Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LOUIS VUITTON

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 12:50
    co sadzicie?? gdzie mozna kupic poza allegro??? macie moze?? PROSZE O
    OPINIE!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: m Re: LOUIS VUITTON IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.09.04, 15:23
        te ktore proponuja na allegro sa na stadionie w warszawie za okolo 100 - 200 zl
        czyli o wiele taniej, a i zapomnij ze za tyle bedziesz miala orginalna torebke!
        orginalna taka to wydatek ok. 5000 zl.
        • Gość: Lola Re: LOUIS VUITTON IP: *.client.comcast.net 04.09.04, 19:27
          Moja kumpela kupila sobie oryginalna torebke Vuitton na ebay za niecale $50.
          Jak sie trafi okazja to mozesz dostac towar za doslownie centy. Chociaz kiedys
          ktos kupil torbe Vuitton po licytacji za ponad $2000. Wydaje mi sie,ze to lekka
          przesada aby wydac tyle pieniedzy na torbe. Osobiscie nie kupilabym Vuittona bo
          dla mnie wszystkie modele wygladaja tandetnie. No ale kazdy ma swoj gust.
          Daltego jezli ci bardzo zalezy to poszukaj czegos na ebay a na pewno cos dla
          siebie wyszukasz.
          • Gość: bb napisała: Re: LOUIS VUITTON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 19:44
            najblizszy sklep autoryzowany jest w czeskiej pradze
          • miska_malcova Re: LOUIS VUITTON 04.09.04, 20:00
            skąd wiadomo, że była orginalna?
            • Gość: Lola Re: LOUIS VUITTON IP: *.client.comcast.net 04.09.04, 21:45
              Torebka byla oryginalnie zapakowana a takze miala dolaczony certifikat zakupu i
              numer seryjny. Ebay slynie z tego,ze duzo slawnych ludzi sprzedaje rozne rzeczy
              a szczegolnie aktorki itd. Oczywiscie jet szansa, ze mozna sie nabrac ale nie
              spotkalam sie z nikim kto mialby jakies zastrzezenia. Bywa i tak, ze
              sprzedajacy maja dostep do firmowych rzeczy lub maja ich za duzo i chca sie ich
              po prostu pozbyc. Duzo sprzedajacych jest tez z Anglii wiec komus z Polski
              bardziej oplaca sie kupic cos od tej osoby bo i przesylka chyba bedzie duzo
              tansza niz z USA. Pozdrawiam :)
          • Gość: ada Re: LOUIS VUITTON IP: *.cable.mindspring.com 05.09.04, 04:20
            Umre ze smiechu za 50$ chyba jakis murzyn ja wystawil ,ja ci moge sprzedac
            kilka orginalnych z certyfikatem tylko za 30$.
            • Gość: Lola Re: LOUIS VUITTON IP: *.client.comcast.net 05.09.04, 05:57
              To umieraj jak jestes glupia. I nie, nie Murzyn ja sprzedawal ale sprawdzona
              osoba. A jak sie nie znasz na rzeczy to nie zabieraj glosu bo nie mam ochoty
              czytac wypowiedzi zazdrosnych panienek, ktore malo wiedza a duzo gadaja.
              • Gość: ada Re: LOUIS VUITTON IP: *.cable.mindspring.com 05.09.04, 14:54
                Tez bym chciala wierzyc gdybym dala sie wpuscic w maliny.
                Naiwna jestes.

Moze ktoras z tych kupila
                www.eluxury.com/brands/louis_vuitton/s03/assortment.jhtml?SectionID=6000&CategoryID=3001&SubCategoryID=3004&ClassificationID=3011

a moze ta

www.eluxury.com/brands/louis_vuitton/s03/assortment.jhtml?SectionID=6000&CategoryID=3001&SubCategoryID=3004&ClassificationID=3014

Pewnie ktos byl tak laskawy ze opuscil cene do 50$ bo nie chcial wiecej zarobic
                po co pewnie jakas bogata laska wystaila ta torebke .buhaha

a moze to kupila
                cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?
                ViewItem&category=63852&item=6705903098&rd=1 gdzie sprzedawca zaznacza ze
                metalowe czesci itd, sa insygnowane logo LV

Nie zastanawia cie dlaczego cena tych "orginalow" tak bardzo rozni sie od ceny
                sklepowej .Mozna kupic taniej na ebay ale nie o 1000%.Moze ci ludzie nie znaja
                sie na ekonomii idlatego sprzedaja je po tak niskiej cenie.

Nie mam nic przeciwko podrobka w sensie ;jak ktos chce to niech nosi ,ale
                smieszy mnie gdy panna w podrobce ktora opowiada wszystkim , ze ona "Orginalna
                kupila" .

• vendea ada, thx za link www.eluxury.com - rewelacja! n/t 08.09.04, 19:07
                  • sublustris a jak Wam sie podoba... 08.09.04, 20:56
                    ...medium ellipse? (LV canvas logo)

(www.eluxury.com)
                    • vendea Re: a jak Wam sie podoba... 08.09.04, 21:10
                      dla mnie troche za fikusna, wole bardziej klasyczne, na przyklad:

www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=10535535&SectionID=6000

fajny pomysl z wytlaczanym logo! bardziej subtelne rozwiazanie...

a w tych spodniach sie zkochalam:

www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?SectionID=5000&styleid=10592716

moze widzialyscie podobne gdzies?
                      pozd!
                      • sublustris Re: a jak Wam sie podoba... 08.09.04, 21:22
                        Tak, jest fikusna, wlasnie...nie nadaje sie do wszystkiego, najlepiej do
                        dlugich plaszczy wiazanych w pasie...

Ten Shelton... mnie nie odpowiada - wydaja sie zbyt plastikowe oraz "sztywne",
                        wole bardziej cos z miekkiej, marszczonej skory. Ale dla kazdego cos innego:-)
                        Spodnie, tutaj sa, ale nie wiem skad piszesz...
                        • vendea warszawa - nici z DKNY :-( n/t 08.09.04, 21:40
      • Gość: Justyna LOUIS VUITTON KUPILAM!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 15:52
        NO WIEC JA SOBIE ZAKUPILAM, JEST SLICZNA I PRZYCIAGAJACA SPOJRZENIA... I NAWET
        JESLI NIE ORYGINALNA TO JA JESTEM Z NIEJ BARDZO ZADOWOLONA I BARDZO DZIEKUJE ZA
        POSTY!!!
      • Gość: Anita Re: LOUIS VUITTON IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.09.04, 14:11
        Cześć!Mam torbę Louisa Vuittona.Oryginalna, prosto z Londynu.
        Podaj swojego maila to prześlę zdjęcie.
        Mój mail czajkosia7@poczta.onet.pl
        Nr gg 1620531
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka