irka15 26.09.07, 20:39 No i jak mamy ktorych dzieci uczeszczaja do najlepszej 4? Dumne jestescie? ))) Ja mam nadzieje, ze moja corka niedlugo stanie sie szczesliwa podopieczna jednego z nich )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnie75 Re: Konkurs na Super Zlobek w Wawie rozstrzygniet 27.09.07, 14:16 No a gdzie te wyniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
vivien222 Re: Konkurs na Super Zlobek w Wawie rozstrzygniet 27.09.07, 14:25 Podajcie chociaż pierwszą 4-kę. Strasznie jestem ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
karolines6 Re: Wynik 27.09.07, 17:50 Witam, my byłyśmy w czołówce w zeszłym roku- Jesteśmy rozczarowane że w tym roku nam się nie udało. Pozdrawiam cały zespół żłobka nr 18 na Smoczej- JESTEśCIE SUPER NAWET BEZ CZOłóWKI, żYCZę WSZYSTKIM RODZICOM ABY ICH POCIECHY BYłY W TAK DOBRYCH RęKACH JAK WASZYCH A PERSONELOWI DALSZYCH SUKCESóW, NIE ZMIENIAJCIE SIę KOCHANE CIOCIE!!!!! To że nie wygrałyście nie znaczy że nie jesteście NAJLEPSZE!!!!!!!!! smocza super żłobkiem!!!!pozdrawiam ciocie z grup i panią kierownik Odpowiedz Link Zgłoś
ysssa Żłobek nr 8 na Skarżyńskiego 28.09.07, 09:32 jest jednym z czwórki super żłobków. Bardzo się cieszę, gdyż tam chodzi już od 2 lat moja córcia (obecnie jest w ostatniej grupie). Faktycznie żłobek jest super, nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń. Córcia uwielbia chodzić, Panie przemiłe, nic nigdy nie wydarzyło się co mogłoby mnie zmartwić bądź zdenerwować. Polecam i jeszcze raz polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jufox Re: Konkurs na Super Zlobek w Wawie rozstrzygniet 28.09.07, 21:13 A czy wiecie gdzie są wyniki wszystkich żłobków? Chciałam zobaczyć ile dostał mój. Odpowiedz Link Zgłoś
piedor Re: Podaje pierwsza czworke 01.10.07, 12:33 To sa zlobki ktore zdobyly ponad 100 pkt na 110 mozliwych. reszte doczytajcie na stronie www.zlobki.waw.pl 1. Żłobek nr 12 przy ul. Grochowskiej 232 2. Żłobek nr 8 przy ul. Skarżyńskiego 6 3. Żłobek nr 41 przy ul. Potockich 107 4. Żłobek nr 5 przy ul. Odyńca 59 Odpowiedz Link Zgłoś