mimi9991 25.10.05, 14:23 Szukam żłobka w Piastowie, Pruszkowie lub Ursusie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudi76 Re: ŻŁOBEK W PIASTOWIE 25.10.05, 15:41 witam. Ja też jestem z Piastowa, ale niestety niema w naszym mieście żadnego żłobka. Moja mała chodzi do złobka w Ursusie na ul. Keniga 9 i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi9991 Re: ŻŁOBEK W PIASTOWIE 25.10.05, 16:04 Dzięki za informacje. Możesz mi coś więcej napisać o tym żłobku? Jak tam jest, cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
dudi76 Re: ŻŁOBEK W PIASTOWIE 26.10.05, 13:36 Ceny tak jak we wszystkich złobkach w warszawie 9 zł za 1 dzień pobytu X ilość dni. Ola poszła do złobka w lutym br więc z przyjęciem nie było problemu. niewiem czy teraz są wolne miejsca, myślę że nie. Ale za jakiś czas pewnie część rodziców zrezygnuje, bo maluchy często chorują i zabierają dzieciaki ze żłobka. Moja mała chodzi do II grupy, ma 2 latka. Opiekunki sympatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi9991 Re: ŻŁOBEK W PIASTOWIE 26.10.05, 13:57 Cześć. Moj synek ma 2 latka i 1 m-c. Jestem z Piastowa ale jutro bede w Pruszkowie i odwiedze ten żłobek. Moje dziecko lubi bawić się z dziećmi, wiec chyba nie byloby problemu. Planuje tez zaszczepić synka przeciwko ospie i grypie. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi76 Re: ŻŁOBEK W PIASTOWIE 27.10.05, 10:21 Jeżeli udałoby Ci się zapisać małego do złobka w Ursusie, bo byłby z moją Olą w grupie. Ale w tej grupie jest full dzieci, zapisanych chyba 34, więc raczej szanse są małe zeby przyjeli twojego szkraba. Ale spróbować nie zaszkodzi. Może już ktoś się wypisał?! Ewentualnie zapisz się na listę rezerwową i czekaj. Ja tak jak pisałam, Ole oddała od lutego i praktycznie przyjęli ją z dnia na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi9991 Re: ŻŁOBEK W PIASTOWIE 27.10.05, 21:44 No i mam problem. Chcę poszukać pracy i najlepszym wyjściem byłoby posłać dziecko do żłobka. Ale z drugiej strony może lepiej nie, może jeszcze posiedzieć z nim w domu. Jestem taka niezdecydowana. A jak mu tam źle będzie? No nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
angelinka126 Re: Żłobek w Piastowie - klub malucha Happy 15.05.13, 18:19 Dowiadywałam się, żłobka w Piastowie nie ma i nie będzie. Jest tylko jeden klub malucha, tzn jeden na tych nowych zasadach, podobnych co żłobki. Moja mała chodzi i jest zadowolona, ja też. Blichtru nie ma, ale przynajmniej mała grupka dzieci i opieka bardzo troskliwa, o niebo lepiej niż z niańką lub babciami, mam to już za sobą To jest w bloku na Żbikowskiej 22/1, nazywa się Happy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś