xagatka 29.11.05, 22:47 Czy ktoras z mam wie cos na temat tego zlobka? Juz niedlugo chce oddac moje 5 miesiaczne malensto wlasnie do tego zlobka bo jest blisko mojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: Wrocław-Sądowa 30.11.05, 08:54 Zajrzyj tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=5476317 i tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=646&w=17746765 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tolapl Re: Wrocław-Sądowa 01.12.05, 12:03 Podciągam wątek, może jakaś mama przekaże swoje wrażenia bardzej aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Wrocław-Sądowa 01.12.05, 12:44 Moja córka chodziła tam 2 tygodnie we wrześniu (miała rok), potem miała poważne zapalenie ucha (2 miesiące), więc zajęła się nią przyjaciółka rodziny. Polubiły się i niania została na stałe, ale o żłobku mogę opowiedzieć w samych superlatywach. Panie miłe, ciepłe, wspaniale zajmują się maluszkami. Zawsze opowiadały mi co Honia robiła, ile zjadła, ile spała. Dziś byłam odebrać jej rzeczy z szafki i dzieciaczki akurat jadły śniadanko. Tylko jedno płakało (chyba dlatego że było zapiete w krzesełku i nie bardzo mu się to podobało), reszta grzecznie siedziała w krzesełkach i przy stolikach a 3 panie je karmiły. Honia poznała swoją ulubioną opiekunkę, uśmiechała się do niej Oczywiście we wrześniu było trochę płaczu przy oddawaniu no ale w końcu 2 tygopdnie to mało czasu na pełną aklimatyzację. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś