chrosna 22.03.07, 18:54 Czy ktoś zna jakis żłobek w okolicach otwocka ,tylko nie ten z otwocka bo tam się nie można dostać.Poradzcie mi coś .Może być prywatny ( w przystępnej cenie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maroonka Re: żłobek oklice otwocka 10.04.07, 21:25 miałam ten sam problem. Ale że jesteśmy zameldowani w Otwocku i oboje rodzice pracują, przyjęli go 2 miesiące temu. Ma 18 miesięcy. Trzeba na bieżąco sprawdzać, bo dzieci odchodzą ze żłobka z różnych powodów. A to bardzo dobry żłobek, panie młode i miłe, chce im się wariować z dziećmi. Mój maluch lubi tak chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
banderas90210 Re: żłobek oklice otwocka 20.04.07, 18:27 Ja jestem z józefowa, czy nas też przyjmą czy to tylko dla mieszkańców Otwocka żłobek jest. Ja dopiero się zainteresowałam żłobkami i nic o nich nie wiem. mój mały ma juz 9 miesięcy i lada moment bede musiała wrócić do pracy. jesli mozecie podajcie numer i ulicę na której sie sie żlobek mieści. poz Odpowiedz Link Zgłoś
usura Do maroonka 27.04.07, 09:22 Czy mówisz o żłobku państwowym? Ja też chyba zaczne powoli się rozglądać choć moje dziecię ma dopiero 4 miesiące,a do pracy planuję wrócić za niecałe półtora roku. Czy tylko dziecko (rodzice) mające zameldowanie na terenie Otwocka ma szanse na żłobek w Otwocku? My choć mieszkamy ponad trzy lata w Otwocku to ja z dzieckiem meldunek mam w W- wie (mąż tu w Otwocku) Odpowiedz Link Zgłoś
usura a prywatny żłobek 27.04.07, 09:23 A czy ktoś wie czy znajduje się gdzieś w Otwocku prywatny, domowy żłobek? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_822 Re: żłobek oklice otwocka 30.04.07, 19:51 Ja podobnie jak Pani mieszkam w Józefowie i mój synek Dawid już od dwóch lat uczęszcza do złobka w Otwocku przy ul Wroniej. Przyjęo nas bez większych problemów. Po dwóch latach mogę poowiedzieć że bardzo chwalę sobie ten żłobek - przemiła Pani dyrektor bardzo miłe "ciocie" zajmujące się dzieciaczkami. Mój synek dzięki temu złobkowi bardzo dużo się nauczył i bardzo się usamodzielnił. Teraz mam 3 miesięczna córeczkę ale wiem że jak troche podrośnie to też z pewnością oddam ja pod opiekę właśnie do tego złobka Odpowiedz Link Zgłoś