kasia12327 15.01.09, 16:25 Witam, Czy ktoś zaprowadza dzieciaczka do Słonecznej Krainy w Markach, jeśli tak to z chęcię povczytam Wasze opinie. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2-marek Re: słoneczna Kraina -Marki 03.02.09, 00:26 tak ja od wrzesnia dałem syna, ale zapisalismy sie już w kwietniu 08, ale myslę, że warto podejść porozmawiać z rodzicami,dziecmi paniami, obejrzec od srodka to chyba bedzie bardziej wiarygodne niz opisywanie na forum, ale to musisz sprawdzić sama,bo kazdy ma swoje priorytety , a nie chcę uprawiac kryptoreklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12327 Re: słoneczna Kraina -Marki 03.02.09, 11:38 Byłam, widziałam, zapisałam. Bardzo kameralne miejsce, mała uchachana od ucha do ucha i to dla mnie najważniejszy argument. Reszta wyjdzie jak to się mówi w praniu. Myśle, że nigdzie nie ma idealnie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dangojek Re: słoneczna Kraina -Marki 28.08.09, 09:42 Nie polecam, odradzam. Niestety w przedszkolu przez kilka miesięcy nie było kateringu. Szefowa skrzętnie to ukrywała nie informując rodziców. Afera wybuchła w maju (Szefowa dziwnie zniknęła z przedszkola i nie potrafiła spojrzeć rodzicom w oczy) i kilkoro rodziców zabrało swoje dzieci. Myślę, że tej Pani nie można zaufać i powierzyć swoich pociech. Drodzy rodzice mocno się zastanówcie zanim zostawicie tam swoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12327 Re: słoneczna Kraina -Marki 28.08.09, 09:58 Niestety my też się o tym dowiedzieliśmy...brak słów co tam sie działo, szkoda tylko, że cierpuiały na tym nieświadoe dzieci. Dziecko zabraliśmy automatycznie a właścicielka rzeczywiście "rozpłynęła się" na czas całej afery. Ostrzegamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś