie do stanu skrajnosci np. nadwaga, cera zniszczaona od tynku na buźce, głupawe i nieskuteczne diety wyniszczające orgazizm, anoreksja itp kwiatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Tak powiadasz! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.03.06, 13:36 A ja mam 24 lata i mam problem z sexem. Prawda jest taka, ze zeczywiscie kobiety zrobily sie za bardzo meskie, a do tego dochodza stresy zwiazane z brakiem pracy i perspektyw w naszym swietnym kraju! I jak tu sex uprawiac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwionna męskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:46 > Prawda jest taka, ze zeczywiscie kobiety zrobily sie za bardzo meskie co to znaczy, zrobiły się za bardzo męskie? penisy im wyrosły czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamp Re: Tak powiadasz! IP: 80.55.181.* 01.04.06, 14:19 No wlasnie jak tu seks uprawiac jak pracy nie ma haha Doradzilbym ze w pracy, ale pracy nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 60-latek Zielone winogrona IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 01.04.06, 15:55 Gość portalu: JA napisał(a): > A ja mam 24 lata i mam problem z sexem. Prawda jest taka, ze zeczywiscie > kobiety zrobily sie za bardzo meskie, a do tego dochodza stresy zwiazane z > brakiem pracy i perspektyw w naszym swietnym kraju! A ja mam 61 lat i nie mam problemu z seksem (mam za to niestety powiekszona prostate). Nie obwiniaj za swoj problem z seksem kobiet i kraju. Bedac dzieckiem czytalem bajeczke o lisie, ktory nie mogac dostac sie do winogron powiedzial, ze sa zielone i ich nie chce. Ludzie roznia sie od siebie, maja rozny wzrost, wage, kolor wlosow i rozne potrzeby seksualne. Niektorzy nie maja zadnych potrzeb seksualnych, a niektorym podobaja sie osoby tej samej plci. Nie jest to niczyja wina. Jest to normalne zroznicowanie biologiczne. Szkoda, ze kosciol katolicki tepi te roznice, a media popularyzuja obraz mezczyzny i kobiety jako nienasyconego seksulanie ogiera i suki w permanentnej rui (przepraszam kobiety za to wyrazenie, ale jestem zwolennikiem monogamii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drumle ustercone Re: Tak powiadasz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:25 zippp84 napisał: > Ja mam 188 cm wzrostu na 66kg wagi i powiedz gdzie u mnie ten słwny brzuszek? > Moi znajomi podobnie. Z tego co zauważyłem to własnie kobiety doprowadzaja sie > do stanu skrajnosci np. nadwaga, cera zniszczaona od tynku na buźce, głupawe i > nieskuteczne diety wyniszczające orgazizm, anoreksja itp kwiatki. Brzucha to ty może jeszcze nie masz ale z takim wzrostem i wagą anorektykiem jesteś z całą pewnością. A są dwie najbrzydsze rzeczy na świecie: chudy koń i chudy mężczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Tak powiadasz! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:43 a ja mam 100 kg i 185, to jestem fajny, czy jednak za tłusty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Tak powiadasz! IP: *.zabrze.net.pl 03.04.06, 16:07 Oj ty ty tłuścioszku...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewuś Re: Tak powiadasz! IP: *.lublin.mm.pl 24.04.06, 13:30 Jeśli Cwiczysz na siłce to dla mnie jesteś super:) Odpowiedz Link Zgłoś
zippp84 własnie tak 01.04.06, 20:24 Tyle tylko ze moja waga wynika z trybu zycia jaki prowadze 8h pracy fizycznej, w domu co wieczór 50 pompek tyle samo przysiadów i brzuszków, w lato dochodzą 50km kólka na rowerze i 2 km biegu. Sporo tego nie wspominam tu o mojej drugiej połówce która też zabiera czas i energie. Ale zawsze stajemy na wysokiści zadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: własnie tak IP: *.zabrze.net.pl 03.04.06, 16:09 Toż to prawdziwy obóz sportowy.I po cóż sie tak katowac??? Zycie jest takie piekne a chudzi mężczyźni to rzeczywiście przykry widok.Brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybcia Re: Tak powiadasz! IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:02 jesteś beznadziejny i bardzo bezpośredni faceci w kółko myślą o jednym wymagają od nas kobiet cudów a sami wyglądaja niezadbanie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roback Re: Tak powiadasz! IP: 83.238.70.* 01.04.06, 10:15 u mnie tez niezle;-) 183cm i 72 kg i tez zadnego brzuszka;-)do tego raz w tygodniu siatkówka i raz piłka nożna...a mimo to nie zawsze mi sie chce...takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: def Ten to raczej nie udawał! IP: 149.156.60.* 31.03.06, 13:34 Zresztą przeczytajcie sami. Jak donosi "Głos Szczeciński"... "Były więzień Zakładu Karnego w Czarnem koło Szczecinka wystąpi do państwa o odszkodowanie za nadmierną ilość orgazmów, które miewał podczas odbywania kary pozbawienia wolności. Właśnie powiadomił o tym szefa więzienia. Osadzony pracował przy maszynie wibracyjnej do produkcji betonowych płyt. - Machinę dociskałem podbrzuszem, trzęsło solidnie, średnio co kilkanaście minut miałem wytrysk. Teraz jestem bezpłodny. Po prostu się "wystrzelałem" - napisał więzień do podpułkownika Franciszka Tarasewicza, szefa Zakładu Karnego. Dyrektor nie ukrywa zdziwienia, ale sprawę traktuje nader poważnie. - Chce się ze mną spotkać i porozmawiać o ewentualnym odszkodowaniu za poważny uszczerbek na zdrowiu, jakiego doznał będąc moim pensjonariuszem - mówi ppłk. Franciszek Tarasewicz. - O fakcie powiadomiłem przełożonych. Przyznaję, to najbardziej niecodzienny wniosek o odszkodowanie, jaki kiedykolwiek trafił na moje biurko." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 67658 przed seksem jajecznica!!! pomaga jak nic z 4 IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:34 jajek najlepiej! stara metoda a skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: przed seksem jajecznica!!! pomaga jak nic z 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 15:51 jasne jajecznica... pogielo czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: przed seksem jajecznica!!! pomaga jak nic z 4 IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 17:23 Gość portalu: kkk napisał(a): > jasne jajecznica... pogielo czy co??? oczywiście że jajecznica pomaga, ale jeden warunek! jajka muszą być w skorupkach, inaczej nie działa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek24poznan ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:32 przyczyna psychologiczna a jakże: - kobiety są za męskie - nie szanują się, traktują seks przedmiotowo, jak sport, źródło jednorazowej przyjemności - nie mogę przełamać wstrętu do swojej kobiety po tym jak opowiedziała mi o swoich byłych; cały czas wyobrażam sobie ją w intymnych sytuacjach z jej byłymi; świadomość tego, że ich dotykała w ten sam sposób, że do ucha szeptała im to samo jest paraliżująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek24poznan Re: ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:43 aha, jeszcze coś, ona ma tlko orgazm łechtaczkowy, więc klasyczny stosunek nie doprowadzi jej do orgazmu, a ja nie umiem się zadowalać nie dając jej przy tym satysfakcji. nawet jeżeli ona przy tym troche poudaje, że jest jej dobrze to tylko mnie to jej udawanie wkurza. a seks oralny na mnie nie działa. i co mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doświadczony Re: ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:58 Zmień pozycję na taką, żebyś w trakcie stosunku mógł równocześnie pieścić jej łechtaczkę - jest kilka takich opcji. Obustronny sukces prawie gwarantowany. Głowa do góry (i nie tylko) ! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:52 Gość portalu: marek24poznan napisał(a): > przyczyna psychologiczna a jakże: > - kobiety są za męskie - nie szanują się, traktują seks przedmiotowo, jak sport > , > źródło jednorazowej przyjemności > - nie mogę przełamać wstrętu do swojej kobiety po tym jak opowiedziała mi o > swoich byłych; cały czas wyobrażam sobie ją w intymnych sytuacjach z jej byłymi > ; > świadomość tego, że ich dotykała w ten sam sposób, że do ucha szeptała im to > samo jest paraliżująca mi nie przeszkadzają byli stali partnerzy, ale jednorazowi to tak, no bo mi tu marudzi, wymaga, a tu jakiemuś na dzień dobry na imprezie bez "ale":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.zabrze.net.pl 03.04.06, 16:16 No rzeczywiscie biedactwo jestes.Czyżbyś chciał sobie kupic na wylączną własność kobiete? W koncu ona mogła robic co jej sie podobalo przed zwiazkiem z Tobą.A tak poza tym to masz jakis kompleks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrzewski.blox.pl Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:50 no tak artykuł sposorowany..nie można reklamować w Polsce leków na receptę wiec wymyśla sie własnie takie artykuły i pokzauje sie ORYGINALNAY prdukt...żenada, a czemu nie Cialis i inne???chyba jest to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhhh Re: Faceci udają w łóżku IP: *.pronet.lublin.pl 31.03.06, 15:02 pie..nie, a jak sobie konia walą to tez udają tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Faceci udają w łóżku IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 15:12 Gość portalu: yhhh napisał(a): > pie..nie, a jak sobie konia walą to tez udają tak przeważnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Faceci udają w łóżku IP: 212.182.126.* 01.04.06, 22:48 Walic konia to pewnie wieksza przyjemnosc, niz ciebie dymac... Odpowiedz Link Zgłoś
tomry1 A moja Zona i tak woli M jak Miłość 31.03.06, 18:00 ale tylko w Tv. Sobie mam tyle do zarzucenia, że nie wyglądam jak Brad Pitt i nie mam tyle kasy co Bill Gates. Moje libido jest raczej za duże.... więc ?!?! Zona jak wróci z pracy i właczy Tv, to wyłączy późną nocą, bo serial, bo tok szok etc. Zapraszam na forum o tych sprawach forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15128 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Wina = pnie o Szopenie IP: *.eranet.pl 31.03.06, 18:14 Zadziwiaja mnie panowie, ktorzy wypowiadaja sie powyzej i dyskutuja o zwyklej PRZYPADLOSCI FIZYCZNEJ w kategoriach winy. Jakiej winy??? Jezeli facet ma z tym problem, idzie do lekarza. Jezeli nie, zyje tak sobie dalej i tyle. Idiotyczne jest obwinianie siebie, a tym bardziej kobiet. Za katar tez je bedziecie winic? Jezeli wasze partnerki was nie kreca, znajdzcie sobie ladne i atrakcyjne, jedyny problem to to, czy one was zechca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly_mis Re: Faceci udają w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:48 Polacy maja zle podejscie do seksu, seks to nie ruchy posuwisto-zwrotne zakonczone wytryskiem. To cala otoczka tego. Seks ma byc radosnym aktem jednoczacym bardziej dwoje ludzi, a nie jakims przykrym obowiazkiem. Tu nie chodzi o sprawdzenie sie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Hehehe, pamietam szal kobiety jak odkryla ze nie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:36 ...nie szczytuje... ale co zrobic jak nie mialem ochoty? Bzykalem ja, ona miala orgazmy a mi sie jakos nie chcialo miec orgazmu... panowie, zalozcie dobra prezerwatywe, jak partnerka dojdzie mozecie pare razy sie naprezyc, naprezyc koniecznie czlonka w udawanych parksyzmach "orgazmu", mozecie zastekac - sprawicie niepomierna radosc partnerce i tylko prezerwatywe trzeba zdjac samemu i pozbyc sie jej w miare dyskretnie - tak by partnerka nie sprawdzila zawartosci... A jak sie juz dziewczyna polozy spac to mozecie wstac i spokojnie polupac ja jakas gierke na PC czy konsoli... i to wlasnie jest przyjemnosc... Panowie na bzykaniu swiat sie nie konczy, on sie nawet tam nie zaczyna... - sex po prostu jest nudny, bzykanie babki jest nudne... jak to powiedzial kiedys po stosunku z prostytutka Immanuel Kant zaciagniety do burdelu przez przyjaciol - "Rzecz sama w sobie przyjemna ale ruchy niegodne filozofa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasen Re: Hehehe, pamietam szal kobiety jak odkryla ze IP: *.range86-135.btcentralplus.com 31.03.06, 22:51 no to zes powiedzial. tez mialam faceta co po stosunku - bo fajnym seksem tego nazwac chyba nie mozna - schodzil na dol pograc na PC. I sama mu kupilam resident evil - na dobicie nasszego zwiazku. A ze czesto pracuje tez w nocy znalazlam sobie wspolokatora z sypiualni obok. Piecioletni zwiazek - dobry, oparty na milosci legl, bo znalazlam kogos, kto ineterusje sie mna. A moze to nie byla milosc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Nie wiem - jak mysle gdyby to byla milosc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:22 to przez sam sex by sie to nie rozsypalo... Jest tu jeden komentarz moze wulgarny ale z meskiego punktu widzenia poprawny i celnie ujmujacy problem - "dziura dziurze nierowna i nie w kazdej dziurze warto dochodzic" - brutalne... pewnie tak ale... moze ten nowy ktos cie doceni i okaze sie ze zmiana bylo potrzebna... - widzac twoj ip moge powiedziec to tak - feel the flow, let it flow... I nie mowie ze z kazda kobieta tak mam jak napisalem... czasem zycie roznie plecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet A ja nie mam problemu z wytryskiem w ogólności ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 00:10 mam problem z wytryskiem i w ogóle z erekcją w prezerwatywie. Dlatego uprawiam niemal wyłącznie sex oralny i preferuję kontakt z różnymi "innymi" częściami ciała partnerki bo bez prezerwatywy na penetrację żadna się nie chciała jak dotychczas zgodzić. Prezerwatywa zabija erekcję. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś