bartoszka108 23.04.09, 07:50 Witam, może ktoś na forum zna prywatny żłobek/klub malucha w Ursusie lub Włochach w którym będą jeszcze miejsca od września 2009r. z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swistaczek77 Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 23.04.09, 08:38 Zapraszam do mojej placówki www.anteczek.waw.pl 1200 bez obiadów, wersja z obiadami 1380pln miesiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzynia Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 23.04.09, 09:13 Zapraszam serdecznie również do nas - www.krzysiprzyjaciele.waw.pl pozdrawiam, mama Krzysia krzysiprzyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
achaja17 Misiowy Ogródek - Zaprasza 23.04.09, 13:58 Serdecznie zapraszam do Misiowego Ogródka, jesteśmy placówką z dwuletnim doświadczeniem, sprawdzonymi opiekunkami, pracujemy w dużym domu z ogrodem. Mieścimy się przy głównej ulicy starych Włoch - Popularnej, 150 m od przystanków autobusowych. Na wrzesień pozostały nam 3 miejsca. Przy zapisie do 15 czerwca udzielamy spore rabaty na wpisowe. Serdecznie Zapraszam www.misiowyogrodek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matkadzieciom2 do bartoszka 24.04.09, 00:43 a dowiadywałaś się w montessori na prawniczej? Ma bardzo dobre opinie - chociaż to nie do końca jest żłobek - bardziej nastawieni są tam na pedagogikę niż tylko na opiekę. mi to akurat bardzo odpowiada - córcia sie szczesliwie dostała nie wiem jak teraz tam z miejscami, bo rekrutacja była w marcu. złobek jakis panstwowy nowy ma byc na gołąbkach, ale chyba go mają budowac dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek7772 Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 30.04.09, 17:56 Na Prawniczej to jest zdaje się przedszkole....a bartoszka108 szuka żłobka.... Odpowiedz Link Zgłoś
matkadzieciom2 prawnicza 30.04.09, 23:07 na prawniczej mają przedszkole i grupę dla maluszków od 15 miesięcy. możesz sprawdzić na ich stronie internetowej. są tam opcje zajęć 2 razy w tygodniu na kilka godzin jak i full opcja. nie pamiętam wszystkich wersji do wyboru, ale na pewno można sie dowiedziec telefonicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
poemat125 Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 02.05.09, 09:40 Polecam- Bajkowe Nutki na Leszka Białego w ursusie-gołąbki-mój synek tam chodzi i jestem bardzo zadowolona)) a cena bardzo przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
klarasz Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 05.05.09, 10:08 We Włochach klub www.teczowachatka.pl/. My tam chodzimy i jesteśmy zadowoleni, ale od września już zaczynamy przedszkole i miejsce się zwalnia (wiem że kilkoro dzieci idzie do przedszkola). Czy jednak są jeszcze wolne miejsca, czy już zarezerwowane to nie wiem - musisz zadzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_v Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 16.07.09, 18:04 zobacz: www. krokodylek.pl w Ursusie Odpowiedz Link Zgłoś
mamam32 Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 16.07.09, 21:39 Witam. osobiście odradzam klub "Anteczek" ostatnio panie często odchodzą czyli coś nie tak tak musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
mamam32 Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 16.07.09, 21:52 z obiadami też u nich nie najlepiej w ramach "oszczędności" chyba!?- swego czasu było zamawianych mniej obiadków niż dzieci w klubiku. Pani Joanna pewnie wyprze sie tego ale rodzice dzieci chodzących do "Anteczka" mogą to sprawdzić proszac ja o liste obecności dzieci i ilość zamawianych obiadów tego miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.oz Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 23.07.09, 20:51 Ale czy dzieci chodziły głodne? Bo to mnie najbardziej interesuje. Bardziej niż ilość zamawianych porcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mamam32 Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 06.08.09, 16:53 Witam. Czy dzieci chodziły głodne-mamy się skarżyły zwłaszcza w grupie starszaków, jak jest teraz nie wiem gdyż nasza "przygoda" z tym miejscem dobiegła końca. Pani Doroto jeśli płacę 10zł dziennie za obiad dla dziecka to chciałabym żeby dostawało całą porcję a nie miało ją dzieloną z kilkoma innymi maluchami. Może dla Pani to mała kwota ale dla mnie 200zł miesięcznie to duży wydatek. Rozumiem że właściciele chcą zarabiać ale nie kosztem naszych dzieci. Pozdrawiam i życzę udanych urlopów. Odpowiedz Link Zgłoś
apzh Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 18.08.09, 15:23 Ja polecam Akademię Malucha Bursztynek na ulicy Kadłubka 17. Dla dzieci od 1 -5 lat, 3 grupy Odpowiedz Link Zgłoś
grazuk Re: Poszukuję prywatnego żłobka w Ursusie!!! 21.08.09, 11:54 My właśnie zakończyliśmy 2 letnią edukację w mini żłobku, który mogę polecić. Jest to miejsce, w którym ciocie kochają dzieci, a nasz mały po zajęciach nie chciał wychodzić do domku www.bambiiklub.pl Teraz jesteśmy już dzielnym przedszkolakiem! Odpowiedz Link Zgłoś