vit27 17.11.05, 16:50 Czy ktoś wie coś na temat prywatnych żlobków. Mieszkam w Będzinie , może być też Dąbrowa Górnicza i Sosnowiec. Proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagamama Re: Prywatne żłobki .Będzin 21.11.05, 08:50 też mieszkam w Będzinie i parę miesięcy temu poszukiwałam prywatnego żłobka w okolicy - bez skutku od sierpnia posyłam synka do żłobka na Ordona w Katowicach (pracuję niedaleko) pozdrawiam Daga Odpowiedz Link Zgłoś
vit27 Re: do dagamama 21.11.05, 10:18 A jaki duzy jest twój synek i jak wyglada taki dzień maleństwa w żłobku. Odpowiedz Link Zgłoś
dagamama Re: do dagamama 21.11.05, 15:18 mój synek ma 17 miesięcy chodzi do 2-giej grupy (tam są dzieci które już z same chodzą) zostawiam go ok. 8.00 0 8.30 jest śniadanko - je ładnie (o dziwo bo w domu jest niejadkiem) ok. 10.30 drzemka - zasypia bez problemów - w domu tylko przy cycusiu potem obiad, podwieczorek, czasem jeszcze jedna drzemka niestety dzieciaczki nie wychodzą na dwór - p. kierowniczka twierdzi że rodzice sobie nie życzą... jeśli masz jakieś pytania chętnie odpowiem pozdrawiam Daga - mama Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
vit27 Re: do dagamama 21.11.05, 16:08 Dzięki za odpowiedz. Moja córeczka będzie miała skończone 6 miesięcy , jak pójdzie do żłobka. Jest zapisana do żłobka w Sosnowcu. Szukam mam z tego rejonu , ale widzę , że są tylko mamy z Warszawy( Odpowiedz Link Zgłoś
dagamama Re: do dagamama 22.11.05, 08:38 Dominik też miał chodzić do Sosnowca (na Pogoni) ale nie zdążyłabym go odbierać. A czy jest w Będzinie jakieś fajne miejsce na spacer z dzieckiem? Ja pochodzę z innego miasta i nie mogę się do Będzina przyzwyczaić. Strasznie brakuje mi parku i pożądnego placu zabaw (nie zaraz przy drodze...) Odpowiedz Link Zgłoś
vit27 Re: do dagamama 22.11.05, 11:02 Hej , ja mieszkam na Syberce. Więc chodzę na spacery do parku albo koło Przemszy, gdzie pływa badzo duzo kaczek i zawsze jest dużo mam z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
dagamama Re: do dagamama 22.11.05, 11:49 ja mieszkam na tym nowym osiedlu na Górkach Małobądzkich muszę spojrzeć na mapę gdzie jest Przemsza bo nie wiem... zazwyczaj na spacery jeździłam z synkiem do parku do Sosnowca na Stawiki albo do Kazimierza Górniczego - tylko że to trochę daleko... a Syberka jest chyba duża bo chodziłam tam też na spacery ale nie widziałam rzeki z kaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
vit27 Re: do dagamama 22.11.05, 12:45 Widze, że jeszcze mało znasz Będzin. Przemsza przepływa koło targu w Będzinie i za stadionem są kaczuszki) Odpowiedz Link Zgłoś
dagamama Re: do dagamama 22.11.05, 14:07 to prawda że mało znam Będzin na razie często odwiedzamy z synkiem grotę solną w Agaverze - jest tam b. przyjemnie a tych kaczuszek poszukamy w weekend - w tygodniu jak wracamy do domku to jest już ciemno... Odpowiedz Link Zgłoś
dagamama Re: do vaniliaa1 23.11.05, 08:36 fajnie! moja mama projektowała przebudowę przedszkola w Czeladzi podobno jest super - w kształcie statku (widziałam tylko projekt ciągle brak mi czasu by zobaczyć w naturze ) pozdrawiam daga Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: do vaniliaa1 23.11.05, 11:32 dagamama napisała: > fajnie! > moja mama projektowała przebudowę przedszkola w Czeladzi > podobno jest super - w kształcie statku (widziałam tylko projekt ciągle brak mi > > czasu by zobaczyć w naturze ) > pozdrawiam > > daga hmm.... to chyba nie ten zlobek .... moze to ten na piaskach??? Oliwka jest na 35-lecia Odpowiedz Link Zgłoś
dagamama Re: do vaniliaa1 23.11.05, 15:07 to żłobek niedaleko M1 - to chyba Piaski pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vaniliaa1 Re: do vaniliaa1 25.11.05, 08:26 dagamama napisała: > to żłobek niedaleko M1 - to chyba Piaski > pozdrawiam dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś