millka123 23.04.07, 13:15 CZEKAM NA JAKIŚ KONKRETNE WIEŚCI. MUSZĘ SZYBKO PODJĄĆ DECYZJĘ. CZY NIKT Z wAS MI NIE POMOŻE???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mama_jasia Re: KOTEK PUSZEK!polecacie 23.04.07, 21:26 Nie rozumiem, przecież odpisały Ci dwie osoby, których dzieci tam chodziły. Może akurat nikt inny tam dziecka nie prowadza, w koncu to jest jak rozumiem tylko klub malucha a nie żłobek. Gdybym ja potrzebowała opinii innych mam, i to na szybko, przeszłabym się do tego klubu. Zwiedziła, porozmawiała z kierowniczką i opiekunkami oraz z rodzicami, którzy odbierają dzieci. Ale skoro wolisz czekać przed monitorem na odpowiedź, która może szybko nie nadejdzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
millka123 Re: KOTEK PUSZEK!polecacie 23.04.07, 21:38 czasem więcej można dowiedzieć się od rodziców niż w placówce. tak na marginesie to byłam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: KOTEK PUSZEK!polecacie 24.04.07, 13:29 A z rodzicami odbierającymi dzieci rozmawiałaś? Chyba najwięcej mogą Ci powiedzieć. A klubik jakie na Tobie zrobił wrażenie? Jeśli pozytywne a Ty nie masz na razie innych możliwości opieki nad dzieckiem, to zapisz. Dwie osoby na tym forum wypowiedziały się pozytywnie. Negatywnie nikt. To już jakaś - mała bo mała - podstawa do przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
millka123 Re: KOTEK PUSZEK!polecacie 02.05.07, 19:31 Dzięki za wszystki porady. podjęłam decyzje i zapisałam dziecko. będę wdzięczna za wszelkie nowe informacje i uwagi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś