jojadi 25.10.10, 14:10 Czy ktos ma jakies informacje dot. Urwisi na Ursynowie? Moj 4 m-czny maluch ma tam dolaczyc od stycznia 2011. Z gory dziekuje za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariken Re: klub malucha Urwisie, Wawa 25.10.10, 19:34 moja córka tam chodziła w 2008r, i byliśmy bardzo zadowoleni (pisałam już kiedyś o tym klubie). wiem że zmieniła się lokalizacja, ale myślę, że dalej jest fajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
mariken Re: klub malucha Urwisie, Wawa 25.10.10, 19:42 tutaj są zdjęcia - urwisie w poprzedniej lokalizacji i teraz: picasaweb.google.pl/gabriela.kunert/KlubMaluchaUrwisie# na niektórych są opiekunki, które zajmowały się moją córką - naprawdę fajne, ciepłe dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
jojadi Re: klub malucha Urwisie, Wawa 26.10.10, 08:47 Super. dziekuje za informacje. Dzieci wygladaja na szczesliwe. Mam nadzieje, ze syn tam sie zaklimatyzuje. Pzdr. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia12 Re: klub malucha Urwisie, Wawa 17.09.11, 21:53 Niestety ja muszę napisac zupełnie inna opinię na temat tego żłobka.Jestem zniesmaczona tym miejscem a raczej ta drugą lokalizacja, Sprawdza się teza, że im więcej wcale nie znaczy lepiej.Właściecielka chyba sie przeliczyła,powieżając tak ważne zadania młodym i do tego jeszcze studentkom pewne funkcje.Kiedy obserwowałam panie w pracy w tym złobku,to zauważyłam jak sztucznie zachowuja sie w mojej obecności, a na dodatek niektóre proste czynnosci sprawiały im trudnosc.Przeraziły mnie tez dzieci z katarami pod nosem, które panie nie nadążały wycierac, albo nawet nie zauważały.Pytałam sie mam pod żłobkiem, czy dzieci często chorują i niestety potwierdziły moje obawy.Może kiedys było tam kameralnie, ale teraz to juz smutna masówka, a panie nastawione na "blyskotliwe"odpowiedzi mamom zamiast na opiekę.Odradzam to miejce, albo radzę zweryfikowac kadrę.Dodam, ze piszę o drugiej lplacówce.Mama Krzysia Odpowiedz Link Zgłoś
matupr Re: klub malucha Urwisie, Wawa 04.10.11, 20:36 Moja córcia chodziła ( co prawda tylko miesiąc ) , ale wyniosłam ze żłobka same pozytywne wrażenia. Od pierwszego dnia chętnie chodziła,nie było problemów z rozstaniem, a Panie otoczyły Ją profesjonalną opieką. Ze względów finansowych przepisałam ją do żłobka państwowego i już nie jest tak fajnie. Naprawdę polecam żłobek na Zaolziańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś