nimeska 22.06.12, 20:04 ja mam nadal "na liscie do przyjęcia" chociaż podpisałam oświadczenie woli część dokumentów zaniosłam aWy ?? mam cykora ze cos zle te zakrecone Panie wprowadzą a raczej nie wprowadzą i zostane na lodzie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuszeani Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 22.06.12, 20:55 U nas to samo. Mam wrażenie, że system żyje swoim życiem, ale jakoś mnie to nie stresuje. Najważniejsze co ma Pani Kierownik w swoim kapowniku U nas statusy były zmieniane dopiero 23 czerwca, czyli w następnym dniu po wywieszeniu wyników. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_jaska_2007 Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 22.06.12, 21:31 U mnie to samo - status: Na liście do przyjęcia. Zaniosłam już wszystkie wymagane dokumenty (pit, zaświadczenie z pracy, książeczka zdrowia itp), wypełniłam różne formularze m.in. dane osób do odbioru dziecka, Pani pielęgniarka żłobkowa założyła synkowi kartę. Brakuje nam jeszcze umowy ze żłobkiem, ale nie podpisaliśmy jej jeszcze dlatego, że jej nie było (nie przyszła z "miasta" czy coś w tym stylu) - pewnie czekali na uchwalenie uchwały dot. żłobków. W każdym razie pewnie Pani kierowniczka jeszcze nie zmieniła niczego w systemie Odpowiedz Link Zgłoś
1takatam Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 22.06.12, 22:00 pracuję w żłobku, więc odp ze źródła Do dzisiaj rodzice mieli potwierdzić wolę.W poniedziałek rano będziemy zmieniać statusy.Koło 10 tej status zmieni sie na : przyjęty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolahanulek Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 08:35 My mieliśmy cały czas status oczekujący więc pojechałam do żlobka i okazało się że się nie dostała... a wczoraj weszłam na stronę i patrze że jest status na liście do przyjęcia. O co chodzi? Czy to znaczy że ktoś z rodziców nie potwierdził woli zapisu i moja córeczka się dostanie, czy jest na liście rezerwowej?Do żłobka dzwoniłam ale nie mogę się dodzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 09:52 Wydaje mi się że jest tak jak piszesz, ktoś nie potwierdził i Twoje dziecko dostało się, gratuluję . Dzieci z listy rezerwowej nie miały statusu " na liście do przyjęcia". Chociaż z drugiej strony ktoś powinien do Ciebie zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 10:02 tak, to znayz z ektos z pierwszej turze nie potwierdzil i jestes w drugiej turze, tearz szybko lec do zlobka i potwierdz wole zapisu masz na to tylko kilka dni wg harmonogramu rekrutacji Odpowiedz Link Zgłoś
karolahanulek Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 10:12 Tak zrobię dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
karolahanulek Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 17:38 Właśnie niedawno zadzwonili że się dostała, tak się ciesze.Już zaczęłam rozglądać się za żłobkiem prywatnym a tu taka niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska 1takatam 26.06.12, 12:11 mam pytanie czy bedzie inny status po "przyjęty"?? bo chciałabym ponownie zapisac ? przeniesc w sumie/ dziecko jako już chodzące go innego złobka ( tak mi podpowiedziała Pani Dyr ze zlobka do ktorego bym chciała przenieść dziecko) ale jak wpisuje pesel i pin to nie mam mozliwosci zadnej edycji .. a powiedziano mi ze powinna byc taka opcja jak juz wszytskie dane obecny zlobek wprowadzi ... jak to działa w koncu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tikuda Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 13:11 my od wczoraj mamy status "przyjęty" Odpowiedz Link Zgłoś
malmoni20 Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 13:26 u nas dziś się zmienił status na "przyjęty" Odpowiedz Link Zgłoś
nikulam Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 17:03 a u nas cały czas "na liście do przyjęcia" ciekawe czemu jeszcze nie jest zmieniony na ten "przyjęty". Dokumenty zaniesione już w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
etna.1 Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 21:45 my tez nadal mamy "na liscie do przyjecia" choc wszystkie dokumnty dostarczylam jutro ide po umowe i mysle ze dopiero 30.06 zmienia jak beda miec wszystkie dokumenty i podpisane umowy Odpowiedz Link Zgłoś
mistelle Re: jaki macie status ? ( Warszawa) 26.06.12, 22:20 U nas status już się zmienił na przyjęty, wydaje mi się, że żłobki mają teraz dużo papierkowej roboty. bo jak my byliśmy w poniedziałek podpisywać umowę to było sporo interesantów do pani dyrektor i chyba po prostu jest zbyt mało czasu, żeby zmieniać statusy w systemie Zmieni się , nie martwcie się Odpowiedz Link Zgłoś