Dodaj do ulubionych

'Luluś' - Kraków

27.01.11, 14:02
Witam,
czy ktos koże sie podzielic doświadczeniami n/t tego Klubu Malucha? Jest na forum tylko jeden wątek i to bez odpowiedzi. Będę wdzięczna smile
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pola3335 Re: 'Luluś' - Kraków 18.05.11, 14:32
      Podbijam wątek bo tez mnie inetersuje ten klub
    • gosiak1610 Re: 'Luluś' - Kraków 19.05.11, 21:18
      Witam, mnie również interesuje ten złobek. Narazie mam takie mieszane uczucia. Niby jest blisko mojego miejsca pracy, ale troche przeszkadza mi fakt ze nie maja wlasnego podworka i wychodza na ogolny plac zabaw znajdujacy sie na pl. Sikorskiego. Z wiekszymi dziecmi chodza jeszcze dalej. No i dosc duzo dzieci sie tam znajduje.
      • kiryana Re: 'Luluś' - Kraków 29.09.11, 21:19
        Polecam gorąco. Panie mają rozsądne podejście. Są ciepłe do dzieci i dbaja o ich rozwój. Moja Córka uczęszczala tam rok, teraz niestety ze względów logistycznych nie jestem w stanie jej tam wozić.
        Osobiście jestem matką która nie ma nic przeciwko spacerom, nawet na plac Sikorskiego czy dalej. Wiedziałam że dziecko jest pod dobra opieką. Przyznam że jak chodziłam do pracy, to w ogóle nie musialam myśleć czy moje dziecko zje, czy bedzie przebrane, czy czasem nie płacze. Polecam
      • zlobekczyzyny1 Re: 'Luluś' - Kraków 07.05.14, 15:12
        Witam.Nasza strona www.zlobekminimini.pl/ została już uaktualniona. Prace adaptacyjne są na ukończeniu . Potem tylko urządzanie i wielkie otwarcie. O otwarciu żłobka będziemy informować na stronie. Będzie można przyjść ze swoja pociechą i zwiedzić nasz lokal, Dla maluszków przygotujemy poczęstunek i dużo świetnej zabawy. Jeśli ktoś z was ma pytania dzwońce pod nr 794394894 Katarzyna Bochenek właściciel . Pozdrawiam serdecznie
        • zlobekczyzyny1 Re: 'Luluś' - Kraków 04.06.14, 18:52

Zapraszamy serdecznie na Drzwi otwarte w naszym Żłobku Mini Mini
          www.zlobekminimini.pl
          Rodzice/Opiekunowie będą mogli w tym czasie zwiedzać nasze pomieszczenia , rozmawiać z personelem , zapoznać się z harmonogramem pracy żłobka
          Dzieci będą mogły się bawić , uczestniczyć w zajęciach , zapoznać z zabawkami , mebelkami i pomieszczeniami
          Drzwi otwarte w żłobku będą odbywały się
          od 16.06.2014 do 24.06.2014 od poniedziałku do piątku w godzinach

11.00-13.00
          14.00 -18.00

Istnieje też możliwość sobót ale po wcześniejszym umówieniu się

Po tym terminie proszę się indywidualnie umawiać pod nr tel 794394894
          Od 01.07 .2014 zaczynamy pracować od 6.30 do 18.00
    • gosiak1610 Re: 'Luluś' - Kraków 04.08.11, 14:46
      Pytałam ostatnio jednej mamy, która odbierała dziecko i była bardzo zadowolona. Jednakże znalazłam tez starsze negatywne opinie na temat klubu. Generalnie zdziwiło mnie też że wszędzie wchodząc do tego typu placówki musiałam ściągać buty, a tutaj mnie, bo jak pani stwierdziła są przed sprzątaniem. Z tego co przeczytałam na forum, nie tylko mi tak powiedziała. Czy ma ktoś jakieś opinie na temat tego miejsca? Będę wdzięczna za informację.
      • onlyaga_c Re: 'Luluś' - Kraków 05.10.11, 09:48
        Witam!
        Jak czytam te negatywne opinie to muszę powiedzieć, że jeśli ktoś nie wie jaka była wtedy sytuacja to nie moze się nimi kierować. Wtedy kiedy powstały tamte opinie moje 1 dziecko uczęszczało wtedy do Klubu Luluś i jedna mama wprowadzała tam dziwną atmosferę... nic dziwnego, że się jej nic nie podobało skoro tak traktowała ludzi. Sama wtedy odbierałam Julę i powiem, żeby nie wierzyć we wszystko co piszą... Obecnie do Lulusia uczęszcza moje drugie dziecko i jestem strasznie zadowolona i jeśli tylko będzie trzecie z pewnością je tam poślę. Moje maleństwo ma obecnie 10 miesięcy i zawsze jest czyste, nakarmione i szczęśliwesmile i ja też, że nie muszę się martwić. Na spacery wychodzą z maluszkami bo wielokrotnie odbierałam małego z podwórka. Moje starszy maluch nie miał żadnego problemu z zaaklimatyzowaniem się w przedszkolu. Potrafiło już samodzielnie sikać, jeść, śpiewało piosenki i mówiło wierszyki w wieku 2 latsmile To jest najlepsze miejsce i wiem, że lepszego nie znajdę. W razie jakichkolwiek pytań służę pomocąsmile

Pozdrawiam Ola
        • wilczyca81 Re: 'Luluś' - Kraków 05.10.11, 10:05
          To i ja sie wypowiem, obecnie już prawie rok do Lulusia chodzi moja córcia, poszła gdy miała 10-11 miesięcy. Ja jestem zachwycona, mam porównanie bo starszy syn był z niania i mam wrażenie że był to stracony czas. Tutaj córka widze że sie rozwija, odbieram ją czyściutką, usmiechniętą, uwielbia tam jeść, pięknie sypia - dla mnie magiczne miejsce, Panie mają rewelacyjne podejście do dzieciaczków, podchodza do nich jak do partnerów, dają dużo ciepła i bardzo o nie dbają. Ja osobiście jestem pod wielkim wrażeniem miejsca a przede wszystkim Pań tam pracujących, widac, że dzieci sa dla nich najważniejsze. Córka uwielbia tam chodzic. Gorąco polecam, ani przez sekundę nie miałam wątpliwości czy jest jej tam dobrze.
      • 11anitka Re: 'Luluś' - Kraków 03.02.14, 13:54
        Zdecydowanie polecam. Moja pociecha chodzi do Lulusia już 1,5 roku i jeszcze się nie zdarzyło, żeby był jakiś problem. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić to Rodzicom każdego Maluszka.
    • betrayal1982 Re: 'Luluś' - Kraków 05.10.11, 10:13
      Moja córeczka uczęszczała do Klubu Malucha Luluś przez ponad półtorej roku. Zarówno ona, jak i ja, byłyśmy bardzo zadowolone. Nauczyła się tam pięknie jeść, śpiewać piosenki, mówić wierszyki, tańczyć. Klub oferował wiele zajęć dodatkowych, z których korzystałyśmy. Dzieci chodziły często na spacery, nie tylko na pobliski plac zabaw, ale również na Błonia. Opieka nad dzieckiem jest bardzo dobra, również ze względu na indywidualne podejście do każdego malucha. Zresztą wystarczy zobaczyć zdjęcia zadowolonych brzdąców na stronie klubu smile
      • amela04 Re: 'Luluś' - Kraków 06.10.11, 09:07
        Polecamsmile mój maluch chodził do Lulusia ponad 1,5 roku. Nigdy nie było problemów. Jest teraz super towarzyskim i odważnych chłopakiem i świetnie sobie radzi w przedszkolu. Niania takiego rozwoju nie zagwarantuje! Za parę miesięcy oddaje pod ich opiekę młodszego synka.
        • zosia9 Re: 'Luluś' - Kraków 06.10.11, 09:36
          Polecam!
          Dla mnie niania to też czas stracony. w Grupie dziecko pięknie się rozwija. Moje dziecko też chodziło do Lulusia przez 1 rok i do teraz tęskni za ciociami i innymi dziećmi.
    • aniolek150 Re: 'Luluś' - Kraków 31.05.12, 19:59
      Ja zdecydowanie polecam Lulusia- moja córcia uwielbia tam chodzic- każdego dnia idzie tam z uśmiechem i dzięki jej pobytowi w Lulusiu widzę znaczne postępy jeśli chodzi o jej rozwój- każdy klub ma swoje wady i zalety, ale pobyt z innymi dziecmi to jednak najlepszy sposób na spędzanie czasu przez dziecko- dużo lepiej niż z dorosłymiwink pewnie mogłabym się do czegoś przyczepic, ale ogólnie muszę przyznac, że jestem spokojna każdego dnia, gdy ją tam zaprowadzamwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka