Gość: tomek IP: *.chello.pl 28.08.09, 09:58 jak to nieznane przyczyny? "kobieta jechała toyotą yaris". Nie ma obecnie gorszej kombinacji na drodze, dorównuje tylko "mężczyzna w wieku 50 lat w skodzie fabii". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heh Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 10:23 Nie wiem co to za pajac sie nabija z kobiety- kobiet. Ale zapewne on jezdiz jak cymbal szybko - nie ustapi i co z tego wynika- ze kobiety sa madrzejsze - a facet ma tylko jaja myslace.hehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oloblo Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: 195.149.64.* 28.08.09, 10:55 Gość portalu: heh napisał(a): > Nie wiem co to za pajac sie nabija z kobiety- kobiet. Ale zapewne on > jezdiz jak cymbal szybko - nie ustapi i co z tego wynika- ze kobiety > sa madrzejsze - a facet ma tylko jaja myslace.hehhehe Z twojej wypowiedzi wynika że jeszcze podstawówki nie skończyłasz dziewczynko. Skup sie bardziej i napisz jedno zdanie, może być złożone ale z sensem ... Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... 28.08.09, 10:30 <cytat>Kobieta jechała Trasą Łazienkowską w kierunku Saskiej Kępy ... Do wypadku doszło w Warszawie.</cytat> Lubię takie wiadomości. Ale rozumiem, że lokalna wiadomość wskoczyła na stronę ogólnopolską i ktoś słusznie zauważył, że nie wszędzie w świecie (niestety) wiedzą gdzie jest położona nasza piękna Saska Kępa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FlasH Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.09, 10:57 No to jeszcze napisz, co takiego pięknego jest na tej waszej saskiej kępie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrk Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.itc.pw.edu.pl 28.08.09, 11:12 Są wspaniałe, inteligentne dziewczyny, z dobrych domów (koniecznie z fortepianem....hehe). Lecz co najważniejsze, ROZKOSZNIE NIEUŚWIADOMIONE..... Pozdrowienia dla Ani i Kasi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Goździkowy Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: 83.14.217.* 06.09.09, 21:37 Słyszałem, że Na Saskiej Kępie psy dupami szczekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.cable.ubr20.sgyl.blueyonder.co.uk 28.08.09, 11:00 pewnie skad mam wiedziec gdzie jest polozona jakas saska kepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budinho Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.acn.waw.pl 28.08.09, 11:02 Bo tak jak "wypada" wiedzieć gdzie leży "Kazimierz", tak wypada wiedzieć gdzie leży Saska Kępa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ua Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 11:37 Kazimierz obecnie lezy na kanapie. walczyl cala noc z kolegami i litrem spirytusu. wypada to pisac porawne informacje w ogolnopolskich portalach tak, aby kazdy bez domyslania sie i "wypadania" (btw niezle laska wypadla) wiedzial GDZIE mialo miejsce to zdarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jet Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.centertel.pl 28.08.09, 10:58 śmiem twierdzic że kobiety - z pewnymi wyj.- jeżdżą ostrozniej od naszych szosowych kozaków, pozbawionych wyobraźni. Jakiś czas temu, jeden z tych cymbałów wjechal do stacji metra.. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 12:43 Kobiety jeżdżą powoli i ostrożnie - niby tak. Tylko mało kto zdaje sobie sprawę, co się dzieje za samochodem prowadzonym przez kobietę: kolumna wlokących się i trąbiących. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 13:36 zigzaur napisał: > Kobiety jeżdżą powoli i ostrożnie - niby tak. > > Tylko mało kto zdaje sobie sprawę, co się dzieje za samochodem prowadzonym prze > z > kobietę: kolumna wlokących się i trąbiących. Zapomniałeś dodać "trąbiących chamów" Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Kobiety nie chcą się narażać na lincz 28.08.09, 16:10 > > Kobiety jeżdżą powoli i ostrożnie - niby tak. > > > > Tylko mało kto zdaje sobie sprawę, co się dzieje za samochodem prowadzony > m prze > > z > > kobietę: kolumna wlokących się i trąbiących. > > Zapomniałeś dodać "trąbiących chamów" Wyjaśnienie jest logiczne: Kobiety mają do wyboru: Jechać brawurowo, jak Polacy-mężczyźni, narazić się na ryzyko wypadku, a potem zbiorowego mentalnego linczu przez przypadkowych gapiów, kierowców, policję, rodzinę i znajomych (jak w tych komentarzach tutaj: "baby do garów" etc). Alternatywnym wyborem jest jechać wolno i ostrożnie, zamiast na wypadek narażając się na trąbienie. Prawdopodobnie wiele kobiet z dwojga złego woli to ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 11:00 Koniecznie podkreślono, że kobieta. :-/ Gdy podobny wypadek powoduje mężczyzna (było, np. polski tir w Niemczech przejechał po przęsłach remontowanego wiaduktu, cudem przeskakując kilkumetrowe dziury) - to piszą, że "samochód wypadł, przeskoczył" etc. Gdy mężczyzna spowoduje wypadek, to sprawcą wypadku jest samochód. Ewentualnie drzewo. Gdy kobieta spowoduje wypadek, to sprawcą jest kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 11:40 Ta pewnie Paniusio poujadaj. Widocznie za długo się malowała za kółkiem i jej się wypadło. Niestety to częste wśród kobitek za kółkiem. Gapienie się w lusterko a nie na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
jadeim Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 12:05 Jakieś kompleksy masz w związku z tym? To raz. Dwa: powszechnie wiadomo, że kobiety jeżdżą gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 12:45 Dla znających niemiecki: www.frau-am-steuer.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 15:47 Ja, wirklich: "90% aller Frauen können kein Auto fahren!" Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 16:31 @zigzaur: Wiele podanych na tej stronie faktów, w Polsce odnosi się do kierowców (facetów). Szczególnie jeśli idzie o parkowanie (przodem lub tyłem), zajmowanie miejsc parkingowych więcej niż 1 (dziś widziałem młodego chłopaka co tak zaparkował). Ponadto wiele tam zdjęć jest bezosobowych tj. nie widać, iż coś zrobiła kobieta, tylko stoi samochód. Ja sam mogę opatrzyć napisem: Tu parkował Polak albo Turek albo osoba starsza albo cokolwiek do wyboru. Czy Zientarski jest kobietą? Bo jakoś nikt nie zamieszczał takich idiotycznych komentarzy jak tu, kiedy była informacja o jego wypadku. A o kierowcy, który wjechał śmieciarką w dom w Zgierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:09 To dziwne, zdałam prawko za 1 razem mając 18lat, jeżdżę już prawie 7lat i przez ten czas nie miałam ŻADNEGO wypadku ani też nawet ŻADNEJ stłuczki! Dziwne prawda? Natomiast mój chłopak zdawał 3 razy, i w ciągu 2lat miał 2 wypadki i kilka stłuczek (oczywiście nie tylko ze swojej winy ,ale też z winy innych kierowców) Mój brat zdał za 4 razem i w ciągu 6 miesięcy skasował sobie wóz, teraz zbiera na następny :))) Kolega zdał za 2 razem, pierwszy wypadek miał już po miesiącu, ilości stłuczek chyba nie zdołam policzyć. W każdym razie w ciągu 4lat ma już 8 samochód :)))) Koleżanka zdała za 3 razem, 4lata jazdy i tylko 2 stłuczki nie ze swojej winy (facet zmieniał pas bez kierunkowskazu, facet wjechał jej w tył) Ok, zgadzam się, że są baby kierowcy co w ogóle nie powinny mieć prawka. Natomiast nie zgadzam się z uogólnianiem!! To tak jakby powiedzieć, że wszyscy kierowcy to pijacy i jeżdżą po pijanemu. Kilka dni temu czytam: Na trasie xyz doszło do wypadku, auto uderzyło w drzewo, kierowca wyszedł cało z wypadku. Dziś czytam: Na trasie xyz doszło do wypadku, kobieta wjechała w drzewo, nie odniosła żadnych obrażeń. Co z tego wynika? Że to auto prowadzi faceta i te drzewo pewnie specjalnie wyszło na jezdnię(o biedne auto, biedy facet, te okropne drzewo!). Natomiast kobieta prowadzi samochód i skręciła na drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 16:03 jadeim napisał: > Jakieś kompleksy masz w związku z tym? Oczywiście. Jak czytam komentarze pod tym teksem, to robi mi się kompleks przynależności do gorszej kasty społecznej. Na codzień obracam się w środowiskach, gdzie nie ma tego rodzaju podziału na kasty. Nic dziwnego, że w zetknięciu z przaśną polską rzeczywistością społeczną czuję szok cywilizacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
lhat Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 13:39 > Koniecznie podkreślono, że kobieta. :-/ Z zasady przyjmuje się, że kierowcą jest mężczyzna. Kiedyś z nudów zacząłem liczyć kierowców jadących z naprzeciwka z podziałem na płeć okazało się, że szacunkowo w Krakowie na Alejach na jedna kobietę przypada od 2 do 5 mężczyzn w zależności od pory dnia, a poza Krakowem na trasie Wieliczka-Gdów (ok 15km od Krakowa) kobiety były rzadkością - ok 1 kobiety na 20 mężczyzn, ale przeliczyłem tylko ok 40 samochodów (+/-4). Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 16:11 > Z zasady przyjmuje się, że kierowcą jest mężczyzna. Kiedyś z nudów zacząłem > liczyć kierowców jadących z naprzeciwka z podziałem na płeć okazało się, że > szacunkowo w Krakowie na Alejach na jedna kobietę przypada od 2 do 5 mężczyzn w > zależności od pory dnia Dzięki za pomysł, sprawdzę w Warszawie w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 30.08.09, 11:24 > Koniecznie podkreślono, że kobieta. :-/ Zauważ, że na Alert24 dała znać również kobieta, Monika. Raczej bez podtekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kobieta Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.chello.pl 28.08.09, 11:03 Nic nie jestem w stanie wypatrzyć na tych zdjęciach... Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz widać ktos uznał, że ona potrafi prowadzić auto 28.08.09, 11:03 i teraz tego kogoś kto dopuścił tą idiotke do ruchu na pełnych prawach kierowcy należałoby wziąść za doopę i jego obciążyc kosztami interwencji służb.... Przy czym w tym konkretnym przypadku powinniśmy się cieszyć, że to sie tak skończyło bo jak pomyślę, że takich driverów jak ona mijam codziennie na ulicy to mi skóra cierpnie... Wczoraj na parkingu pod hipermarketem widziałem kilku trzech takich idiotów, których zły los naraził na spotkanie w jednym miejscu.. Efekt tego spotkania? Trzy pogiete samochody... Na parkingu przy niewielkiej prędkości potrafili doprowadzić do stłuczki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberty Re: widać ktos uznał, że ona potrafi prowadzić au IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:36 pospolite grzechy na drodze: -jazda 20 km/h tam gdzie można 50 -skręcanie w lewo nie z osi tylko z prawej strony pasa i blokowanie całego ruchu -zatrzymywanie się przed pustym (!) rondem -sygnalizowanie skrętu i skręt dwie uliczki dalej -sygnalizowanie skrętu w momencie skrętu -jazda za rowerzystą z wolnym pasem z naprzeciwka ale z linią ciągłą pomiędzy pasami:) -ruszanie na światłach taktyką "salami" w związku z czym na zmianie łapie się góra pięć aut -przygotowanie się do włączenia do ruchu z drogi podporządkowanej jakieś 3 metry przed "linią" I tak dalej i tym podobne. Później merdia epatują opisami agresywnych zachowań kierowców którzy nerwowo nie wytrzymują takiej jazdy (?) i wyprzedzają za wszelką cenę: na "trzeciego", czwartego, dziesiątego etc. Żaden normalny mężczyzna o przeciętnym poziomie testosteronu nie jest w stanie znieść tych pożal się boże "kierowców", którzy powinni jeżdzić rowerami a nie zastawiać drogę innym. Niestety, medialna histeria normalnym wyraźnie nie sprzyja, natomiast pod niebiosa wynosi "ostrożnych", a w rzeczywistości sparaliżowanych strachem, że w ogóle wyjeżdżają na drogę. W wyniku tego mamy coraz więcej ciągłych linii, fotoradarów, ograniczeń i tym podobnych prezentów od kochanej władzy dla wdzięcznych poddanych. Nie dziwota więc, że wykładniczo (przynajmniej w policyjnych statystykach) przybywa "wykroczeń drogowych" i "potencjalnych" ( !!!)"morderców za kółkiem". Show must go on Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Re: widać ktos uznał, że ona potrafi prowadzić au 28.08.09, 13:38 święte słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: widać ktos uznał, że ona potrafi prowadzić au 28.08.09, 13:42 Gość portalu: liberty napisał(a): [...] > . Żaden normalny mężczyzna o > przeciętnym poziomie testosteronu nie jest w stanie znieść tych pożal się boże > "kierowców", którzy powinni jeżdzić rowerami a nie zastawiać drogę innym. Nies > tety, medialna histeria normalnym wyraźnie nie sprzyja, natomiast pod niebiosa > wynosi "ostrożnych", a w rzeczywistości sparaliżowanych strachem, że w ogóle wy > jeżdżają na drogę. W wyniku tego mamy coraz więcej ciągłych linii, fotoradarów, > ograniczeń i tym podobnych prezentów od kochanej władzy dla wdzięcznych poddan > ych. Nie dziwota więc, że wykładniczo (przynajmniej w policyjnych statystykach) > przybywa "wykroczeń drogowych" i "potencjalnych" ( > !!!)"morderców za kółkiem". Show must go on Normalny mężczyzna nie denerwuje sie byle czym. Łyknij wody i kup sobie konia ułanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: widać ktos uznał, że ona potrafi prowadzić au 30.08.09, 11:32 > -przygotowanie się do włączenia do ruchu z drogi podporządkowanej > jakieś 3 metry przed "linią" Zgadzam się, za wyjątkiem przytoczonego punktu. Bowiem jeśli wzdłuż głównej drogi biegnie droga dla rowerzystów (którzy zresztą mają w tej sytuacji pierwszeństwo) wielu gierojów asfaltu nie zostawia odstępu i blokuje przejazd rowerom. Wystarczy zostawić wówczas 1 lub 2 metry, które nie zbawią nas przy ruszaniu (jak ktoś lubi może ruszyć 0,2 s wcześniej). Odpowiedz Link Zgłoś
kruczygcw co za tępak 28.08.09, 19:30 a ja jestem zdania że osoba, która udostępniła Ci internet powinna ponieść konsekwencje "...należałoby wziąść za doopę ..." - nie ma takiego słowa "wziąść" "...widziałem kilku trzech takich..." - troszke niepoprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta!! Re: widać ktos uznał, że ona potrafi prowadzić au IP: *.chello.pl 30.08.09, 23:42 Wziąć a nie wziąść baranie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tere Re: widać ktos uznał, że ona potrafi prowadzić au IP: *.gjl.osi.pl 13.09.09, 18:58 Nie wyzywaj ludzi od idiotów!!!!!!!!!! za chwile sam mozesz wyladowac w rowie!!!!!!!!!!! co wówczas powiesz pod swoim adresem? Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... 28.08.09, 11:12 W krajach, gdzie nie uprawia się drzew przy drogach wypadki związane z najechaniem na barierkę energochłonną są bardzo częste. Najgorszym jest najechanie z byka na sam początek barierki, bo wjeżdża się wtedy na nią podwoziem i robi salta w powietrzu. A to dlatego, że początek takiej barierki jest często nieprawidłowo profilowany. Brak jest tam zwykle odpowiedniego wygięcia barierki w bok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.mofnet.gov.pl 28.08.09, 11:38 A co ty chcesz od przydrożnych drzew ? Nikt nie każe ci ich macać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i 28.08.09, 11:17 zaklinowała auto. Z tekstu wynika że istnieje taka możliwość, że: 1 - auto to część ciała kobiety (ciekawe która?) która jej się po upadku zaklinowała, 2 - kobieta idąc Trasą Ł. niosła auto, które po wypadnięciu jej z Trasy, się zaklinowało(?), 3 - kobieta idąc Trasą Ł. wypadła z niej i zaklinowała auto które: 3a - jechało dołem? 3b - stało pod wiaduktem? Cóż za geniusz to pisał, jedno zdanie a tyle możliwości!! I po co ta kobieta tą Trasą się przechadzała? Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.g Saska 28.08.09, 11:41 na saskiej to juz ostatnio same dziadki mieszkaja i jest ambasada brazylii - sambe mozna potanczyc .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ua z barierka musialo byc cos nie tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 11:40 takim yarisem zeby przebic dobrze zamonotwana dobra barierke muslaialby czolowo jeb nac jakies 150 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_sasoon najgorsza zaraza warszawskich ulic 28.08.09, 11:58 to kobiety za kierownicą rav 4 lub grand vitary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: najgorsza zaraza warszawskich ulic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:07 Najgorsza zaraza polskich ulic, to sfrustrowani kolesie, którzy ZAWSZE muszą być pierwsi z narażeniem życia, zdrowia, mienia, muszą osiedlową uliczką jechać setką z rykiem silnika, muszą na zakrętach i górkach wyprzedzać na trzeciego. A poza tym, pod światłami co prawda nie malują się (może nieliczni) ale dłubią w nosie i jedzą babole. Samiec twój wróg! Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_sasoon owszem 28.08.09, 12:16 tacy kolesie, zwłaszcza w handlowcy "z kratka", ewentualnie łebki w poniemieckich bmw to największa zakała polskich dróg krajowych ale nie o drogach krajowych tu mowa, tylko o warszawskich ulicach w ruchu miejskim dużo większe zagrożenie stanowią wzmiankowane przeze mnie korpo damy w suvach Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: najgorsza zaraza warszawskich ulic 28.08.09, 13:44 Gość portalu: prawda napisał(a): > Najgorsza zaraza polskich ulic, to sfrustrowani kolesie, którzy ZAWSZE muszą by > ć > pierwsi z narażeniem życia, zdrowia, mienia, muszą osiedlową uliczką jechać > setką z rykiem silnika, muszą na zakrętach i górkach wyprzedzać na trzeciego. A > poza tym, pod światłami co prawda nie malują się (może nieliczni) ale dłubią w > nosie i jedzą babole. Samiec twój wróg! Dobre ! I prawdziwe do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomyslowy_Dobromir Re: najgorsza zaraza warszawskich ulic IP: 199.67.203.* 28.08.09, 13:45 to ja moje zonie dam stare podrasowane porsche - naped na tyl, szpera, 230 KM i 300 Nm to dopiero bedzie postarch :-). Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 wiadomosc ogolnopolska ?! 28.08.09, 12:02 jak w tytule pozdr. z "prowincji" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łomatko Kobiety statystycznie powodują 20 proc. wypadków!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:11 czyli jak już jakaś spowoduje wypadek, to trzeba to dawać do najważniejszych newsów - taka to rzadkość!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Kobiety statystycznie powodują 20 proc. wypad IP: *.trinitycs.com 28.08.09, 12:42 no dokładnie.... PS czego się tak kobiet za kółkiem wszyscy czepiają. Ja się dopiero uczę, kulturalnie wpuszczam inne auta, przepuszczam pieszych na przejsciach, a rowerzysów mijam daleko, żeby się nie stresowali, zauważam motocyklistów w lusterkach i nie zmieniam wtedy pasów. A że jeżdzę trochę wolniej niż wszyscy to od razu mam byc złym kierowcą bo jestem babą ???? Moja terenówka jeżdzi po mieście 50-60 km/h bo na więcej nie mam umiejętności. I jakoś nikt mnie jeszcze nie strąbił ani nie świecił długimi po lusterkach. Co więcej - kierowcy dziękują za "danie miejsca" na zmianę pasa, a piesi, że się zatrzymuję przed zebrą. Czyli że można miło i kulturalnie, nawet w centrum warszawy :) Wystarczy przestać traktować jazdę samochodem jak pojedynek bokserski.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Re: Kobiety statystycznie powodują 20 proc. wypad 28.08.09, 13:39 brakuje jeszcze robienia laski na czerwonym i byłaby pełna arkadia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Kobiety statystycznie powodują 20 proc. wypad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 15:24 Widzisz A. też tak miałam na początku....ale pojeździsz jeszcze trochę, spotkasz na swej drodze kilku takich chamów jak kalowiec to się szybko oduczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikus Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:41 Wiecie co? Jeżdżę po Warszawie codziennie przemierzam jakieś 150-200km codziennie a nie jestem taksówkarzem, ale to co się dzieje na ulicach to zgroza. Nie przeczę że kobiety jeżdżą źle ale 80% z nich powinny zamiast kierownicy trzymać się patelni a zamiast drążka zmiany biegów wiadomo czego bo to wychodzi im najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.moravia-it.pl 28.08.09, 12:44 Taki post jest przykładem wypowiedzi zakompleksionego cepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werw Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.trinitycs.com 28.08.09, 12:46 na tej samej zasadzie 80% facetów zamiast trzymaać się kółka powinno pozostać przy widłach, bo przerzucanie gnoju jest tym co wychodzi im najlepiej, a poza tym statystycznie rzecz biorąc, czynność ta powoduje mniej ofiar smiertelnych niż prowadzenie przez nich samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikus Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:50 No tak obrażona feministka się znalazła. Poco wam lusterka skoro w nie nie patrzycie chyba że makijaż poprawić mało to razy widziałem takie sceny nawet malowanie paznokci odchodziło w małym korku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swojak Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:25 Te dzikus, na drogę patrz, a nie ludziom do samochodu zaglądasz... potem zagapi się taki jeden z drugim, i stąd mamy korki, bo zanim zobaczy, że zielone, przypomni sobie kolejność czynności przy ruszaniu i w końcu wrzuci tę jedynkę, to już pomarańczka się zapala... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl 28.08.09, 13:58 Gość portalu: dzikus napisał(a): > No tak obrażona feministka się znalazła. Poco wam lusterka skoro w nie nie > patrzycie chyba że makijaż poprawić mało to razy widziałem takie sceny nawet > malowanie paznokci odchodziło w małym korku A Ciebie widziano @dzikus jak freda marszczyłes na czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikus Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 14:19 Ja nie muszę ty mi marszczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gnój Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 13:23 Baby - wypiepszać z dróg !!! Kretynki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleopatra24 Re: Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zakl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 23:24 zaraz ciebie wypiep.ę kuta.fonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikus Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:28 Ale z ciebie mądra lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znafca Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.hsd1.il.comcast.net 29.08.09, 02:53 Baby do garuf!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szulc Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 09:49 Stop wariatkom drogowym hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: 213.134.187.* 30.08.09, 17:18 Trzeba bylo zostawic ten wrak tam, bardziej by sie oplacalo. A z samochodu ktos by na pewno skorzystal robiac sobie tam lezanke na zimne dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyrion Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 23:48 Naprawde ta Pani powinna dostac odznaczenie panstwowe, nie wiem jak Ona to zrobila ale zakrawa to na jakis rekord lub mistrzostwo swiata, prosze spojrzec na zdjecia, co do centymetra wymierzyla swoj skok,aby wsunac sie w wolna przestrzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegża Kobieta wypadła z Trasy i wyszła IP: *.chello.pl 12.09.09, 02:24 Wypadek wyjątkowy i groteskowy. Zauważcie tylko, że kierująca po wypadku sama wydostała się z wozu. Zientarski, mistrz kierownicy - nie. I nie potrzebował barierek, tylko jeden słup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Kobieta wypadła z Trasy Łazienkowskiej i zaklin... IP: 188.33.95.* 13.09.09, 17:40 kobiety powinny przechodzic dodatkowe badania i dodatkowe testy egzaminacyjne przy zdawaniu na prawo jazdy . jestem kierowcą i widze zagrozenia jakie stwarzaja głównie kobiety prowadzące pojazdy zmechanizowane. Odpowiedz Link Zgłoś