fleszjw 10.01.05, 10:55 Witam serdecznie. Jesteśmy na etapie poszukiwania żłobka dla naszej 15 miesięcznej córeczki. Będę bardzo wdzięczny za opinie o gliwickich żłobkach. Pozdrawiam Flesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-zuzi Re: Żłobek w Gliwicach 11.01.05, 22:13 Witam. Moja córeczka od listopada chodzi do żłobka na Sikorniku i póki co nie mogę narzekać. Obecnie jest tam tylko 15 dzieci w różnym wieku na cały żłobek. Stanowi to jedną grupę i uważam, że zwłaszcza dla tych młodszych to wspaniała sprawa, bo uczą się od starszych kolegów i koleżanek. Panie są bardzo miłe (może nie wszystkie są takie jak bym chciała, ale nie ma osób idealnych). Dzieci są dopilnowane, nakarmione, mogą przychodzić ze swoimi misiami. Zwłaszcza to ostatnie jest dla mnie ważne, bo moja Zuzia nie zostawi swojego misia- je, śpi i bawi się trzymając go w rączkach i nikt jej tego nie zabrania. Córeczka jest uśmiechnięta, gdy po nią przychodzę, ciągnie mnie na salę abym się z nią pobawiła, a to chyba najlepiej świadczy o tym jak się tam czuje. Póki co mamy jeszcze problem z jej zostawaniem, ale wynika to głównie z faktu, że cały grudzień chorowała i w związku z tym była w domu z babcią. I jeszcze jedno- żłobek jest czynny w godzinach 6:00-16:00. Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru. - Odpowiedz Link Zgłoś
bajbus19791 Re: Żłobek w Gliwicach 19.01.05, 15:51 Moja córcia ma 29 miesięcy i od września chodzi do żłobka na Sikorniku.Jak do tej pory jesteśmy z tego żłobka bardzo zadowoleni a Julcia chodzi do niego z wielką chęcią. Pozdrawiam Bożena mama Julki Odpowiedz Link Zgłoś