myszka888 16.08.05, 23:13 Znalam to juz wczesniej, ale w troszke innej wersji www.e7.pl/~casha/swf/theif.swf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Stare ale jare :-) 16.08.05, 23:18 To cos dla naszej Tamsin )) Ona tak bardzo przedzialki lubi a remont kuchni juz jej sie skonczyl. Ps. Ja sie przestraszylam jak przy prawdziwym filmie . Odpowiedz Link
triskell Re: Stare ale jare :-) 17.08.05, 00:13 Cytałam to kiedyś w wersji dowcipu pisanego, wersja animowana to dla mnie nowość, dzięki za linka . Odpowiedz Link
myszka888 Re: Stare ale jare :-) 17.08.05, 00:19 Triskell, ja tez wlasnie znalam to jako dowcip pisany A tu ktod filmik do tego dorobil Odpowiedz Link
tamsin Re: Stare ale jare :-) 17.08.05, 02:35 ahh powspominalam sobie, troche lezka mi sie w oku zakrecila przy tym przedzialku ) co do Jesusa, to jeszcze K-9 nie spotkalam o takim imieniu, ale spotkalam paru Aniolow (Angel) a i kota Mojzesza (Moses) tez Odpowiedz Link
olvi Re: Stare ale jare :-) 17.08.05, 16:18 Pracuje z Peruwianczykiem o imieniu Jesus. Teraz wymawiamy to po hiszpansku, ale na poczatku jakos z automatu po angielsku. Wynikaly z tego zabawne sytuacje, kiedy dyskutowalismy glosno i ktos mowil "Jesus called me and said...", czy "I talked today with Jesus and..." Osoby niezorientowane patrzyly z lekkim zdziwieniem Odpowiedz Link
asica74 Re: Stare ale jare :-) 17.08.05, 16:23 czy w tej kategorii miesi sie rowniez kot o imieniu Cha-Cha? Odpowiedz Link
asica74 Re: Stare ale jare :-) 17.08.05, 18:42 Swiety? czy noszenie imienia jednego z ognistych tancow koty uswieca??? Chociaz, jak mu sie dobrze przyjrzec, to czasami udaje niewiniatko... Odpowiedz Link