kaska2119 11.09.06, 11:46 Czy ktoś się orientuje czy jest jakiś żłobek w Piasecznie? Jeśli tak to ile kosztuje, gdzie dokładnie jest,od której do której jest czynny, jaką ma opinię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia2611 Re: żłobek w Piasecznie 12.09.06, 13:13 Witaj, Ja właśnie też szukałam żłobka i podobno jest tylko jeden żłobek państwowy na Chyliczkowskiej z tego co sie dowiedziałam. Ja niestety zrezygnowałam bo dzieci przyjmuja od 1,5 roku a mój malec dopiero skończył roczek Powiem Ci, że poważnie zaczęłam się zastanawiać nad założeniem żłobka w Piasecznie Gdyby może udało Ci się ustalić coś innego to prosze o kontakt najlepiej na monia2611@gazeta.pl Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
kaska2119 Re: żłobek w Piasecznie 13.09.06, 11:11 Mój mały ma 8,5 miesiąca. Ja zamierzam wrócić do pracy jak skończy rok, czyli od stycznia. Mam więc troche czasu na szukanie...Już sama nie wiem na początku myślałam o opiekunce, ale chyba nie za bardzo mnie na ją stać (podobno opiekunce miesięcznie musiałabym płacić nie mniej jak 1000zł, po doliczeniu dojazdów do pracy - mieszkam jeszcze 10 km od Piaseczna, wyszłabym na zero), wiec dlatego pomyśłam o żłobku.Jak znajdę jakiś złobek to dam Ci znać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: żłobek w Piasecznie 13.09.06, 21:56 Dzięki serdeczne, jak ja dowiem się czegoś nowego też dam Ci znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k.o.r.b.k.a Re: żłobek w Piasecznie 19.09.06, 17:36 Podbijam wątek. Czy są jakieś nowe wieści? Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: żłobek w Piasecznie 20.09.06, 16:18 Niestety z tego co do tej pory udało mi się dowiedzieć jest tylko ten jeden Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha_77 Re: żłobek w Piasecznie 27.09.06, 20:14 W Piasecznie, poza żłobkiem na Chyliczkowskiej, jest coś a la klub malucha - na Osiedlu Słowicza, ul. Pelikanów 4a (tel. 0508 642 340), czynny od 6:30 do 20:30 Póki co nasza Malutka spędziła tam pół godzinki, ale pierwsze wrażenia są ok. Koszt też całkiem przyzwoity, bo ryczałt m-czny (dla dzieci do 2 lat) 550 zł (lub za godzinę 5 zł) (dla dzieci powyżej 2 lat - 400 zł). Właścicielka wydaję sie otwarta na nowe propozycje i czeka na chętnych (praktycznie w każdym wieku). My na pewno nimi będziemy, bo nie mamy innego wyjścia, jak pewnie wielu z Was. Pozdrawiamy z małą Polą. Odpowiedz Link Zgłoś
k.o.r.b.k.a Re: żłobek w Piasecznie 10.11.06, 13:22 podbijam wątek. Namiar podany przez agniecha_77 niestety okazał się już nieaktualny. W związku z tym problem jest wciąż aktualny i coraz bardziej naglący. Co tu zrobić z 4-miesięcznym dzieciaczkiem z okolic Piaseczna? ( Odpowiedz Link Zgłoś
ag.uchna Re: żłobek w Piasecznie 02.01.07, 01:32 Proszę napiszczie, gdzie dokładnie mieści się ten żłobek przy ul.Chyliczkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś