Dodaj do ulubionych

Faceci udają w łóżku

IP: *.chello.pl 31.03.06, 08:47
Upadł też mit kobiecych kobiet w Polsce. Jak można się podniecić widząc
drugiego "prawie faceta" w łóżku, nawet jeśli ten drugi facet to biologicznie
kobieta?
Obserwuj wątek
    • Gość: to-ja Re: Faceci udają w łóżku IP: 80.240.186.* 31.03.06, 10:26
      Haha!!! Biedni faceci!!! Teraz zaczna sobie wymyslac wymowki, ze to przez
      kobiete nie moga "dojsc"? Bez przesady!!! Trzeba pogodzic sie z faktem, ze coraz
      wiecej mezczyzn ma problemy ze swoja sexualnoscia. Macho? To przeszlosc!!!
      Spojrzcie prawdzie w oczy!!!
      • Gość: ylemai Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:29
        otwór otworowi nierówny.
        i tyle.
        nie wszędzie warto dochodzić :D
        • zymzyk Niesmiertelnosc 31.03.06, 11:43
          Panowie mozna miec orgazm bez wytrysku:) co jak twierdzo co poniektorzy
          chinczycy prowadzi do niesmiertelnosci...:)

31 marca 1956

Balony śmierci i dywersji
          • cozy Re: Niesmiertelnosc 31.03.06, 13:55
            Można mieć też wytrysk bez satysfakcji. Wiele kobiet uważa, że jak u faceta
            doszło do ejakulacji to już osiągnął szczyt szczęścia. Kolejny mit. Wbrew temu
            co uważacie, my też mamy psychikę.
            A powstrzymywanie się jest świetne, bo po czymś takim leci się kosmos. Pod
            warunkiem, że ma się z kim.
            • Gość: m Re: Niesmiertelnosc IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:27
              różne są otwory i to też ma znaczenia, a jak kobieta jest deską to też nie jest
              aż tak podniecająca, bo faktycznie przypomina faceta.
              • Gość: anabel Re: Niesmiertelnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:16
                a jak facet ma wielki tłusty brzuch to jest sie czym podniecać!!!
                • Gość: jcm Nieudane poszukiwanie szczescia IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 01.04.06, 22:07
                  Mysle, ze problem tkwi w tym, ze wiele ludzi chce byc szczesliwymi za wszelka
                  cene. Udany seks jest uwazany za jedna z drog do osiagniecia szczescia.
                  Tymczasem nawet jesli seks jest udany, to potem zmeczenie. Okazuje sie, ze
                  ludzie ktorzy maja inne cele w zyciu - moze to byc wychowanie dzieci, moze to
                  byc pomoc innym ludziom, moze to byc poznanie swiata - sa szczesliwi. Ci ktorych
                  jedynym celem jest bycie szczesliwym nie moga swego celu osiagnac i jedynie
                  narzekaja.
                  • plaszcz Re: Nieudane poszukiwanie szczescia 01.04.06, 23:03
                    miłość jest najważniejsza ale taka która nie zabiera wolności, taka która daje siłę, napewno jeżeli związek działa destrukcyjnie na jedna ze stron, to powienien zostać zakończony.
                    • Gość: Paweł Z wiosną UWAGA na pijany CBŚ ! IP: *.kompania.net 02.04.06, 01:38
                      /// Z wiosną UWAGA na pijany CBŚ !

Idzie wiosna .
                      Jak co roku , o tej porze na drogach całego kraju
                      pojawią się liczne pijane CBŚ – e .

BĄDŹ CZUJNY .

Zachowaj szczególną ostrożność !

www.pl.indymedia.org/pl/2006/03/19621.shtml
                • Gość: misio Re: Niesmiertelnosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:20
                  a ja lubie brzuszki!
        • Gość: jakco Re: Faceci udają w łóżku IP: 212.191.174.* 01.04.06, 21:34
          i to prawda jest...
          • kkolasinska Re: Faceci udają w łóżku 03.04.06, 11:30

Brawwo dla autora artykułu ze podaje nam kobieta znana nam juz od wieków
            tajemnice meskiego udawania
      • Gość: mikol Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:59
        wszystko przez kobiety wszystko wam żle za wcześnie za późno za moło za dużo za
        prawo za lewo. A tak Ogólnie to robimy sobie zawody między mężczyznami a
        kobietami a niestety te dwie energie są potrzebne aby stworzyć całość więc może
        warto się zastanowić z czego się smiejemy
        • Gość: ToJa Re: Faceci udają w łóżku IP: *.edu.ms 31.03.06, 11:10
          Taa... seksualne atrakcyjne kobiety to tez zaczyna byc mit..
          Wystarczy przejsc sie po plazy i poparzyc na kobiety po 20...
          Ktorej brzuch nie wisi, ktora nie ma geby zciachanej od ton tapet o 10 roku zycia?
          Z Polek zaczynaja sie robic Amerykanki ;] To dopiero tragedia ;]
          A co do facetow?
          Mam kilka kolezanek na studiach, co do ktorych jestem pewien, ze faceci przy
          nich wymiekna... w koncu, to ona jest facetem.... tylko jak jej cos nie pojdzie
          po mysli to ryk i szukanie oparcia
      • Gość: haha Re: Faceci udają w łóżku IP: *.mofnet.gov.pl 31.03.06, 14:20
        a ciebie czemu to cieszy? pewnie nikt cie nawet z flagą na głowie za ojczyzne
        nie chce przeleciec :)))
      • Gość: . Re: Faceci udają w łóżku IP: *.icpnet.pl 31.03.06, 17:32
        I co ty właściwie chciałaś powiedzieć? Jak kobieta ma problemy to wina
        mężczyzny, jak mężczyzna ma problemy to też jego wina? To od mężczyzny się
        wymaga, żeby zadowalał kobietę, nie odwrotnie, więc stres itd. Poczytaj trochę
        na ten temat zanim zaczniesz dyskutować. A swoją drogą ciekawe ile procent
        mężczyzn uważa się za macho, bo mi się zdaje ,że to określenie jest nadużywane
        przez kobiety. Nawet napisać nie można o męskim problemie bo cię zaraz panie
        wyśmieją. Dziecinada.
        • Gość: Benedykt Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:04
          Gość portalu: . napisał(a):

A swoją drogą ciekawe ile procent
          > mężczyzn uważa się za macho

Jak to ile procent? Przecież to jasne, że 100.
      • Gość: gutek Re: Faceci udają w łóżku IP: *.bchsia.telus.net 02.04.06, 04:56
        wiec jak to jest ze kiedy facet znajdzie sie z mloda i zadbana dziewczyna to
        wszystko jest w porzadku a problemy pojawiaja sie tylko w lozku z wlasna zona
        ktora wazy dwa lub trzy razy tyle co przed slubem
        • Gość: ann Re: Faceci udają w łóżku IP: 217.17.45.* 20.07.06, 15:21
          no niestety. czasami facet "znajdzie się" z młodą i zadbaną i też ma problemy.
          i broń boże coś powiedz, bo wszystko jest przecież w porządku, a młoda i
          zadbana się czepia poprostu i chce niewiadomo czego ... żenada ...
    • kiks8 Jarek K. 31.03.06, 10:29
      wcale nie udaje
      • mark.parker Rada gejowska 01.04.06, 07:04
        Niech kobieta w odpowiednim momencie włoży mężczyźnie palec w odpowiednie
        miejsce, a efekt będzie natychmiastowy. Ale może to nie w tym katolickim kraju.
        Facet musi się przygotować, czyli być przykładnie czysty :)))
        • Gość: wawa Normalny nie pozwoli sobie nic wlozyc w odbyt IP: 212.182.126.* 01.04.06, 22:21
          Nie bedzie go to rajcowac. Wiem, ze pedaly pchaja sobie rozne przedmioty do
          dupy, od ogorkow po piesci, ale nie namawiaj ludzi do dewiacji seksualnych.
          • oktawianc Re: Normalny nie pozwoli sobie nic wlozyc w odbyt 01.04.06, 23:16
            Niektórym się wydaje, że samo pomyślenie słowa: odbyt, oznacza homoseksualizm...
            • Gość: wawa Re: Normalny nie pozwoli sobie nic wlozyc w odbyt IP: 212.182.126.* 02.04.06, 00:03
              Niestety, w dupsko pakuja sobie tylko pederasci albo kryptopederasci.
              • Gość: Łukasz N-K A co zrobi Normalny u proktologa albo urologa ;D IP: *.net.autocom.pl 02.04.06, 23:27
              • absurdello Biedni ci lekarze od badania prostaty ... 09.07.06, 23:50
                kryptohomo ...

Jemu chyba chodziło o drażnienie prstaty od środka co powoduje wschód .. zwut
                wzwód czy jakoś tak :)))
    • Gość: polak jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żona IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 10:42
      z pięknej i zwiewnej po 3 latach małżeństwa, to zbiera mi się na rzyganie, o
      orgaźmie w ogóle nie ma mowy, wzwód na widok ociężałego cielska to już sukces...
      • orfinka Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon 31.03.06, 11:11
        faceci to już wybitnie dbaja o siebie ....moze twoja zona nie ma dla kogo się
        starać ? ;)
        • pablopic zawsze jest wina męża-babsztyl może żreć do oporu 31.03.06, 11:25
          a w oczach naszych kobiet to i tak będzie wina męża, kobieto czas chyba zmienić
          podejście na mniej egoistyczne, będziesz się starać o faceta dopóki będzie cię
          olewał, jak nie odkryłaś jeszcze tej prawdy to wracaj do przedszkola...
          • Gość: mus Re: zawsze jest wina męża-babsztyl może żreć do o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:33
            ech ile ty masz lat, pietnascie? a w wojne plci tez wierzysz? :>
            • Gość: andy Re: zawsze jest wina męża-babsztyl może żreć do o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:56
              Gość portalu: mus napisał(a):

> ech ile ty masz lat, pietnascie? a w wojne plci tez wierzysz? :>

jak widać prawda zabolała...
              • Gość: Miś Milosc nie trwa wiecznie IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 01.04.06, 15:34
                Gość portalu: Polak napisał:
                > z pięknej i zwiewnej po 3 latach małżeństwa, to zbiera mi się na rzyganie, o
                > orgaźmie w ogóle nie ma mowy, wzwód na widok ociężałego cielska to już sukces...

Statystyki mowia, ze milosc, w sensie pozadanie fizyczne, trwa okolo 2 lat.
                Czyli przypadek Polaka jest normalny. Problem jest, ze w jego malzenstwie oprocz
                pozadania fizycznego nic wiecej nie bylo, wiec po trzech latach zostaly niezbyt
                uprzejme slowa. Jesli nie ma dzieci to czas na rozwod.
        • Gość: Lena Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: *.zabrze.net.pl 01.04.06, 15:21
          Znalezc zadbanego faceta... to trudne zadanie. A jesli ten facet to mąż- to graniczy z cudem.Ja dbam o siebie pod kazdym względem ale moj mąż zawsze mial z tym pewną trudność. a teraz , po wielu latach malzenstwa to nawet nie ma o czym mowic. Najczesciej tluste, rzadko dotykane przez fryzjera, wlosy, zarost blagajacy o golenie, zapaszek spod paszek powalajacy, ciuchy zmieniane tylko pod moim wyraznym naciskiem. Chyba mam juz dosc tego wychowywania ,,malego chlopca".
          Marzy mi sie zadbany pachnacy mezczyzna ktorego sam zapach wzbudza dreszczyk...
          • oktawianc Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon 01.04.06, 23:15
            Jaki by ten mężczyzna nie był, będziesz o nim myślała w ten sposób tylko przez
            czas jakiś...

--

W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy mogli to dowodami obalić?!
            Nietzsche
            Wywiad ze Stanisławem Lemem
          • Gość: whoseek Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: 82.160.4.* 24.04.06, 15:43
            Jestem facetem ale to prawda, ze spora ilosc mężczyzn jest zaniedbana. Pracuje
            z ludźmi i, niestety, czasami czuć już z daleka. Choć z kobietami bywa
            podobnie. Ale osoba zadbana i delikatnie pachnąca jest bardzo pociągająca i
            zwróci na siebie uwagę płci przeciwnej. Pozdrawiam
            PS. choć większość postów jest śmieszna, ludzie nie musicie się kłócić, kto
            jest, a kto nie jest macho. Wystarczy być zadbanym facetem, aby kobieta
            zwróciła na ciebie uwagę. Nie musi to być od razu solarium, żel na włosach.
            Wystarczy fryzjer, maszynka do golenia i dobra woda kolońska. I oczywiście
            czyste ciuchy (nie koniecznie firmowe ;)
            • Gość: whoseek myjcie się dziewczyny, bo nie... (facetów też to d IP: 82.160.4.* 24.04.06, 15:54
              To powiedzenie: myjcie się dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny dotyczy
              również facetów. Zawsze trzeba być czystym i zadbanym. whoseek@interia.pl
      • Gość: Delfina Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 31.03.06, 18:56
        Współczuję żonie... nie chciałabym męża, który wypowiadałby się o mnie w ten
        sposób, niezależnie od mojego wyglądu. Przecież możecie się zapisać na basen
        albo na siłownię, to by was oboje zmotywowało do sprawności a i sylwetka
        poprawiłaby się... jej i tobie, bo pewnie też nie jesteś rewelką
        • Gość: adamp Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: 80.55.181.* 01.04.06, 13:50
          A skad ty wiesz czy on jest rewelak czy nie. G.... widzisz a oceniasz, tylko
          dlatego ze jego zona uznala ze jak jzu ma faceta to moze zrec jak swinia.
          Najwiekszy tu problem, ze wzial sobie za zone prymitywa. Bo tylko prymityw moze
          myslec ze dla meza nie trzeba sie starac. A Ty zmijo nie oceniaj jak nie masz
          zadnych danych.
          • Gość: Delfina Re: jak patrzę na prosię w jakie zmieniła się żon IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 02.04.06, 15:18
            Nie mam danych ale zakładam, że siłownia nikomu nie zaszkodzi;) A wiem jak
            wygląda statystyczny Polak więc niestety nie macie się czym pochwalić w
            większości przypadków, niestety
      • Gość: tt Re: prosię pisze o swojej żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 02:47
        Jak można pisać tak o własnej żonie... Niepojęte...
    • Gość: el_matador Re: Faceci udają w łóżku IP: 157.158.13.* 31.03.06, 10:42
      Z poprzednią dziewczyną też miałem problemy, taki pasztet :/ A teraz mam taką
      laseczkę, że problem jest wręcz przeciwny :P Więc kobieto, jeśli Twój facet ma
      takie problemy, może czas wybrać się do fryzjera, kosmetyczki, zadbać o siebie?
      • Gość: Iza Re: Faceci udają w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:16
        ciekawe jak Ty wyglądasz
      • Gość: daisy Re: Faceci udają w łóżku IP: *.cable.satra.pl 02.04.06, 09:50
        najsmieszniejsze jest wlasnie to ze faceci wymagaja od nas zebysmy ladnie
        wygladaly ladnie sie malowaly ubieraly pachnialy...a rzadko ktory facet dba o
        siebie...spocony zarosniety beznadziejnie ubrany...
        • Gość: pedzio ja nie muszę udawać IP: *.akk.net.pl 02.04.06, 11:25
          bo łykam viagrę
    • Gość: cubanik Re: Faceci udają w łóżku IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.06, 10:56
      Się znalazł ekspert...Kora Jackowska...
      • sdfsd1 Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 11:07
        przeciez wiadomo , ze brak ochoty na sex czy brak orgazmu u facetów to wynik
        wyglądu kobiety.
        Jak kobieta jest spasiona, brzydka , ciągle narzeka to sama erekcja jest
        sukcesem.
        Dzisiejsze kobiety nie spełniają wielu wymagań i nie moga wiele oczekiwać.
        Najpierw nich będą na tylke seksowne zeby w ogóle mysleć o seksie z nimi.
        • orfinka Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 11:12
          ekspercie ... popatrz ty w lustro, moze sam jesteś oblesnym grubasem ?
        • antybuc Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? 31.03.06, 11:29
          Może napisz od razu, że to PO i Tusk są winni :)
          Faceci (ja też) nie dbają o zdrowie i kondycję i stąd problem. Panowie, adidasy
          na nogi i pół godziny joggingu zamiast kolejnego piwka przed telewizorem.
          A swoja drogą, czy myslisz, że kobiecie chce się dbać o wygląd gdy spojrzy na
          brzuchatego i niechlujnego buca - męża - który już nie jest tym przystojnym,
          wysportowanym narzeczonym?
          • wiosna_12 Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? 31.03.06, 11:55
            Zgadzam się w zupełności z powyższą uwagą. Najgorzej, że to od kobiety wymaga
            się ładnego i podniecającego wyglądu...
            • Gość: drobny Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.03.06, 12:20
              dlatego ze to one wydaja forse na ciuchy, przesiaduja z kredkami przed lustrem,
              gadaja o modzie? i oczekuja uwielbien slowno-muzycznych ze sa och i ach ...
            • Gość: baba zadbanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 02:04
              Hej, Panowie. Mam 55 lat i chodze na silownie. Przychodzi tam mnostwo mlodych
              ludzi i codziennie ciezka pracuja na swoje umiesnienie, sa spoceni jak po
              deszczu i wiecie co? wychodza po treningu do szatni i doslownie po 3-5 minutach
              juz ubrani w normalne ubrania wychodza. Czesto ida do PUB'u lub do pracy czy
              domu (slyszalam jak miedzy soba rozmawiali). Oni sie w tej szatni NIE MYJA.
              Smierdza jak stare capy. Czy myslicie panowie, ze ja bym z chodzby
              najpiekniejszym z nich poszla do lozka? Ich spodnie nie prane tygodniami
              smierdza na odleglosc. Co tu mowic o milosci francuskiej? Myjcie sie chlopy i
              zmieniajcie ubranie codziennie (na czyste).
              • Gość: adamp Re: zadbanie IP: 80.55.181.* 01.04.06, 13:59
                hehehe a moja partnerka powyjsciu z ubikacji mowila mi jak jedna pieknosc
                bedaca z nami na balu wyszla z ubikacji nie myjac rak. A panowie po raczkach
                pozniej caluja hahahahaha.
                Wiesz co Ci odpowiem na twoj tekst? Przyganial kociol garnkowi.
                W ten sposob moglibysmy sie licytowac bez konca, Brudasy, smierdziele sa w obu
                plciach. Ciekawe czy wszystkie kobiety na tej silowni ida pod prysznic, pewnie
                niewielki odsetek, bo przeciez plec piekna musi sie po takim prysznicu pol godz
                malowac haha A mezczyzna sie maluje by byc pieknym? Zastanawiam sie wobec tego
                kto tak naprawde jest piekny hihihihihi
                Pozdrawiam :)
            • Gość: adamp Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? IP: 80.55.181.* 01.04.06, 13:54
              TAK od kobiety wymaga sie sie powabu, zgrabnej sylwetki etc. Bo przeciez to Was
              nazywa sie plcia piekna. Jak popatrze na plazy to mi sie smiac i plakac
              jednoczesnie chce jak pomysle ze Wy to plec piekna.
              I nie dziw sie, ze od kobiety a nie mezczyzny wymaga soe piekna, bo mezczyna
              jest piekny piekny pieknem swojej kobiety :)
              Acha, jakby ktorej przyszlo jad na mnie wylac, to nie mam wielkiego brzucha.
              Moze to dlatego, ze jestem instruktorem na silowni :)
              • koema Pseudofilozofia 01.04.06, 16:08
                "Mężczyzna jest piękny pięknem swojej kobiety"- tak napisałeś. Co to oznacza w
                praktyce,pytam? Że szukasz pięknego,kobiecego ciała,żeby się
                dowartościować,skoro dopiero przu odpowiedniej kobiecie jesteś piękny? - no to
                gratulacje,doprawdy...
                Oto sztubackie,doprawdy mało męskie i w ogóle niedojrzałe spojrzenie na kobietę
                i na siebie samego,mężczyzno z siłowni...
                Żenada,żenada,żenada.
                A w zasadzie po co ta siłownia,znajdź po prostu laskę,przy której będziesz
                Apollinem co najmniej...
              • Gość: xxx Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? IP: 212.244.107.* 05.04.06, 15:37
                skoro szanowny pan tak własną płcia zachwycony to polecam przyznać się w końcu
                do homoseksualizmu a nie udawać macho :)
          • dziubek Re: Nie wstyd tak zwalać na innych (inne)? 31.03.06, 14:45
            antybuc napisał:

> Może napisz od razu, że to PO i Tusk są winni :)
            > Faceci (ja też) nie dbają o zdrowie i kondycję i stąd problem. Panowie, adidasy
            > na nogi i pół godziny joggingu zamiast kolejnego piwka przed telewizorem.

A panie w tym czasie zaliczą kolejny serial. Później będą rozliczać facetów z
            tego czy oni o siebie dbają czy też nie, oraz z tego czy się w łóżku starają czy
            nie. Same starać się nie muszą. Przecież gapienie się w sufit to max tego co
            powinna umieć kochanka ?!?

> A swoja drogą, czy myslisz, że kobiecie chce się dbać o wygląd gdy spojrzy na
            > brzuchatego i niechlujnego buca - męża - który już nie jest tym przystojnym,
            > wysportowanym narzeczonym?

Sam jesteś buc, skoro dla ciebie to standard...
        • pinion Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 12:54
          A moze seksowna kloda z wymiarami 90-60-90 ?

A spojrzcie panowie na siebie...
          Znam takich niestety, ktorzy zapominaja wziac prysznic... albo misie z
          brzucholami jak kobiety w 9miesiacy ciazy... Wina lezy po obu stronach... i nie
          koniecznie w 100% jest to kwestia tego, ze sie komus utylo te pare kg... Gdzie
          czerpie sie radosc? Jak sie koles CKMow naooglada to potem mysli, ze kobiety
          maja tak idealna cere, taki idealny brak celulitu, tak idealnei sa
          wydepilowane, maja tak idealnie piekne sterczace piersi, maja tak idealne
          miekkie, miesiste i duze usta - GOWNO PRAWDA!
          Popkultura serwuje nam nieosiagalne idealy.
          To samo wsrod kobiet... gdzie wiele chcialoby miec mezczyzne z gladka skora,
          mezczyzne z "kaloryferkiem" na brzuchu, mezczyzne z wspanialymi umiesnionymi
          posladkami... Idealizm.
          I te opowiadania o mega orgazmach, o 30stu wytryskach w ciagu nocnego maratonu
          seksualnego ?
          Spogladajac prawdzie w oczy, jestesmy zmeczeni i zapracowani, a to odbija sie
          na pozyciu, spada wyobraznia, chec do eksperymentow a co najgorsze, zaczynamy
          gorzej wygladac. Wiecie jak wyglada wypoczety a jak zapracowany czlowiek?
          Jak juz taki wraca do domu po tyradzie to jego mysli zazwyczaj skupiaja sie
          wokol slow na s.. jakimi sa spokoj i sen...
          A jeszcze sie naczytaja ludzie o tych wspanialosciach z Cosmo, CKMow i innych
          czasopism podobnych, o seks poradach z kosmosu niejednokrotnie...
          A najgorsze w niektorych zwiazkach jest to, ze tak naprawde dwoje ludzi nie
          umie ze soba rozmawiac, o obawach, o potrzebach i stad frustracje... ktore
          wyladowywuje sie na rozny sposob.
          Zaczyna sie podzeranie czegos slodkiego... Do tego brak czasu na ruch... I
          potem mamy drugie USA w Polsce...
          • Gość: blabla Re: Faceci udają w łóżku IP: *.mofnet.gov.pl 31.03.06, 14:29
            no wreszcie jakiś głos rozsądku! jak się tak wzajemnie będziemy obwiniać to
            rodzaj ludzki wyginie. prawda jest taka że jak jestem wyspany i wypoczęty to
            mam ochotę a jak przychodzę zrypany po całym dniu 14 godzinnej tyry to chcę
            tylko jeść,kapiel i spać.
            • Gość: wujek dobra rada Re: Faceci udają w łóżku IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 16:09
              Gość portalu: blabla napisał(a):
              > mam ochotę a jak przychodzę zrypany po całym dniu 14 godzinnej tyry to chcę
              > tylko jeść,kapiel i spać.

jasne,żryj przed snem,lustrzyca murowana...
          • Gość: legalis Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:15
            z tym USA w Polsce to bym się aż tak nie zgodziła-zbytnie uogólnienie, ale co
            do reszty, to masz rację.
          • Gość: adamp Re: Faceci udają w łóżku IP: 80.55.181.* 01.04.06, 14:11
            Odpowiem CI tylko tyle na h.... tyle robisz. I co nadmiar pieniadzy jest lepszy
            jak satysfakcja z udanego pozycia malzenskiego? Wole gorszego gatunku piwo, ale
            lepszego gatunku pozycie seksualne i co za tym idzie atrakcyjna bo zadowolona
            partnerke
            • absurdello To jesteś szczęśliwy, bo masz partnerkę ... 10.07.06, 00:05
              co nie jęczy gdy nie ma nadmiaru pieniędzy. Zwykle jest tak, że ona jęczy, że
              wciąż mało forsy, on tyra, ona nie ma z powodu jego przemęczenia satysfakcji w
              pożyciu, ona jęczy.

I chłop ma jęczenie do kwadratu i szuka sobie na boku ......
        • Gość: Iza Re: Faceci udają w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:19
          Wnioskuję, że satysfakcję osiągasz jedynie z dmuchaną lalą - z pewnością
          zaspokaja Twoje odczucia estety, no i nie narzeka.
          • Gość: ciekawy wydepilowałaś się pod pachami? IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 17:20
      • annasek Re: Faceci udają w łóżku 01.04.06, 14:24
        No właśnie też się zastanawiałam czemu niby Kora jest tu autorytetem w sprawie
        seksualności mężczyzn....Bez sensu.
        • Gość: camera Re: Faceci udają w łóżku IP: *.dbn.pl 02.04.06, 17:18
          ponieważ Kora to takie coś co nie potrafi odróżnić orgazmu od naćpania gandzią,
          a wiadomo, że takie "autorytety" są najbardziej poszukiwane.
    • Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 11:13
      Ciekawy temat. Z biegiem lat jest u mnie podobnie, PO PROSTU mi sie nie chce.
      Pora zmienic model, choc po moich zyciowych doswiadczeniach wiem jedno - za rok
      bedzie to samo;/ i znow trza bedzie oganiac sie przed namolnymi podchodami
      kolezanki z drugiej polowki lozka.
      • Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 11:34
        nie model zmienić tylko może trochę inicjatywy romantyczne sposoby spędzania
        wolnego czasu, a nie piwko i TV, namiętność trzeba codziennie rozbudzać,
        świece, pachnące olejki , co do atrakcyjności Polek to grzech narzekać z
        facetami to jest problem same sfrustrowane maxikazy tak jak wy.
        • Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 11:48
          Tu chyba nie ma co narzekac na tzw. atrakcyjnosc Polek. Mozna co najwyzej
          pokwekac na wlasne, egoistyczne nastawienie (latwiej przeciez znalezc kolejna
          partnerke niz zabawiac sie w jakies olejki, smarowidla etc.) Podam przyklad, od
          tygodnia jestem na urlopie, moja przyjaciolka rowniez. Unikam spotkan jak ognia,
          bo wiem, ze musialaby nastapic "akcja". Dzis wymyslilem ze jade do rodzicow.
          Kretynizm.
          • Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 12:09
            Trochę szkoda że mamay problemy jak uciec z łóżka drugiej osobie, którą
            prawdopodobnie jeszcze kochamy, może teraz związki staja się za bardzo
            przyjacielskie a za mało sexualne, mój partner mówi że jestem jego najlepszym
            przyjacielem i że tak naprawdę to nie potrzebuje kumpli na piwko skoro może je
            wypić ze mną. I kółko się zamyka jak tu iść z przyjacielem do łóżka, z drugiej
            strony mojej zazdrości to pasuje jest ze mną w domu ale za to w łóżku już nic
            nie rajcuje.
            • Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 12:29
              Nie jestem pewny czy aby dobrze to odczytuje - "z drugiej
              > strony mojej zazdrości to pasuje jest ze mną w domu ale za to w łóżku już nic
              > nie rajcuje.". Hmmm..., co tu rzec?

Po podrapaniu sie w glowe i zastanowieniu odpowiadam:
              Wnioskuje z tego, ze masz (macie) podobny problem. Kurka, mam juz kilka latek i
              nie wierz w takie jak Jego zapewnienia. Swoim postem stawiasz mnie zreszta w
              klopotliwej sytuacji, ciezko przejsc z roli skarzacego sie na cos do roli
              pocieszyciela. Wiesz o tym, prawda? Pytanie dodatkowe, mieszkacie z soba?
              • Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 12:45
                "chory" "choremu" nie pomoże, a z tym pocieszeniem to nie przesadzaj dam sobie
                radę
                • Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 12:48
                  Zle mnie zrozumialas. Napisalem to z pewnym przekasem. Jestem ostatnia chyba
                  osoba, zeby doradzac w tym temacie. Sama zreszta to widzisz.
                  • Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 18:44
                    zboczyliśmy z tematu skupiają się na mnie a mnie interesuje męski punkt
                    widzenia, dlaczego zaczynamy ściemniać, a ty to już na całego.
                    • Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 20:43
                      Ja sciemniam? Ja wysnuwam wnioski, ja z Toba rozmawiam i hmmm... slucham trojki.
                      Nie wiem o co Ci chodzi. Na powaznie:)

Piatek, za dwa dni wyruszam dalej - poranne wstawanie, koniec sielanki. Poki co,
                      to wlasmie tym zaczynam sie martwic.

Sciskam.
                      • Gość: zaga Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 20:55
                        chodziło mi ściemniać przed partnerami, a ja słucham radiostacji , no nie teraz
                        ale często. A jednak chce ci sie ściskać, taki żart okropnośc!!!!!
                        • Gość: ja Re: Faceci udają w łóżku IP: *.gdynia.mm.pl 31.03.06, 21:06
                          Powinnismy w takim razie poszukac kogos, na ktoryms z czatow:) I wieczor
                          fajnieszy, i pogadac mozna. Poznalem w ten sposob kilka osob (trzy w realu). Tak
                          czy inaczej, to raczej ersatz. Echh. Tu westchne.
                          • srull Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 21:09
                            A zreszta... Pisze tu pod tym nickiem.
            • Gość: zbok Re: Faceci udają w łóżku IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:36
              Poszedłbym do łóżka nawet z ojcem Rydzykiem gdyby miało to w czymś pomóc w
              budowaniu 4-tej RP.
              A przyjaciół to już wszystkich przeleciałem, szefa przeleciałem, szefową, matkę
              szefowej, komornik jak przyszedł do firmy - też go przeleciałem.
        • vava0812 Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 12:18
          jak czytam o jakichs świecach olejkach to mi sie śmiać chce :)) dziewczyny, czy
          was to naprawde podnieca?? za kazdym razem??? wlasnie sobie wyobrazam jakby to
          mialo wyglądać... kupa smiechu błeee
          • Gość: drobny Re: Faceci udają w łóżku IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.03.06, 12:27
            ano błeeee :) a ten olejek to se mozna wlac w ....
            swoja droga to zabawne, jak cos w zwiazku zaczyna sie nieukladac to te facet ma
            wlewac olejki i wkladac swiece w wannie... takie rady jakby to tylko jedna
            strona zwiazku byla odpowiedzilna za jego utrzymanie, no chyba ze kobieta doda
            do tego ugotowaną zupe..... hehehe Ale jezeli stac je tylko na to i tylko tak
            potrafia wyrazic swoje zaangazowanie.... (wiem jeszcze smierdzace skarpetki
            piora... w pralce)
    • Gość: Arkadiusz.a Re: Faceci udają w łóżku IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:32
      Olivier Janiak i Chuck Norris tez są kobietami:)
    • Gość: FreakyMisfit Re: Faceci udają w łóżku IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.03.06, 11:59
      A może to kobiety stały się nie-kobiece? Do różnych wniosków można dojść obserwując niektóre pasztety...
    • Gość: choze swietne zdanie IP: 83.238.19.* 31.03.06, 12:00
      Kiedys kobiety narzekaly na wczesniejszy wytrysk teraz na jego brak - Nigdy nie
      dogodzisz???
    • amoremio Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 12:19
      To nie brak wytrysku jest najwiekszym i najczestszym problemem,
      tylko brak wzwodu (np. ze zmeczenie,stresu). I to (przewaznie) normalne.

A brak wytrysku, to raczej chorobliwe i mysle,
      ze u mezczyzn w wieku 16-60 raczej bardziej
      rzadkie(rzadsze?,z/rz?) - niz pisze GW.

A z tym udawaniem - tez watpie.
      • Gość: rozo Re: Faceci udają w łóżku IP: *.chello.pl 31.03.06, 12:30
        żyj sobie drogie amoremio z tym przeświadczeniem jak najdłużej naprawdę nie
        życzę nikomu takiego problemu w łóżku i dobrze ze zaczęto o tym mówić.
    • tor2005 coś więcej niż akt seksualny?? 31.03.06, 12:38
      Wprowadzić dłuższą grę wstępną i potraktować seks... jako coś więcej niż akt
      seksualny: - PRZECIEZ TO WBREW PRAWU I NAKAZOM KOSŚCIŁA KATOLICKIEGO.

porady.seksualne.radia.maryja.patrz.pl
      • pinion Re: coś więcej niż akt seksualny?? 31.03.06, 13:05
        A moze seksowna kloda z wymiarami 90-60-90 ?

A spojrzcie panowie na siebie...
        Znam takich niestety, ktorzy zapominaja wziac prysznic... albo misie z
        brzucholami jak kobiety w 9miesiacy ciazy... Wina lezy po obu stronach... i nie
        koniecznie w 100% jest to kwestia tego, ze sie komus utylo te pare kg... Gdzie
        czerpie sie radosc? Jak sie koles CKMow naooglada to potem mysli, ze kobiety
        maja tak idealna cere, taki idealny brak celulitu, tak idealnei sa
        wydepilowane, maja tak idealnie piekne sterczace piersi, maja tak idealne
        miekkie, miesiste i duze usta - GOWNO PRAWDA!
        Popkultura serwuje nam nieosiagalne idealy.
        To samo wsrod kobiet... gdzie wiele chcialoby miec mezczyzne z gladka skora,
        mezczyzne z "kaloryferkiem" na brzuchu, mezczyzne z wspanialymi umiesnionymi
        posladkami... Idealizm.
        I te opowiadania o mega orgazmach, o 30stu wytryskach w ciagu nocnego maratonu
        seksualnego ?
        Spogladajac prawdzie w oczy, jestesmy zmeczeni i zapracowani, a to odbija sie
        na pozyciu, spada wyobraznia, chec do eksperymentow a co najgorsze, zaczynamy
        gorzej wygladac. Wiecie jak wyglada wypoczety a jak zapracowany czlowiek?
        Jak juz taki wraca do domu po tyradzie to jego mysli zazwyczaj skupiaja sie
        wokol slow na s.. jakimi sa spokoj i sen...
        A jeszcze sie naczytaja ludzie o tych wspanialosciach z Cosmo, CKMow i innych
        czasopism podobnych, o seks poradach z kosmosu niejednokrotnie...
        A najgorsze w niektorych zwiazkach jest to, ze tak naprawde dwoje ludzi nie
        umie ze soba rozmawiac, o obawach, o potrzebach i stad frustracje... ktore
        wyladowywuje sie na rozny sposob.
        Zaczyna sie podzeranie czegos slodkiego... Do tego brak czasu na ruch... I
        potem mamy drugie USA w Polsce...

Sam kosciol katolicki zyje wbrew swoim nakazom, wiec o co chodzi?:P
    • Gość: czarny Re: Faceci udają w łóżku IP: 212.126.26.* 31.03.06, 13:05
      niestety jest tak jak w starym kawale : mężczyzna przed ślubem zagląda do
      lodówki - o k... znowu to samo ! i idzie do łóżka. Mężczyzna po ślubie zagląda
      do łóżka - o k... znowu to samo ! i idzie do lodówki.
      • pinion Re: Faceci udają w łóżku 31.03.06, 13:07
        heh... jakie to smutne i prawdziwe:)

ide do lodowki;)
    • Gość: zapodajew Re: Faceci udają w łóżku IP: 193.24.24.* 31.03.06, 13:10
      ruchać je.. nic się nie bać!
      • Gość: ocynkowany CYNK ,CYNK ,CYNK!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:17
        Dwie tabletki cynku dziennie wspomagaja produkcje plemnikow a przy okazji
        zmniejszaja ryzyko wystapienia raka prostaty.Sprobujcie!!! Po tygodniu
        regularnego brania zobaczycie poprawę!!! To sposob emerytowanego podrywacza.Ma
        65 lat i po Viagrze nie miał wytrysku.A cynk mu pomaga. Ja mam 25 lat ,biore
        cynk glownie zapobiegawczo przeciw prostacie. Z wytryskiem nie mam
        problemow,chce tyko zwiekszyc jego ilosc.Cynk biore po stosunku. Pozdrawiam!!!
        • Gość: cynk cynk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:40
          dzieki za cynk
          • Gość: m Re: cynk IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:40
            Gość portalu: cynk napisał(a):

> dzieki za cynk

Super:)
        • Gość: MałyOszołom Re: CYNK ,CYNK!!! IP: *.lublin.mm.pl 01.04.06, 11:04
          " Z doświadczeń wynika, że niejednemu mężczyźnie, który ma zaburzenia potencji, mogą znacznie pomóc dodatki żywieniowe z cynkiem i witaminą B6. Właśnie z tego powodu, szczególnie mężczyźni powinni zadbać o odpowiedni poziom cynku w organizmie - niezależnie od tego, czy mają problemy z prostatą, czy też nie."
          Znaczącym źródłem cynku są: mięso zwierząt, ryby, ostrygi, jaja, drożdże piwne, warzywa, ziarna zbóż, pestki dyni, jajka, chude mleko, musztarda ziarnista. Poza produktami spożywczymi, pewne ilości cynku zawiera woda pitna z sieci wodociągowej, wykonanej z ocynkowanych rur.
          Nie dajmy się więc zwariować, bo niedługo nasza dieta ograniczy sie do zestawu kolorowych pigułek zamiast posiłków. Jak to najczęsciej bywa podstawą jest odpowiednia dieta, trochę ruchu i pozytywne nastawienie do życia ;)
      • Gość: afiag Re: Faceci udają w łóżku IP: *.mofnet.gov.pl 31.03.06, 14:36
        kolejny głos rozsądku!!! pić piwo, lać na deskę i je.ać Tereskę :))) mi tam
        staje zawsze i wszędzie nawet w zimnej wodzie :))))
    • Gość: marta Re: Faceci udają w łóżku IP: *.lodz.mm.pl 31.03.06, 13:19
      To ciekawe, że gdzie by sie w świat nie pojechało to Polki uważane są za bardzo
      atrakcyjne istotki, a we wlasnym kraju...szkoda gadać. Panowie zamiast narzekac
      na partnerki sami zadbajcie o siebie: poćwiczcie, rzućcie palenie, przestańcie
      jeśc "junk food", a i sprawność seksualna się poprawi! Źdźbło w czyims oku
      widzicie, a belki(obleśnego brzuszyska:)) we własnym nie!
      • Gość: ocynkowany ależ skąd!!protestuje!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:24
        Polki sa najpiekniejsze na swiecie!! idą łeb w łeb ze Slowaczkami i Estonkami!!
        facet nie musi o siebie dbac, wystarczy zeby mył sie za kołnierzem.
      • zippp84 Tak powiadasz! 31.03.06, 13:31
        Ja mam 188 cm wzrostu na 66kg wagi i powiedz gdzie u mnie ten słwny brzuszek?
        Moi znajomi podobnie. Z tego co zauważyłem to własnie kobiety doprowadzaja sie
        do stanu skrajnosci np. nadwaga, cera zniszczaona od tynku na buźce, głupawe i
        nieskuteczne diety wyniszczające orgazizm, anoreksja itp kwiatki.
        • Gość: JA Re: Tak powiadasz! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.03.06, 13:36
          A ja mam 24 lata i mam problem z sexem. Prawda jest taka, ze zeczywiscie kobiety
          zrobily sie za bardzo meskie, a do tego dochodza stresy zwiazane z brakiem pracy
          i perspektyw w naszym swietnym kraju!
          I jak tu sex uprawiac?

:)
          • Gość: zdziwionna męskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:46
            > Prawda jest taka, ze zeczywiscie kobiety
            zrobily sie za bardzo meskie

co to znaczy, zrobiły się za bardzo męskie? penisy im wyrosły czy jak??
          • Gość: adamp Re: Tak powiadasz! IP: 80.55.181.* 01.04.06, 14:19
            No wlasnie jak tu seks uprawiac jak pracy nie ma haha Doradzilbym ze w pracy,
            ale pracy nie ma :)
          • Gość: 60-latek Zielone winogrona IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 01.04.06, 15:55
            Gość portalu: JA napisał(a):
            > A ja mam 24 lata i mam problem z sexem. Prawda jest taka, ze zeczywiscie
            > kobiety zrobily sie za bardzo meskie, a do tego dochodza stresy zwiazane z
            > brakiem pracy i perspektyw w naszym swietnym kraju!

A ja mam 61 lat i nie mam problemu z seksem (mam za to niestety powiekszona
            prostate). Nie obwiniaj za swoj problem z seksem kobiet i kraju. Bedac dzieckiem
            czytalem bajeczke o lisie, ktory nie mogac dostac sie do winogron powiedzial, ze
            sa zielone i ich nie chce.

Ludzie roznia sie od siebie, maja rozny wzrost, wage, kolor wlosow i rozne
            potrzeby seksualne. Niektorzy nie maja zadnych potrzeb seksualnych, a niektorym
            podobaja sie osoby tej samej plci. Nie jest to niczyja wina. Jest to normalne
            zroznicowanie biologiczne. Szkoda, ze kosciol katolicki tepi te roznice, a media
            popularyzuja obraz mezczyzny i kobiety jako nienasyconego seksulanie ogiera i
            suki w permanentnej rui (przepraszam kobiety za to wyrazenie, ale jestem
            zwolennikiem monogamii).
        • Gość: drumle ustercone Re: Tak powiadasz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:25
          zippp84 napisał:
          > Ja mam 188 cm wzrostu na 66kg wagi i powiedz gdzie u mnie ten słwny brzuszek?
          > Moi znajomi podobnie. Z tego co zauważyłem to własnie kobiety doprowadzaja
          sie
          > do stanu skrajnosci np. nadwaga, cera zniszczaona od tynku na buźce, głupawe
          i
          > nieskuteczne diety wyniszczające orgazizm, anoreksja itp kwiatki.

Brzucha to ty może jeszcze nie masz ale z takim wzrostem i wagą anorektykiem
          jesteś z całą pewnością. A są dwie najbrzydsze rzeczy na świecie: chudy koń i
          chudy mężczyzna.
          • Gość: m Re: Tak powiadasz! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:43
            a ja mam 100 kg i 185, to jestem fajny, czy jednak za tłusty?
            • Gość: Lena Re: Tak powiadasz! IP: *.zabrze.net.pl 03.04.06, 16:07
              Oj ty ty tłuścioszku...:-)
            • Gość: Ewuś Re: Tak powiadasz! IP: *.lublin.mm.pl 24.04.06, 13:30
              Jeśli Cwiczysz na siłce to dla mnie jesteś super:)
          • zippp84 własnie tak 01.04.06, 20:24
            Tyle tylko ze moja waga wynika z trybu zycia jaki prowadze 8h pracy fizycznej,
            w domu co wieczór 50 pompek tyle samo przysiadów i brzuszków, w lato dochodzą
            50km kólka na rowerze i 2 km biegu. Sporo tego nie wspominam tu o mojej drugiej
            połówce która też zabiera czas i energie. Ale zawsze stajemy na wysokiści
            zadania:)
            • Gość: Lena Re: własnie tak IP: *.zabrze.net.pl 03.04.06, 16:09
              Toż to prawdziwy obóz sportowy.I po cóż sie tak katowac??? Zycie jest takie piekne a chudzi mężczyźni to rzeczywiście przykry widok.Brrrr
          • Gość: rybcia Re: Tak powiadasz! IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:02
            jesteś beznadziejny i bardzo bezpośredni faceci w kółko myślą o jednym wymagają
            od nas kobiet cudów a sami wyglądaja niezadbanie .....
        • Gość: roback Re: Tak powiadasz! IP: 83.238.70.* 01.04.06, 10:15
          u mnie tez niezle;-) 183cm i 72 kg i tez zadnego brzuszka;-)do tego raz w
          tygodniu siatkówka i raz piłka nożna...a mimo to nie zawsze mi sie chce...takie
          zycie
    • Gość: def Ten to raczej nie udawał! IP: 149.156.60.* 31.03.06, 13:34
      Zresztą przeczytajcie sami. Jak donosi "Głos Szczeciński"...

"Były więzień Zakładu Karnego w Czarnem koło Szczecinka wystąpi do państwa o odszkodowanie za nadmierną ilość orgazmów, które miewał podczas odbywania kary pozbawienia wolności. Właśnie powiadomił o tym szefa więzienia.

Osadzony pracował przy maszynie wibracyjnej do produkcji betonowych płyt.

- Machinę dociskałem podbrzuszem, trzęsło solidnie, średnio co kilkanaście minut miałem wytrysk. Teraz jestem bezpłodny. Po prostu się "wystrzelałem" - napisał więzień do podpułkownika Franciszka Tarasewicza, szefa Zakładu Karnego.

Dyrektor nie ukrywa zdziwienia, ale sprawę traktuje nader poważnie.

- Chce się ze mną spotkać i porozmawiać o ewentualnym odszkodowaniu za poważny uszczerbek na zdrowiu, jakiego doznał będąc moim pensjonariuszem - mówi ppłk. Franciszek Tarasewicz. - O fakcie powiadomiłem przełożonych. Przyznaję, to najbardziej niecodzienny wniosek o odszkodowanie, jaki kiedykolwiek trafił na moje biurko."
    • Gość: 67658 przed seksem jajecznica!!! pomaga jak nic z 4 IP: *.kapelusz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:34
      jajek najlepiej! stara metoda a skuteczna
      • Gość: kkk Re: przed seksem jajecznica!!! pomaga jak nic z 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 15:51
        jasne jajecznica... pogielo czy co???
        • Gość: znawca Re: przed seksem jajecznica!!! pomaga jak nic z 4 IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 17:23
          Gość portalu: kkk napisał(a):

> jasne jajecznica... pogielo czy co???

oczywiście że jajecznica pomaga, ale jeden warunek! jajka muszą być w
          skorupkach, inaczej nie działa....
    • Gość: marek24poznan ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:32
      przyczyna psychologiczna a jakże:
      - kobiety są za męskie - nie szanują się, traktują seks przedmiotowo, jak sport,
      źródło jednorazowej przyjemności
      - nie mogę przełamać wstrętu do swojej kobiety po tym jak opowiedziała mi o
      swoich byłych; cały czas wyobrażam sobie ją w intymnych sytuacjach z jej byłymi;
      świadomość tego, że ich dotykała w ten sam sposób, że do ucha szeptała im to
      samo jest paraliżująca
      • Gość: marek24poznan Re: ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:43
        aha, jeszcze coś, ona ma tlko orgazm łechtaczkowy, więc klasyczny stosunek nie
        doprowadzi jej do orgazmu, a ja nie umiem się zadowalać nie dając jej przy tym
        satysfakcji. nawet jeżeli ona przy tym troche poudaje, że jest jej dobrze to
        tylko mnie to jej udawanie wkurza. a seks oralny na mnie nie działa.
        i co mam zrobić?
        • Gość: doświadczony Re: ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:58
          Zmień pozycję na taką, żebyś w trakcie stosunku mógł równocześnie pieścić jej
          łechtaczkę - jest kilka takich opcji. Obustronny sukces prawie gwarantowany.
          Głowa do góry (i nie tylko) ! Powodzenia.
      • Gość: m Re: ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 05:52
        Gość portalu: marek24poznan napisał(a):

> przyczyna psychologiczna a jakże:
        > - kobiety są za męskie - nie szanują się, traktują seks przedmiotowo, jak
        sport
        > ,
        > źródło jednorazowej przyjemności
        > - nie mogę przełamać wstrętu do swojej kobiety po tym jak opowiedziała mi o
        > swoich byłych; cały czas wyobrażam sobie ją w intymnych sytuacjach z jej
        byłymi
        > ;
        > świadomość tego, że ich dotykała w ten sam sposób, że do ucha szeptała im to
        > samo jest paraliżująca

mi nie przeszkadzają byli stali partnerzy, ale jednorazowi to tak,
        no bo mi tu marudzi, wymaga, a tu jakiemuś na dzień dobry na imprezie
        bez "ale":)
      • Gość: Lena Re: ja nie udaje, orgazmu nie mam IP: *.zabrze.net.pl 03.04.06, 16:16
        No rzeczywiscie biedactwo jestes.Czyżbyś chciał sobie kupic na wylączną własność kobiete? W koncu ona mogła robic co jej sie podobalo przed zwiazkiem z Tobą.A tak poza tym to masz jakis kompleks?
    • Gość: zakrzewski.blox.pl Re: Faceci udają w łóżku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 14:50
      no tak artykuł sposorowany..nie można reklamować w Polsce leków na receptę wiec
      wymyśla sie własnie takie artykuły i pokzauje sie ORYGINALNAY prdukt...żenada,
      a czemu nie Cialis i inne???chyba jest to oczywiste
    • Gość: yhhh Re: Faceci udają w łóżku IP: *.pronet.lublin.pl 31.03.06, 15:02
      pie..nie, a jak sobie konia walą to tez udają tak
      • Gość: znafca Re: Faceci udają w łóżku IP: *.152.3.62. / 212.244.90.* 31.03.06, 15:12
        Gość portalu: yhhh napisał(a):

> pie..nie, a jak sobie konia walą to tez udają tak

przeważnie tak
      • Gość: wawa Re: Faceci udają w łóżku IP: 212.182.126.* 01.04.06, 22:48
        Walic konia to pewnie wieksza przyjemnosc, niz ciebie dymac...
    • tomry1 A moja Zona i tak woli M jak Miłość 31.03.06, 18:00
      ale tylko w Tv.
      Sobie mam tyle do zarzucenia, że nie wyglądam jak Brad Pitt i nie mam tyle kasy
      co Bill Gates. Moje libido jest raczej za duże....
      więc ?!?!
      Zona jak wróci z pracy i właczy Tv, to wyłączy późną nocą, bo serial, bo tok
      szok etc.
      Zapraszam na forum o tych sprawach

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15128
    • Gość: fish&chips Wina = pnie o Szopenie IP: *.eranet.pl 31.03.06, 18:14
      Zadziwiaja mnie panowie, ktorzy wypowiadaja sie powyzej i dyskutuja o zwyklej
      PRZYPADLOSCI FIZYCZNEJ w kategoriach winy. Jakiej winy??? Jezeli facet ma z tym
      problem, idzie do lekarza. Jezeli nie, zyje tak sobie dalej i tyle. Idiotyczne
      jest obwinianie siebie, a tym bardziej kobiet. Za katar tez je bedziecie winic?
      Jezeli wasze partnerki was nie kreca, znajdzcie sobie ladne i atrakcyjne, jedyny
      problem to to, czy one was zechca.
    • Gość: maly_mis Re: Faceci udają w łóżku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 19:48
      Polacy maja zle podejscie do seksu, seks to nie ruchy posuwisto-zwrotne
      zakonczone wytryskiem. To cala otoczka tego. Seks ma byc radosnym aktem
      jednoczacym bardziej dwoje ludzi, a nie jakims przykrym obowiazkiem. Tu nie
      chodzi o sprawdzenie sie. Pozdrawiam
    • Gość: dziad Hehehe, pamietam szal kobiety jak odkryla ze nie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 22:36
      ...nie szczytuje... ale co zrobic jak nie mialem ochoty? Bzykalem ja, ona miala
      orgazmy a mi sie jakos nie chcialo miec orgazmu... panowie, zalozcie dobra
      prezerwatywe, jak partnerka dojdzie mozecie pare razy sie naprezyc, naprezyc
      koniecznie czlonka w udawanych parksyzmach "orgazmu", mozecie zastekac -
      sprawicie niepomierna radosc partnerce i tylko prezerwatywe trzeba zdjac samemu
      i pozbyc sie jej w miare dyskretnie - tak by partnerka nie sprawdzila zawartosci...
      A jak sie juz dziewczyna polozy spac to mozecie wstac i spokojnie polupac ja
      jakas gierke na PC czy konsoli... i to wlasnie jest przyjemnosc...
      Panowie na bzykaniu swiat sie nie konczy, on sie nawet tam nie zaczyna... - sex
      po prostu jest nudny, bzykanie babki jest nudne... jak to powiedzial kiedys po
      stosunku z prostytutka Immanuel Kant zaciagniety do burdelu przez przyjaciol -
      "Rzecz sama w sobie przyjemna ale ruchy niegodne filozofa"
      • Gość: adasen Re: Hehehe, pamietam szal kobiety jak odkryla ze IP: *.range86-135.btcentralplus.com 31.03.06, 22:51
        no to zes powiedzial.
        tez mialam faceta co po stosunku - bo fajnym seksem tego nazwac chyba nie
        mozna - schodzil na dol pograc na PC. I sama mu kupilam resident evil - na
        dobicie nasszego zwiazku. A ze czesto pracuje tez w nocy znalazlam sobie
        wspolokatora z sypiualni obok. Piecioletni zwiazek - dobry, oparty na milosci
        legl, bo znalazlam kogos, kto ineterusje sie mna. A moze to nie byla milosc? :)
        • Gość: dziad Nie wiem - jak mysle gdyby to byla milosc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 23:22
          to przez sam sex by sie to nie rozsypalo...
          Jest tu jeden komentarz moze wulgarny ale z meskiego punktu widzenia poprawny i
          celnie ujmujacy problem - "dziura dziurze nierowna i nie w kazdej dziurze warto
          dochodzic" - brutalne... pewnie tak ale... moze ten nowy ktos cie doceni i okaze
          sie ze zmiana bylo potrzebna... - widzac twoj ip moge powiedziec to tak - feel
          the flow, let it flow...
          I nie mowie ze z kazda kobieta tak mam jak napisalem... czasem zycie roznie
          plecie...
    • Gość: facet A ja nie mam problemu z wytryskiem w ogólności ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 00:10
      mam problem z wytryskiem i w ogóle z erekcją w prezerwatywie. Dlatego uprawiam
      niemal wyłącznie sex oralny i preferuję kontakt z różnymi "innymi" częściami
      ciała partnerki bo bez prezerwatywy na penetrację żadna się nie chciała jak
      dotychczas zgodzić. Prezerwatywa zabija erekcję. I co wy na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka